NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Reorganizacija unutar kluba desila se na najbolji način.Nakon Mustafe ko god da je došao za direktora ne može biti gori od njega.Međutim,klub je vjerovatno isao da sto jeftinije prođe te se oslonuo na domaći kadar na tom mjestu.Po meni,novoimenovani direktor ne posjeduje kvalitete organizacijskih sposobnosti,ali kao sto rekoh-ne moze biti gori od prethodnog.
Što ste se svi uhvatili Murisa pa on je tu najmanje bitan ako ima prave ljude oko sebe a sada ih ima u liku g.Fadila. I da bude marioneta kao što navodite nije loše nek ispunjava ono što oni od njega traže i mirna Bosna. Bar se za njega neće plaćati stan i hrana. Meni je trenutno jedini problem trener jer mislim da Doro uz dužno poštovanje prema njemu trenutno nije taj kapacitet. A zamislite pobjedimo u Trebinju što se iskreno nadam kako čovjeka zamjeniti a uvezao dvije pobjede. I još nešto vezano za sjedalice što sam pisao one nemogu biti višak sa nove tribine jer su ove koje dole stoje numerisane i nisu stolice nego sjedalice. Zato me interesuje za šta su namjenjene?
Da nisu slučajno stolice za ložu, mada ih nisam vidio pa ne znam ni kako izgledaju.combe je napisao/la:Što ste se svi uhvatili Murisa pa on je tu najmanje bitan ako ima prave ljude oko sebe a sada ih ima u liku g.Fadila. I da bude marioneta kao što navodite nije loše nek ispunjava ono što oni od njega traže i mirna Bosna. Bar se za njega neće plaćati stan i hrana. Meni je trenutno jedini problem trener jer mislim da Doro uz dužno poštovanje prema njemu trenutno nije taj kapacitet. A zamislite pobjedimo u Trebinju što se iskreno nadam kako čovjeka zamjeniti a uvezao dvije pobjede. I još nešto vezano za sjedalice što sam pisao one nemogu biti višak sa nove tribine jer su ove koje dole stoje numerisane i nisu stolice nego sjedalice. Zato me interesuje za šta su namjenjene?
Te stolice su sa Koševa i kako sam ja upućen nisu namjenjene za naš stadion.serim je napisao/la:Da nisu slučajno stolice za ložu, mada ih nisam vidio pa ne znam ni kako izgledaju.combe je napisao/la:Što ste se svi uhvatili Murisa pa on je tu najmanje bitan ako ima prave ljude oko sebe a sada ih ima u liku g.Fadila. I da bude marioneta kao što navodite nije loše nek ispunjava ono što oni od njega traže i mirna Bosna. Bar se za njega neće plaćati stan i hrana. Meni je trenutno jedini problem trener jer mislim da Doro uz dužno poštovanje prema njemu trenutno nije taj kapacitet. A zamislite pobjedimo u Trebinju što se iskreno nadam kako čovjeka zamjeniti a uvezao dvije pobjede. I još nešto vezano za sjedalice što sam pisao one nemogu biti višak sa nove tribine jer su ove koje dole stoje numerisane i nisu stolice nego sjedalice. Zato me interesuje za šta su namjenjene?
Stolice su sa Koševa 100% jer sam dosta puta bio na zapadu na Koševu i znam da su to te stolice. Mislio sam pošto su zelene boje da neće kod nas zamjeniti one sjedalice na maloj tribini pa da obje tribine budu u istoj boji, ljepše bi izgledalo.ludinjo22 je napisao/la:Te stolice su sa Koševa i kako sam ja upućen nisu namjenjene za naš stadion.serim je napisao/la:Da nisu slučajno stolice za ložu, mada ih nisam vidio pa ne znam ni kako izgledaju.combe je napisao/la:Što ste se svi uhvatili Murisa pa on je tu najmanje bitan ako ima prave ljude oko sebe a sada ih ima u liku g.Fadila. I da bude marioneta kao što navodite nije loše nek ispunjava ono što oni od njega traže i mirna Bosna. Bar se za njega neće plaćati stan i hrana. Meni je trenutno jedini problem trener jer mislim da Doro uz dužno poštovanje prema njemu trenutno nije taj kapacitet. A zamislite pobjedimo u Trebinju što se iskreno nadam kako čovjeka zamjeniti a uvezao dvije pobjede. I još nešto vezano za sjedalice što sam pisao one nemogu biti višak sa nove tribine jer su ove koje dole stoje numerisane i nisu stolice nego sjedalice. Zato me interesuje za šta su namjenjene?
