RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
[quote="VELEZDOGROBA"]ma to je osoba koja nema karakter...igraju mu djeca tatinih sinova sto s njima ispija kafe cijeli dan.....
informacija provjerena
sad da ne nabrajam imena djece al vjerujte u prvih 11 ih ima4-5 znaci 50% ekipe tatini sinovi zbog kojih talentovana djeca odlaze u lokomotivu i branitelj.......
ma jašta brato ima trenera svakakvih, a što je ovaj Ethem Bratić usto lira zasto vira.Bio sam na treningu Veleža kad je bio Enver Marić vjerujte da mi se smučila na Ethema Bratića kakav licimjer kakva ulizica. Kako se hvali ja, ja, pa ja. Ja se divim pojedinim igračima (naravno ne onim koji su njegovi miljenici) kako ga trpe.
informacija provjerena
sad da ne nabrajam imena djece al vjerujte u prvih 11 ih ima4-5 znaci 50% ekipe tatini sinovi zbog kojih talentovana djeca odlaze u lokomotivu i branitelj.......
ma jašta brato ima trenera svakakvih, a što je ovaj Ethem Bratić usto lira zasto vira.Bio sam na treningu Veleža kad je bio Enver Marić vjerujte da mi se smučila na Ethema Bratića kakav licimjer kakva ulizica. Kako se hvali ja, ja, pa ja. Ja se divim pojedinim igračima (naravno ne onim koji su njegovi miljenici) kako ga trpe.
raja je li živ Jovan Govedarica fizioterapeut i Miroslav Melo ekonom?
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Broj utakmica: 116
Pobjede Sarajeva: 42
Remiji: 32
Pobjede Veleža: 42
Prelijepo za vidjet ovaj broj zvanicnih medjusobnih utakmica

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
teško će neko u dogledno vrijeme oboriti ovaj rekord po broju utakmicaAlfa_Muzijak je napisao/la:Broj utakmica: 116
Da mi ( navijači Sarajeva i Veleža ) opet pokažemo kako se navija, da se ibreti cijela Premijer liga, to je glavni cilj 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
i da opet izletimo kontru dvi i konacno uzmemo 3 boda na kosevu! u zadnje vrijeme vazda cuknemo po bod, vakat vise i 3 uzet!zizu1991 je napisao/la:Da mi ( navijači Sarajeva i Veleža ) opet pokažemo kako se navija, da se ibreti cijela Premijer liga, to je glavni cilj

Poslije rata su nas stigli. Do tad smo bili daleko u pobjedama.Alfa_Muzijak je napisao/la:Broj utakmica: 116

Who dares, wins !
Prijave za odlazak na gostovanje u KLUBU NAVIJAČA RED ARMY do PETKA (14.09) do 23:00 !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
AlemC85 je napisao/la:raja je li živ Jovan Govedarica fizioterapeut i Miroslav Melo ekonom?
za jocu(debelog fizioterapeuta, legendu kluba!) sam čuo da je umro(pokoj mu duši)
a za mela ne znam ništa....
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
- arsengunner
- Kontakt:
moze li mi neko reci spisak ili prvi sastav veleza iz 1964 sa imenima i prezimenima??
Samo WENGER istina je!!!
Za Melu sam i ja nedavno nekoga pitao i dobio sam informaciju da je i on umronem73 je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:raja je li živ Jovan Govedarica fizioterapeut i Miroslav Melo ekonom?
za jocu(debelog fizioterapeuta, legendu kluba!) sam čuo da je umro(pokoj mu duši)
a za mela ne znam ništa....

