AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Njemu je Baljic mentor 
Pise se da Geri prodaje Toulouse, sto li majku mu 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Da hoce svanuti dan da ga se i mi kutarisemo....amin
Opet PSG igra u petak a mi u subotu iako smo zadnju utakmicu igrali 6 dana prije
Il Club più titolato al mondo!
Coppa Italia. Udine igrao u srijedu Coppu, izgubio od Cagliarija u 120'.
Znaci mi se odmarali a ovi igrali 120 minuta. E ako ovo uspijemo zajebat, onda nemam rijeci više.
Pitanje, koga mjesto Piolija? I ja sam protiv njega, ne sviđa mi se, al to je vec poznato. Ali koga dovest mjesto njega? Jel ima i jedan ozbiljan kandidat koji ovoj ekipi moze donijet bolju igru i bodove?
Naravno da ima ozbiljnih kandidata SAMO ih treba platiti, i dati im garancije za prelazni rok....enzo777 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 20:54Coppa Italia. Udine igrao u srijedu Coppu, izgubio od Cagliarija u 120'.
Znaci mi se odmarali a ovi igrali 120 minuta. E ako ovo uspijemo zajebat, onda nemam rijeci više.
Pitanje, koga mjesto Piolija? I ja sam protiv njega, ne sviđa mi se, al to je vec poznato. Ali koga dovest mjesto njega? Jel ima i jedan ozbiljan kandidat koji ovoj ekipi moze donijet bolju igru i bodove?
Pa o tome ti pričam. Moramo platit Piolija slijedeći 1,5 godinu, onda uzet novog trenera i za njega platit troškove. Ko je vrijedan toga kad znamo da se i to broji u FFP Znaci manje para za dovođenje igrača. Po toj logici samo možemo dovest nezaposlene trenere. E koji od njih bi došao da trenira za našu platu? Abate? Ne još, daj mu jos godinu i po primaveru, i onda mu daj prvu ekipu.
Treba nam autoritet i taktički potkovan trener, al ja nažalost ne vidim nikoga trenutno ko moze to pokriti.
Treba nam autoritet i taktički potkovan trener, al ja nažalost ne vidim nikoga trenutno ko moze to pokriti.
Da, zaboravio sam da je Udinese igrao u toku sedmiceenzo777 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 20:54Coppa Italia. Udine igrao u srijedu Coppu, izgubio od Cagliarija u 120'.
Il Club più titolato al mondo!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nikome iz vrha nije u interesu da nekog plati masno, tako da nikog i ne ocekujem. Jer dobar trener trazi i garancije za buducnost.enzo777 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 21:41Pa o tome ti pričam. Moramo platit Piolija slijedeći 1,5 godinu, onda uzet novog trenera i za njega platit troškove. Ko je vrijedan toga kad znamo da se i to broji u FFP Znaci manje para za dovođenje igrača. Po toj logici samo možemo dovest nezaposlene trenere. E koji od njih bi došao da trenira za našu platu? Abate? Ne još, daj mu jos godinu i po primaveru, i onda mu daj prvu ekipu.
Tako da,in Pioli we trust.
Bravo!UrbyEmanuelson je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:53Nikome iz vrha nije u interesu da nekog plati masno, tako da nikog i ne ocekujem. Jer dobar trener trazi i garancije za buducnost.enzo777 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 21:41Pa o tome ti pričam. Moramo platit Piolija slijedeći 1,5 godinu, onda uzet novog trenera i za njega platit troškove. Ko je vrijedan toga kad znamo da se i to broji u FFP Znaci manje para za dovođenje igrača. Po toj logici samo možemo dovest nezaposlene trenere. E koji od njih bi došao da trenira za našu platu? Abate? Ne još, daj mu jos godinu i po primaveru, i onda mu daj prvu ekipu.
Tako da,in Pioli we trust.
O tome ti pričam.
I ja ne volim Piolija, i ja ga smatram ne debilom već osobom koja nije doslovna ovom igračkom kvalitetu. Ali za sada je ovo najbolji izbor koji imamo. Jer na kraju krajeva, taj čovjek nam donosi bodove protiv osrednji ekipa, barem se tako nadam, jer tu se osvaja scudetto.
Sto se mene tice, daj da izgubimo obje Madonnine i obje tekme sa Juve, al daj da osvojimo scudetto. Ili jos bolje daj da sve izgubimo, završimo osmi, al da osvojimo Ch. League.
Milan are working on signing Serbian talent Matija Popovic in January. His contract with Partizan Belgrade ends in December. Barcelona, Real Madrid, BVB, Bayer Leverkusen and Ajax are all interested but Milan are ahead
Tamam jos jedan propali srbin, da bude guzni haver Jovicu
Taj mali je talent i stvarno ima potencijal da bude bas dobar igrac, nisu bez razloga samo veliki klubovi za njega zainteresovani, e sad da li ce iskoristiti svoj potencijal i da li ce ostati glavom na zemlji to je drugi par opanaka
- Beduin
- Kontakt:
Toliki je talenat da mu istice ugovor u decembru i jedan Partizan, kojem treba svaki fening, nije ga uspio prodati za sta god da ga ne gubi besplatno?
Super. Mozda bude bolji od onog iz C. Zvezde sto skrsismo zadnjih 6-7mil i pogurasmo taj cetnicki klub.
Super. Mozda bude bolji od onog iz C. Zvezde sto skrsismo zadnjih 6-7mil i pogurasmo taj cetnicki klub.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Milan baš ima neki čudi fetiš na srbijanske igrače, a nijedan se nije dokazao i pokazao dosad. Inače njihova konekcija menadžera iz srbije u italiju je strašno jaka, pogotovo zadnju deceniju. Uvaljuju masovno igrače po timovima Serie A.
Pioli se baš naložio na Jovića, već sad ima više povjerenja nego što je Origi imao tokom cijele prošle sezone, doduše Origi je bio i povrijeđen često.
A kada pogledaš ono što su pokazali na terenu, meni čak i onako katastrofalan Origi više doprinosi timu nego Luka. Origi je makar nešto pokušavao, tražio loptu, počesto igrao i krilo, a Jović na terenu izgleda kao da mu se ne živi.
A kada pogledaš ono što su pokazali na terenu, meni čak i onako katastrofalan Origi više doprinosi timu nego Luka. Origi je makar nešto pokušavao, tražio loptu, počesto igrao i krilo, a Jović na terenu izgleda kao da mu se ne živi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bitno je da smo mi ovdje svi talenti za tastaturom, tu nam nema ravnog
Hahah, a sta ce hudnik (Pioli), mora birati izmedju Jovica i Romera, strasno bgm 
- Beduin
- Kontakt:
A forum inace ne sluzi za razmjenu misljenja, koja su (valjda Bogom dato) razlicita od osobe do osobe.
Ne sumnjam ja da ti redovno pratis U19 ekipu Partizana, a jos pomnije tog mladica.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Okafor povrijedjen i ne moze kao SS uz Girouda?
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.