To su iste stolice kao sa nove tribine, samo su bile u restoranu pa kako se sad renovira vjerovatno su ih iznijeli pa ih neko vidio
Nemogu bit iste kada ovo nisu stolice nego sjedalice i numerisane su a one koje su kod nas postavljene nisu.Tkanton je napisao/la:To su iste stolice kao sa nove tribine, samo su bile u restoranu pa kako se sad renovira vjerovatno su ih iznijeli pa ih neko vidio
ok, moja greskacombe je napisao/la:Nemogu bit iste kada ovo nisu stolice nego sjedalice i numerisane su a one koje su kod nas postavljene nisu.Tkanton je napisao/la:To su iste stolice kao sa nove tribine, samo su bile u restoranu pa kako se sad renovira vjerovatno su ih iznijeli pa ih neko vidio
Ako je to taj Kuzmanovic sto je nekada igrao za Modricu . On je bio u Dinamu na probi i prosao pokusali su se srediti papiri al posto maloljetnici prema fifi nesmiju mjenjati drzave , oni su mu rekli da saceka 18 godina da napuni. Kasnije ga je i Partizan zvao i tu je zadovoljio isto tako isti problem , i htjeli su i jedni i drugi da dodje kad napuni 18 medjutim tad je vec kasno to je izlazna kategorija juniora i ne isplati se mjenjati sredinu tako su bar prenijeli ovaj **** portal ili je stranica modrice nisam siguran znam da ima negdje na netu. Igrao je i dvije prijateljske za U19 al dobio samo 10 minuta , pa nije nesto bas mogao pokazati. Vjerovatno se zato odlucio za Zvijezdu da igra u prvom timu i juniorima pa da se nametne... predpostavljam jer je u Modrici u Prvoj ligi RS , bio konstatno u prvoj postavi...
>>No body likes us but we dont care<<
Eto zvanicni stav kluba...........
Kad bi se svi klubovi ovako odnosili prema neprimjerenim tzv navijacima, mozda bi nasi stadioni i poceli licit na nesto..... uglavnom sve po zaslugama
Kad bi se svi klubovi ovako odnosili prema neprimjerenim tzv navijacima, mozda bi nasi stadioni i poceli licit na nesto..... uglavnom sve po zaslugama
Eto Doro šef
. Što se tiče ovog o navijačima Bogami nisi upravu nije tu bilo nikakvog napada, a u ostalom imaju kamere od kafića pa nek iznesu snimke ako je istina. Opet se bez razloga diže prašina kao i kod slučaja Kuntića kada su sasvim druge informacije došle do gosp. Predsjednika. Nadam se da će se ubrzo sve ispravit i da će se riješit problemi na relaciji navijači-klub al hajde pustimo sad to neg sad sam nešto još više uvjeren u trijumf protiv Leotara abd Diatta i Pandža pa mora i njega jednom krenut neka to bude sad protiv Leotara 

http://www.nkzvijezda.ba/index.php/cije ... za-javnost" onclick="window.open(this.href);return false;
Konacno da se urade pravi potezi....
ko god da se nasao pametan i da napada ljude odnosno nurdu koji dosta ulazu u zvijezdu,infra strukturu zvijezde treba mu dozivotno zabranit ulaz...mozda je nurdo bio na kafi sa poslovnim covijekom a neki se nadju da mu nesto pametuju i vrijedjaju ga...debili
ko god da se nasao pametan i da napada ljude odnosno nurdu koji dosta ulazu u zvijezdu,infra strukturu zvijezde treba mu dozivotno zabranit ulaz...mozda je nurdo bio na kafi sa poslovnim covijekom a neki se nadju da mu nesto pametuju i vrijedjaju ga...debili
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
svi ste vi sad frajeri nema sta...
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Svaki oblik vandalizma,huliganstva treba osuditi i kazniti.Međutim,prije same osude treba vidjeti da li je neko huligan i nasilnog ponasanja bio i mimo ovih događaja.Ja koliko poznajem likove koji su učestvovali u tome ne dojme mi kao osobe problematičnog ponasanja.Dakle,sama reakcija ovih momaka je samo dio ogromne mase koja je bila nezadovoljna desavanjima u i oko kluba.Nažalost,kolo se slomilo na onim koji su kilometrima isli za Zvijezdom,trosili svoje skromne dnevnice i derali grla.No dobro,sada nemamo na stadionu par najvjernijih navijača ali na sreću nemamo vise glavnog krivca za ovo sto se izdesavalo.....elf1 je napisao/la:http://www.nkzvijezda.ba/index.php/cije ... za-javnost
Jesi li siguran da ga nećeš ponovo imati?vatreni je napisao/la:Svaki oblik vandalizma,huliganstva treba osuditi i kazniti.Međutim,prije same osude treba vidjeti da li je neko huligan i nasilnog ponasanja bio i mimo ovih događaja.Ja koliko poznajem likove koji su učestvovali u tome ne dojme mi kao osobe problematičnog ponasanja.Dakle,sama reakcija ovih momaka je samo dio ogromne mase koja je bila nezadovoljna desavanjima u i oko kluba.Nažalost,kolo se slomilo na onim koji su kilometrima isli za Zvijezdom,trosili svoje skromne dnevnice i derali grla.No dobro,sada nemamo na stadionu par najvjernijih navijača ali na sreću nemamo vise glavnog krivca za ovo sto se izdesavalo.....elf1 je napisao/la:http://www.nkzvijezda.ba/index.php/cije ... za-javnost
Prvo - ne znaš ga i ne znaš je li dobar momak (samo se nemoj raspitivati kod uposlenika Kluba o njemu....)emir_dj je napisao/la:A voli Zuro provocirati... inače dobar momak... A i mene je to uvijek interesiralo kao sam ja 1. znao za Kuntića da odlazi pa tek KLUB, pa kako sam imao neke informacije prije zvanične stranice i ss.ba ... isto je i mene zanimalo kako to da imamo stranicu koju se jednom mjesečno ažurira a isti je taj Zuro ažurirao istu... Al šta ćeš neka pitanja nemaju odgovara....
