Apsolutno.Balon je napisao/la:pa sta stalo ga je trenutno ali vratiti ce se kad tad, bolji je od svih nasih napadaca za klasu
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- anonymousHD
- Kontakt:
**** velika! Bolje bi Piplica igrao u napadu, jbt! 

- mighty_reds
- Kontakt:
opet je konkurencija strašna...čak još dvojicu imamoBalon je napisao/la:pa sta stalo ga je trenutno ali vratiti ce se kad tad, bolji je od svih nasih napadaca za klasu

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
Aha Dzeko seljacko dijete. A ti nisi seljak sto ne znas dalje od nosa. Da nema Dzeke nebi niko znao ni gdje je Bosna a kamoli da ovamo neko fudbala igra. Jadan si brate da jadniji ne mozes biti nikako!zlatandr je napisao/la:Dzeko seljacko dijete, uzeo pare i misli to je to, prekucao je sve. Trenutno je i Lazar Popovic bolji od njega.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Pa sama pojava Edina Dzeke na terenu izaziva strah kod protivnika,Albanci mu nisu dali trunke prostora,ocito jos niko osim nas Bosanaca nije skontao da je Dzeko precjenjeni kloc koji sto je davao golova,davao je 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ma svakom igracu pada forma ali isto tako i dize (forma
) i ja se slazem da je los trenutno ali ne mozete tako preko noci zaboraviti sve sto je uradio sto u klubu sto za repku , koliko je sjajnih partija odigrao za BiH , koliko smo puta gledali Wolfsburg , uzivali u njegovim majstorijama i bili ponosni sto je nas zemljak . Koliko sam sretan bio kada sam ga vidio na proslavi titile prvaka sa zastavom nase zemlje isto tako i kad je sa cityem osvojio kup . Ne znam kako pojedini to mogu zaboraviti preko noci . Ima da Dzeko sljedece sezone opet bude onaj stari aBd i da opet uzivamo u njegovim majstorijama .

Problem je sto raja navikla da Dzeko gnjete, zabija za repku
Sad vidis da se netrudi, potrci malo i stane - ceska se, fata se za ledja, fakticki svaka lopta se odbija od njega, nema nos vise ni u 16tercu
Bice bolje abd protiv rusa za 2,3m.

Sad vidis da se netrudi, potrci malo i stane - ceska se, fata se za ledja, fakticki svaka lopta se odbija od njega, nema nos vise ni u 16tercu

Bice bolje abd protiv rusa za 2,3m.
Pravda za Pepea
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
- mighty_reds
- Kontakt:
Ma problem je što je van forme nema kontinuitet čim ga stekne biće opet pravi Džeko.Problem je što je van forme on 3-4 mjeseca već a niko neda reći da je to problem već svi krive nekoga drugog.
Protiv Bjelorusije 4 boda iz dvije utakmice realnost i moja neka nadanja.Teški su oni kod kuće pogotovo.

Protiv Bjelorusije 4 boda iz dvije utakmice realnost i moja neka nadanja.Teški su oni kod kuće pogotovo.

- Bill Shankly
- Bill Shankly
Ma sta 4 ima 6 da uzmemo
Treba biti optimistican i nadati se da ce Pape nesto smisliti jer budemo li igrali kao veceras tesko da cemo i do boda u ubje utakmice .

Treba biti optimistican i nadati se da ce Pape nesto smisliti jer budemo li igrali kao veceras tesko da cemo i do boda u ubje utakmice .
- mighty_reds
- Kontakt:
pa zato sam i rekao 4 jer ovakvom igrom nema šanse da ih dobijemo tamo.U septembru su kod njih hladnoće ima da se naši smrznu.Sad je jun pa se jedva kreću šta će biti na -5 dragi Bog znaSanchez_8 je napisao/la:Ma sta 4 ima 6 da uzmemo![]()

- Bill Shankly
- Bill Shankly
Dzeko je stvarno van forme. Ustvari najveci je problem sto nemoze da trci po terenu i nosi loptu kako treba. Vidjelo se to na onoj kontri kad je iso 1 na 1. Nezna covjek da trci sa loptom i yebi ga. U 16-cu se i nekako gura i time odvlaci paznju s drugih na sebe, alli svaka lopta ili mu dodana po zemlji ili zraku - neznam sto al skoro pa uvijek je izgubljena. Vidi se da jos prije i ne skoci na loptu -on se vec halalio s njom. Primanje lopte definitiva 0. Al et nadam se da ce do sljedecih tekmi doci sebi. Mogu razumjet da je covjek u krizi, ali ovome su noge odsjecene. Neznam koji mu je al se nadam da ce doci sebi sto prije. To mu iskreno zelim za dobro prvo nas i repke a onda njega i MC.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Jest malo i van forme . al vise mislim da je on procitan igrac. Jednostavno u njega je sve klasika nema nekih iznenadjujcih poteza i lucidnih poteza i to su defanzivci skontali kod dzeke i to je to ...
>>No body likes us but we dont care<<
jesi li isto tako mislio kada npr.Tores i Runi , Gomez, Benzema... nisu cijelu vječnost zabijali za rep. i klub, nisu cijelu godinu zabili,pa opet zabijaju, tako će i naš DijamantD€LUX je napisao/la:Jest malo i van forme . al vise mislim da je on procitan igrac. Jednostavno u njega je sve klasika nema nekih iznenadjujcih poteza i lucidnih poteza i to su defanzivci skontali kod dzeke i to je to ...
- hule_barca
- Kontakt:
jeste li culi da je dzeko postao kosarkas, sinoc komentator na bht govori " dzeki veceras ne ide nista od ruke"

Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
nemojte zezati, niti je limitiran niti procjecan a niti procitan igrac. covjek je u evidentnoj krizi. prvo fizickoj, uzimajuci u obzir da se covjek kvalitetno zaje..vao posljednje tri sedmice od manchestera, dubaia do cevapa kod mahira. fizicka limitiranost je jos pogorsala mentalni stav pa je frajko i u psiholoskoj krizi. covjek je porpilicno labilan . sam je izjavio da su mu ovo bile najteze utakmice. dzeko je igrac koji je po meni bio najsigurniji da nece izgubiti loptu dok smo mogli vidjeti sinoc i prije par dana da je svaku loptu gubio. cak mislim da je dobar pedagoski potez papeta da ga ostavi na terenu jer sam siguran da bi ga ljudi izvidali kada bi izlazio iz terena a to mu najmanje treba. sinoc je bio loš, potpuno neprimjetan i uspavan. sada je sve do njega, trebao bi da jede malu djecu u ova dva mjeseca da se ustabili u MC i da se vrati na stare staze slave. nadam se da hoce ali isto tako ovo je veoma tezak period za njega.teret slave i obaveza i ocekivanja su mu na ledjima. veliki igraci znaju to prebroditi pa se nadam da ce i dzekson.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
E upravo tako, pa morali su se odraziti na njega silni clanci, prelasci u Juve, Milan,Real,pa konacno preseljenje u Englesku i novu sredinu,pritisak jer ga nije odmah krenulo. On je prvo ljudsko bice, pa onada igrac,a u posljednje vrijeme dosta toga mu se izdešavalo, a ima tek 25g. Vecina nas u tim godinama je još kod svojih roditelj i mama nam još šnitu maže. Trebamo mu pružiti podršku,a ne pricati kako je propao i na srecu postigao 86 golova u Njem. i 19 u rep sve do 25 godine i spominjati njegov novac koji jesvojim trudom zaradiodžakailibu je napisao/la:nemojte zezati, niti je limitiran niti procjecan a niti procitan igrac. covjek je u evidentnoj krizi. prvo fizickoj, uzimajuci u obzir da se covjek kvalitetno zaje..vao posljednje tri sedmice od manchestera, dubaia do cevapa kod mahira. fizicka limitiranost je jos pogorsala mentalni stav pa je frajko i u psiholoskoj krizi. covjek je porpilicno labilan . sam je izjavio da su mu ovo bile najteze utakmice. dzeko je igrac koji je po meni bio najsigurniji da nece izgubiti loptu dok smo mogli vidjeti sinoc i prije par dana da je svaku loptu gubio. cak mislim da je dobar pedagoski potez papeta da ga ostavi na terenu jer sam siguran da bi ga ljudi izvidali kada bi izlazio iz terena a to mu najmanje treba. sinoc je bio loš, potpuno neprimjetan i uspavan. sada je sve do njega, trebao bi da jede malu djecu u ova dva mjeseca da se ustabili u MC i da se vrati na stare staze slave. nadam se da hoce ali isto tako ovo je veoma tezak period za njega.teret slave i obaveza i ocekivanja su mu na ledjima. veliki igraci znaju to prebroditi pa se nadam da ce i dzekson.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
ma nas Dzeko ce biti pravi, ne brinite
a vala i da ga nikad vise ne zabija, nedaj Boze, ja sam mu sahvalan za sve sto je uradio za nasu Drzavu !!
samo naprijed

a vala i da ga nikad vise ne zabija, nedaj Boze, ja sam mu sahvalan za sve sto je uradio za nasu Drzavu !!
samo naprijed
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Ma moze on nosati zastave koliko hoce,ali belaj za njega je sto vidimo kako igra za Citi a kako za Bosnu.U Citiju se vrati cak do svog sesnesterca po loptu a kod nas se eto setka.Al haj nek radi sta hoce,u mom timu sigurno ne bi igrao
U mom timu bi sa sadasnjom atitudom sjedio na klupi i usao kao dzoker zadnjih 15 min.delija je napisao/la:Ma moze on nosati zastave koliko hoce,ali belaj za njega je sto vidimo kako igra za Citi a kako za Bosnu.U Citiju se vrati cak do svog sesnesterca po loptu a kod nas se eto setka.Al haj nek radi sta hoce,u mom timu sigurno ne bi igrao
Razvaljivanje u dresu Wolfsburga i mahanje BH zastavom je bila velika stvar i zato mu bez izuzetka cjela BH daje zasluge i ostati ce upamcen po tome.
E sada da li mu to daje odrijesene ruke da nam sabotira kvalifikacije setanjem po terenu i da shvata okupljanja kao relaksaciju i derneke ????
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ma sam sebi rupu kopa.Prenijet ce tu lezernost i u klub a oni ga nece trpiti.Pa brate da mu Mancini vidi ove zadnje 2 utakmice ufatio bi se za glavu i zapitao sta je on uzeo.Pa doce i do kluba da su ga pojeli jedni Albanski branici i nece nista Manciniju ostati nego da se osigura sa jos jednim napadacem.Ovo mu je na kraju krajeva jedan od nacina da se dokaze da moze ..
Ne znam sto raja prelazi preko toga,ali Dzeko igra jednostavno na nivou nekog nizerazrednog igraca iz 2 lige..
Vidjet cemo aBd na sta ce ovo izaci u septembru,ali iskreno ja sam skeptican
Ne znam sto raja prelazi preko toga,ali Dzeko igra jednostavno na nivou nekog nizerazrednog igraca iz 2 lige..
Vidjet cemo aBd na sta ce ovo izaci u septembru,ali iskreno ja sam skeptican