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
evo ti sastav iz te sezona:arsengunner je napisao/la:moze li mi neko reci spisak ili prvi sastav veleza iz 1964 sa imenima i prezimenima??
1963/1964 (H.Hrvić)
g: Ivan Ćurković (26/0)
o: Kemal šestić (22/0), Mehmed Handžić (22/0), Zdravko Rodin (16/0), šefik Alajbegović (15/0), Vlado Slišković (14/0), Jovan Račić (8/0), Slobodan Primorac (7/0), Franjo Džidić (5/0), Faruk Džafić (4/0)
n: Zejnil Selimotić (26/7), Kruno Radiljević (26/3), Nusret Čerkić (24/7), Milorad Lazović (24/7), Muhamed Glavović (16/1), Omer Oručević (14/3), željko Barbarić (12/2), Miroslav Kordić (5/0), Enver šarić (5/0), Mladen Mikulić (3/0), Zoran Brajković (1/0)
- arsengunner
- Kontakt:
hvala punoAlemC85 je napisao/la:evo ti sastav iz te sezona:arsengunner je napisao/la:moze li mi neko reci spisak ili prvi sastav veleza iz 1964 sa imenima i prezimenima??
1963/1964 (H.Hrvić)
g: Ivan Ćurković (26/0)
o: Kemal šestić (22/0), Mehmed Handžić (22/0), Zdravko Rodin (16/0), šefik Alajbegović (15/0), Vlado Slišković (14/0), Jovan Račić (8/0), Slobodan Primorac (7/0), Franjo Džidić (5/0), Faruk Džafić (4/0)
n: Zejnil Selimotić (26/7), Kruno Radiljević (26/3), Nusret Čerkić (24/7), Milorad Lazović (24/7), Muhamed Glavović (16/1), Omer Oručević (14/3), željko Barbarić (12/2), Miroslav Kordić (5/0), Enver šarić (5/0), Mladen Mikulić (3/0), Zoran Brajković (1/0)
Samo WENGER istina je!!!
-
- Kontakt:
Veceras sam bio u kaficu i kaze mi konobar da je danas bio veliki incident na treningu. Da je Mirza Cemalovic udario sefku okica sakom i da mu je skroz oko i arkadu razvalio. Jel neko zna neko nesto vise? Steta da se atmosfera kvari pred Sarajevo.
-
- Kontakt:
http://fksinfo.com/novosti/derbi-bosne- ... ovine/1981" onclick="window.open(this.href);return false;
Odlican text
Odlican text

Možda je Okić nešto krupno opsovao a Ćemaloviću to zasmetalo, pa Okić opet isto ponovio i dobio tretman.mostarmostar je napisao/la:Veceras sam bio u kaficu i kaze mi konobar da je danas bio veliki incident na treningu. Da je Mirza Cemalovic udario sefku okica sakom i da mu je skroz oko i arkadu razvalio. Jel neko zna neko nesto vise? Steta da se atmosfera kvari pred Sarajevo.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Izgeda da jeste cim je morala i hitna da radi i zašije sefku*p!p!t@* je napisao/la:Možda je Okić nešto krupno opsovao a Ćemaloviću to zasmetalo, pa Okić opet isto ponovio i dobio tretman.mostarmostar je napisao/la:Veceras sam bio u kaficu i kaze mi konobar da je danas bio veliki incident na treningu. Da je Mirza Cemalovic udario sefku okica sakom i da mu je skroz oko i arkadu razvalio. Jel neko zna neko nesto vise? Steta da se atmosfera kvari pred Sarajevo.

mostarmostar je napisao/la:Izgeda da jeste cim je morala i hitna da radi i zašije sefku*p!p!t@* je napisao/la:Možda je Okić nešto krupno opsovao a Ćemaloviću to zasmetalo, pa Okić opet isto ponovio i dobio tretman.mostarmostar je napisao/la:Veceras sam bio u kaficu i kaze mi konobar da je danas bio veliki incident na treningu. Da je Mirza Cemalovic udario sefku okica sakom i da mu je skroz oko i arkadu razvalio. Jel neko zna neko nesto vise? Steta da se atmosfera kvari pred Sarajevo.
jao gluposti. šta im je, sad ide suspenzija opet. ostaćemo bez igrača.
Subota u 21 h je tekma
Rodjeni koliko vas dolazi zna li se tacan broj?, i koliko ocekujete golova u mrezi?

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.