a gdje ti u mom textu vidis da sam ja tebe ili nekog drugog pomenuo,ovo je postavljeno da se ONI sami pronadjuTitova-Juga je napisao/la:UrbyEmanuelson je napisao/la:gdje ces prijatelju,pusti ba ove navijace sto su navijaci samo sa stranefrancobaresi je napisao/la:Dvije su dobre stvari iz ove utakmice , prva je suspenzija Ambrosiniu , druga je ta što je Milan izbjegao poraz .
5 utakmica u ligi zaredom bez poraza , tačnije bez poraza u 2013 god. što se tiče Serie A .
Danas se najbolje vidjelo , da bez Montoliva čitava Milanova igra nema smisla . Takođe' osjetio se izostanak Constanta .
Idemo dalje 14 utakmica do kraja , 3 boda iza trećeplasiranog , sve je itekako otvoreno .
Sljedeća utakmica u Petak protiv Parme , tu upisati tri boda i popraviti dojam iz ove današnje utakmice .
Forza Milan i napuštam forum !![]()
neka te i ne daj da te ljute
Dečko, ja sam Gulita i ekipu gledao kad si ti u pelenama bio, prema tome, ne prosipaj se molim te.
Nisi ti ili neko drugi nista bolji navijac od mene samo zato sto presuti da sudijske greske kad je o njegovom timu rijec. Gade mi se takve stvar, DOSLOVNO!
eto ti si prvi naletio izgleda