FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Kevin
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kevin » 09 nov 2010, 12:13

ekii je napisao/la:
Onako kako je organizovan Široki bio je i Brotnjo,Posuje.Ljubuski i ostali hercegovaki klubovi koje su vodili tajkuni sa fiksnim firmama i kad je zavladala pravna drzava sve je to palo u vodu :cry: .Predjednik Širokog Jelic ima bruku krivicni prijava i samo se ceka pogodna politicka situacija da ga uhapse i vidjeces raspada sistema :P .Ja nikad ne bih pozelio taku organizaciju u f.k Sarajevu ,jer klub ako ima navijace budi siguran da ce imati sponzore ,te prodaju clanskih karata, prodaju klupskih dresova i sve to, samo treba samo neko da poveze, a da nema nekog svog intersa sto je bio slucaj do sada :idea: .Pa ti mi objasni zato je utrka ko ce biti predjednik Sarajeva ,a kasa je prazna :!: !,logika je da bi se trebalo bjezati? :idea:
ajde nas prosvijetli koji tajkuni vode Široki :lol:
i kakve veze ima Mijo Jelić, on je samo predsjednik ..

a sumnjam da ne bi poželio da Sarajevo ima love...oooo...sve sumnjam..

pa što je Blekić pobjegao ako nije logika?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 09 nov 2010, 12:17

Molim vas ne nasjedajte na provokatorske postove.Imam vecih problema sad od toga ko je listici sponzor.
Jos pojedini jedva docekali da sole pamet ovdje.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 nov 2010, 12:19

BernardBarnjak je napisao/la:Da je sve perfektno u FKS, nije. Da je u zelji sve ok, nije. Mislim da je ipak suludo radovati se nesreci komsije... sve sto je zadesilo FKS sada moze i zelju sutra, ako ne i danas...
Daleko od toga da se ja radujem, samo se sjetim da je Zeljo bio u ovakvoj situaciji a da je ovdje bilo podsmjehivanja sa vase strane al helem nejse.Pa niste dali reci nista protiv ja nedavno napisah da su igraci sarajeva dobijaju minimalac a svi ostali napisase da tako treba e ne znam sta covjek treba uraditi da progledate..
ONAJ STO PISE DA PLACAMO RATE ZA BUBU SLOBODNO NAPISI I KOLIKO SMO VRATILI DO SAD :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 09 nov 2010, 12:20

Kevin je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:kako vracate ulozeni novac u igrace i strucni stozer?
Kome da vracaju ulozene pare? To su pare koje se "moraju" dati u klub tokom godine i nema povratka. Svako ima odredjeni iznos koji uplati i tako prave budzet kluba.

Sve je do organizacije .. ;)
Jaki sponzori ;)

Koji bolan jaki sponzori koda smo mi u Sarajevu ludi :?: ,pa na svijetu nema vise fiksnih firmi i zavrlzama poreznih sto ima u zapadno-hercegovackom kantonu.Kad je rat stao pa Brotnjo,Posusje, i ostali vasi klubovi mislim iz Hercegovine su se utrkivali ko ce skupljeg igraca dovesti ,gdje su sad ti klubovi i njihovi jaki sponzori? :cry: U Hrvatskoj muku muce od vas , ne mogu vas ocima da vide, od lopova i ratnih profitera koji su iz Listice i okolni sela pobjegli u Zagreb i obelajili ste im citavu drzavu da imaju i sad problema sa Evropskom unijom! :oops:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 09 nov 2010, 12:31

ekii je napisao/la: Koji bolan jaki sponzori koda smo mi u Sarajevu ludi :?: ,pa na svijetu nema vise fiksnih firmi i zavrlzama poreznih sto ima u zapadno-hercegovackom kantonu.Kad je rat stao pa Brotnjo,Posusje, i ostali vasi klubovi mislim iz Hercegovine su se utrkivali ko ce skupljeg igraca dovesti ,gdje su sad ti klubovi i njihovi jaki sponzori? :cry: U Hrvatskoj muku muce od vas , ne mogu vas ocima da vide, od lopova i ratnih profitera koji su iz Listice i okolni sela pobjegli u Zagreb i obelajili ste im citavu drzavu da imaju i sad problema sa Evropskom unijom! :oops:
ma ja..zapadna hercegovina, sami kriminalci..a u Sarajevu i okolici poštenjačine do poštenjačina...

znaš, ima i ovdje poštenih ljudi koji vole sport i ulažu u njega.

a govorite da ćemo propast ima 10 godina, pa nikako dočekat..te propast će HKK Široki te NK Široki, a kad ono riknu KK Bosna ko ništa..a osim Želje (iako ni tu nisam baš upoznat 100% al su ljudi pravi) ostalo vam isto u k..u.malo pogledaš ispred svog praga prvo pa onda komentiraš i osuđuješ druge...