drugo - nije se jednom mjesečno ažurirala
treće - dobro je ikako pisao kakvim je informacijama raspolagao
četvrto - i to što je napisao bilo je, makar, gramatički ispravno
peto - ružno je da neko prije tebe objavi neku vijest, a ti održavaš stranicu (kao što se i sa njim dešavalo)
šesto - kako to da sada nemaš ti prvi informaciju nego prije tebe objavi ss.ba (mada se to i ranije dešavalo), a opslužuješ zvaničnu stranicu
sedmo - eto ti odgovora na sva postavljena pitanja
Jesi ti normalan?vatreni je napisao/la:Svaki oblik vandalizma,huliganstva treba osuditi i kazniti.Međutim,prije same osude treba vidjeti da li je neko huligan i nasilnog ponasanja bio i mimo ovih događaja.Ja koliko poznajem likove koji su učestvovali u tome ne dojme mi kao osobe problematičnog ponasanja.Dakle,sama reakcija ovih momaka je samo dio ogromne mase koja je bila nezadovoljna desavanjima u i oko kluba.Nažalost,kolo se slomilo na onim koji su kilometrima isli za Zvijezdom,trosili svoje skromne dnevnice i derali grla.No dobro,sada nemamo na stadionu par najvjernijih navijača ali na sreću nemamo vise glavnog krivca za ovo sto se izdesavalo.....elf1 je napisao/la:http://www.nkzvijezda.ba/index.php/cije ... za-javnost
Od kuda ti znaš znam li ja njega ili ne... za 3,5 i 6 vjerovatno iz istih razloga koji su i njega mučili... pa ako može odgovor i na to... da sam upućen... a nekom je to bilo u opisu radnog mjesta... meni je ovo hobiZuk3E je napisao/la:Prvo - ne znaš ga i ne znaš je li dobar momak (samo se nemoj raspitivati kod uposlenika Kluba o njemu....)emir_dj je napisao/la:A voli Zuro provocirati... inače dobar momak... A i mene je to uvijek interesiralo kao sam ja 1. znao za Kuntića da odlazi pa tek KLUB, pa kako sam imao neke informacije prije zvanične stranice i ss.ba ... isto je i mene zanimalo kako to da imamo stranicu koju se jednom mjesečno ažurira a isti je taj Zuro ažurirao istu... Al šta ćeš neka pitanja nemaju odgovara....
drugo - nije se jednom mjesečno ažurirala
treće - dobro je ikako pisao kakvim je informacijama raspolagao
četvrto - i to što je napisao bilo je, makar, gramatički ispravno
peto - ružno je da neko prije tebe objavi neku vijest, a ti održavaš stranicu (kao što se i sa njim dešavalo)
šesto - kako to da sada nemaš ti prvi informaciju nego prije tebe objavi ss.ba (mada se to i ranije dešavalo), a opslužuješ zvaničnu stranicu
sedmo - eto ti odgovora na sva postavljena pitanja
Koliko znam,vise od polovine je tokom utakmice takvog ponasanja.Razlika je samo u tome sto je ta polovina neko i nesto u masi i na forumu,a u čarsiji fini i kulturniklixonja je napisao/la:Jesi ti normalan?vatreni je napisao/la:Svaki oblik vandalizma,huliganstva treba osuditi i kazniti.Međutim,prije same osude treba vidjeti da li je neko huligan i nasilnog ponasanja bio i mimo ovih događaja.Ja koliko poznajem likove koji su učestvovali u tome ne dojme mi kao osobe problematičnog ponasanja.Dakle,sama reakcija ovih momaka je samo dio ogromne mase koja je bila nezadovoljna desavanjima u i oko kluba.Nažalost,kolo se slomilo na onim koji su kilometrima isli za Zvijezdom,trosili svoje skromne dnevnice i derali grla.No dobro,sada nemamo na stadionu par najvjernijih navijača ali na sreću nemamo vise glavnog krivca za ovo sto se izdesavalo.....elf1 je napisao/la:http://www.nkzvijezda.ba/index.php/cije ... za-javnost

Vatreni, a je li tebi normalno da ti neko na sred ulice ili u kafiću psuje majku, familiju, nabija na Qurac a da se ne prijavi policiji ili da se ne podnese prijava. Nemoj samo pisati da nije bilo tako, jer baš znam kako je to sve teklo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.