i još nešto, kad vam dolaze djeca, recimo Željini juniori kadeti itd. pitajte ih kako im je na kampu kod nas?pitajte i mlade igrače sarajeva..
mi se zajebajemo i pijemo sa roditeljima Željinih igrača..ha ya..družimo se.. 8-) al naravno za vas smo mi seljačine i ovaki i onaki...

neću više pisat, previše je u off topic otišlo
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 09 nov 2010, 12:33

Kevin je napisao/la:
ekii je napisao/la: Koji bolan jaki sponzori koda smo mi u Sarajevu ludi :?: ,pa na svijetu nema vise fiksnih firmi i zavrlzama poreznih sto ima u zapadno-hercegovackom kantonu.Kad je rat stao pa Brotnjo,Posusje, i ostali vasi klubovi mislim iz Hercegovine su se utrkivali ko ce skupljeg igraca dovesti ,gdje su sad ti klubovi i njihovi jaki sponzori? :cry: U Hrvatskoj muku muce od vas , ne mogu vas ocima da vide, od lopova i ratnih profitera koji su iz Listice i okolni sela pobjegli u Zagreb i obelajili ste im citavu drzavu da imaju i sad problema sa Evropskom unijom! :oops:
ma ja..zapadna hercegovina, sami kriminalci..a u Sarajevu i okolici poštenjačine do poštenjačina...

a govorite da ćemo propast ima 10 godina, pa nikako dočekat..te propast će HKK Široki te NK Široki, a kad ono riknu KK Bosna ko ništa..a osim Želje (iako ni tu nisam baš upoznat 100% al su ljudi pravi) ostalo vam isto u k..u.malo pogledaš ispred svog praga prvo pa onda komentiraš i osuđuješ druge...

i još nešto, kad vam dolaze djeca, recimo Željini juniori kadeti itd. pitajte ih kako im je na kampu kod nas?pitajte i mlade igrače sarajeva..
mi se zajebajemo i pijemo sa roditeljima Željinih igrača..ha ya..družimo se.. 8-) al naravno za vas smo mi seljačine i ovaki i onaki...

sve se vidjelo u Nedelju,sreca pa je bio TV prenos
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 09 nov 2010, 12:34

kaki sponzori pa nađi dvije jake firme u gradu da ih sarajevo nije izradilo

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 09 nov 2010, 12:43

Prije nekoliko trenutaka završena je sjednica Komiteta za takmičenje Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na kojoj se raspravljalo i o dešavanjima na utakmici Široki Brijeg - Sarajevo.

"Utakmica je registrovana postojećim rezultatom, što je u krajnjem slučaju i najlogičnije jer na terenu nije bilo nikakvih nepravilnosti", rekao je za SportSport.ba predsjednik Komiteta za takmičenje FSBiH Sejdo Zukanović.

"Disciplinskoj komisiji smo proslijedil kompletan slučaj, odnosno zatražili smo da se ispita odgovornost Širokog Brijega i službenih lica sa spomenute utakmice jer nisu prijavili dešavanja s tribina, iako su to bili obavezni uraditi. Također smo donijeli zaključak da na polusezoni sa svim klubovima i odgovornim licima održimo nekoliko sastanak, te da učinimo sve kako bi spriječili ovakve stvari u budućnosti.
1947!

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 09 nov 2010, 12:45

Kevin je napisao/la:

Laž uvjek vise boli od istine! :idea:

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 09 nov 2010, 13:00

Ljumani_Banovici je napisao/la:Prije nekoliko trenutaka završena je sjednica Komiteta za takmičenje Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na kojoj se raspravljalo i o dešavanjima na utakmici Široki Brijeg - Sarajevo.

"Utakmica je registrovana postojećim rezultatom, što je u krajnjem slučaju i najlogičnije jer na terenu nije bilo nikakvih nepravilnosti", rekao je za SportSport.ba predsjednik Komiteta za takmičenje FSBiH Sejdo Zukanović.

"Disciplinskoj komisiji smo proslijedil kompletan slučaj, odnosno zatražili smo da se ispita odgovornost Širokog Brijega i službenih lica sa spomenute utakmice jer nisu prijavili dešavanja s tribina, iako su to bili obavezni uraditi. Također smo donijeli zaključak da na polusezoni sa svim klubovima i odgovornim licima održimo nekoliko sastanak, te da učinimo sve kako bi spriječili ovakve stvari u budućnosti.

Ja nisam ni ocekivao sankcije za ono sto se desilo u Listici :oops: ,samo kad pomislim kako smo mi f.k Sarajevo bili kaznjeni za ulijetanje na tern (3) utakmice pred praznim tribinama ,sto je za ovo sto se desilo u Listici mala maca :oops: !To nas je sve kostalo ne izlaska u Evropu ,pa prazne tribine protiv Zelje ,sve je to oko 500 hiljada koje smo izgubili radi kazne od strane N.S.BiH :idea: .Pa sad vi vidite jesu li aršimi prema svim klubovima jednaki,a da ne pricam da je u Banja-Luci igrac Sarajeva udaren šakom u glavu (potres mozga) od strane navijaca Borca koji je utrcao u teren,a da Borac uopste nije kaznjen :!: ,a Sarajevo je naravno kaznjeno sa 3-o u korist Borca, jer su napustili teren da bih zivu glave izvukli! :idea:

sektm87or
Kontakt:

Post Postao/la sektm87or » 09 nov 2010, 13:09

listici kazna treba biti novcana jedno 35 000
jer zna se da u ovoj zemlji ako hoces nekog nesto da naucis udaris mu po dzepu
vidim niko od vas ne osudjuje nit komentira napad na momka
:) stvarno ste kultura
bog i carsija......pihh

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 09 nov 2010, 13:12

Ovo je zalosno,dosadno ljudima i dodzu na temu nasu i pocnu pametovati :| ..uredu je svako svoje ima,imas svoju temu i pricaj i radi gluposti na svojoj temi a ne od nase teme praviti VRTIC :x :!:
Zadnja izmjena: junioR, dana/u 09 nov 2010, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 09 nov 2010, 13:13

Pa što p.č.e zatvoriše forum na fksinfo joj kako ovo sve smrdi.
Sarajevo ljubavi moja!

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 09 nov 2010, 13:13

ekii je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:Prije nekoliko trenutaka završena je sjednica Komiteta za takmičenje Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na kojoj se raspravljalo i o dešavanjima na utakmici Široki Brijeg - Sarajevo.

Ja nisam ni ocekivao sankcije za ono sto se desilo u Listici :oops: ,samo kad pomislim kako smo mi f.k Sarajevo bili kaznjeni za ulijetanje na tern (3) utakmice pred praznim tribinama ,sto je za ovo sto se desilo u Listici mala maca :oops: !To nas je sve kostalo ne izlaska u Evropu ,pa prazne tribine protiv Zelje ,sve je to oko 500 hiljada koje smo izgubili radi kazne od strane N.S.BiH :idea: .Pa sad vi vidite jesu li aršimi prema svim klubovima jednaki,a da ne pricam da je u Banja-Luci igrac Sarajeva udaren šakom u glavu (potres mozga) od strane navijaca Borca koji je utrcao u teren,a da Borac uopste nije kaznjen :!: ,a Sarajevo je naravno kaznjeno sa 3-o u korist Borca, jer su napustili teren da bih zivu glave izvukli! :idea:
ko o cemu **** o postenju eto zbog ulijetanja u teren i udaranja sluzbeni lica i rusenja su vas trebali nagraditi a siroki ce biti novcano kaznjen

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 nov 2010, 13:14

junioR je napisao/la:Ovo je zalosno,dosadno ljudima i dodzu na temu nasu i pocnu pametovati :| ..uredu je svako svoje ima,imas svoju temu i pricaj i radi gluposti na svojoj temi a ne od nase teme praviti VRTIC :!:
Pa pricaju o sarajevu u cemu je problem?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 09 nov 2010, 13:21

pile87 je napisao/la:
junioR je napisao/la:Ovo je zalosno,dosadno ljudima i dodzu na temu nasu i pocnu pametovati :| ..uredu je svako svoje ima,imas svoju temu i pricaj i radi gluposti na svojoj temi a ne od nase teme praviti VRTIC :!:
Ni u čemu jarane samo derite i treba kad naši jadovi zatvaraju naš forum sramota pa sad dolazim i čitam ono što ne bih trebao (mislim na razne gluposti i provokacije)a nemam drugi info.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 09 nov 2010, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 09 nov 2010, 13:23

sekac je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Ni u čemu jarane samo derite i treba kad naši jadovi zatvaraju naš forum sramota pa sad dolazim i čitam oino što ne bih trebao a nemam drugi info.
i onako vam izbace samo ono sato treba da znate :)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 09 nov 2010, 13:24

nick @ nije istina ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 09 nov 2010, 13:28

Zagor je napisao/la:nick @ nije istina ;)

ti mislis da se nista nije znalo do juce o ovom sta se desava?to je to o cemu ti pricam slijepo vjerujete svemu ali to je vas problem,evo jedno pitanje jeli iko od uprave sarajeva bio na utakmici sarajevo-siroki na kosevu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 09 nov 2010, 13:29

sekac je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Ni u čemu jarane samo derite i treba kad naši jadovi zatvaraju naš forum sramota pa sad dolazim i čitam ono što ne bih trebao (mislim na razne gluposti i provokacije)a nemam drugi info.
Poceli su o ostavkama pa sad do sponzora su dosli,dje su informacije danasnje ?? sta je bilo sa njima,sto?kako? zasto nije mogao Blekic ostavku dati mirzi? daj nesto sto je u toku..a ne o ovim glupostima i nekim infromacijama o tome kako Sarajevo izradi sponzore i to..to nije sad bitno(zanimljivo) bolje da neko napise o inf od juce,danas ili nesto sto zna,nešto novo :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Mahalac7 i 21 gost.