Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Ne mogu reći da sam zadovoljan prikazanim, pogotovo ne uzasnim prvim poluvremenom. A i 3 gola iz prekida ne daju pravu sliku. No, sama pojava Pogbe je najveci dobitak sezone.
Početi igrati fiksno s 3 u vezi, sve drugo je budalastina. I naci konačnih 11, ničim izazvan je startao malca koji nikad ne igra.
Fagioli je fudbal, to govorim ovdje jos dok je u Cremoneseu bio.
Ne smijem ni pomisliti kakav igrač moze biti ako ostvari još jedan iskorak naprijed. Mnogo me podsjeća na Modrića nekim stilom, jos samo da poradit na brzini s loptom i da u repertoar ubaci (ako mu se dopusti) da ide naprijed i sutira, a to je radio u Cremoni.
A i Miretti ce uz Paula stasati samo tako.
Zao mi je Dusana, pati se ovdje strasno. Samo ga neki link-up pravi sa Chiesom i Pogbom moze izvuci i sačuvati u klubu.
Početi igrati fiksno s 3 u vezi, sve drugo je budalastina. I naci konačnih 11, ničim izazvan je startao malca koji nikad ne igra.
Fagioli je fudbal, to govorim ovdje jos dok je u Cremoneseu bio.
Ne smijem ni pomisliti kakav igrač moze biti ako ostvari još jedan iskorak naprijed. Mnogo me podsjeća na Modrića nekim stilom, jos samo da poradit na brzini s loptom i da u repertoar ubaci (ako mu se dopusti) da ide naprijed i sutira, a to je radio u Cremoni.
A i Miretti ce uz Paula stasati samo tako.
Zao mi je Dusana, pati se ovdje strasno. Samo ga neki link-up pravi sa Chiesom i Pogbom moze izvuci i sačuvati u klubu.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 28 feb 2023, 23:03, ukupno mijenjano 3 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Burberry46
- Kontakt:
Bas je dobro vidjeti Pogbu ponovo na terenu.
Bravo za Fagiolia odlicno je odigrao.
Chiesa asistencija
50 zasluzenih bodova na terenu
Bravo za Fagiolia odlicno je odigrao.
Chiesa asistencija
50 zasluzenih bodova na terenu
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Mozes li mi objasniti ovaj dio recenice: ali ti cesto imas ispade npr da trebamo hejtati dusana, di mariu i slicno,
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Start malca prije Paredesa je odlican potez, nadati se da je ciljan, jer momak je odigrao nista losije od Paredesa koji prima finu lova za hodanje po terenu. To bi trebao biti znak da ima povratnu kartu za Pariz.
Vlahovic je morao ono zabiti veceras, mislim zao mi ga je, jer nema mnogo lopti, ali ako zelis biti vrhunski napadac ono moras zabiti, sve da je to jedna sansa u 5 utakmica.
Vlahovic je morao ono zabiti veceras, mislim zao mi ga je, jer nema mnogo lopti, ali ako zelis biti vrhunski napadac ono moras zabiti, sve da je to jedna sansa u 5 utakmica.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 28 feb 2023, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ma to je jasno kao dan i bez ovog, a ovo je samo samar za njega da mu momak iz u-23 uzima mjesto.
Paredes je promasaj i to očekivan, pisao sam protiv njega jos dok se pisalo o njegovom dovodjenju.
#MaxOUT
#MaxOUT
Generalno dobra utakmica! Fagoli i Wojo, iritantane lijene pojave na terenu, svaki korak/odbrana preskupi. Jedva cekam dan kad ovo poljsko smetlje nece biti u klubu!
Pogba je prica za sebe
koliko dominantno djeluje na terenu, kao da se sa djecom igra

Pogba je prica za sebe

Max Allegri
Mogu, naravno.
Citav svijet vidi da jedino vrijedno u timu kada je pogled prema protivnickom golu u pitanju (osim pogbe i chiese koji su bili povrijedjeni cijelo vrijeme) su dusan i di maria.
Ali tebi su bas njih dvojica vrlo,vrlo,vrlo cesto krivci sto smo losi na terenu, sto je nonsense zivi jer fudbal koji igramo nalaze da njih dvojica vrlo,vrlo,vrlo cesto stoje 60,70 metara od protivnickog gola. I, umjesto da vidimo izvor problema a to je uzasna postavka igre gdje takav potencijal i talenat gusimo ti vidis njih kao gresku sistema.
Npr, veceras. Da je ostalo 2-2 ili 1-2 dusan bi ovdje od pojedinaca bio razapet na kriz jer je promasio zicer. A, u stvari istina je da je cojk POGINUO na centru terena igrajuci nesto izmedju jana kollera i carstena janckera itd.
Poenta je da ovaj sistem gusi i ugusi sve kreativno sto postoji u bilo kojem fudbaleru.
I to je velika steta i to nepovratna.
Nema potrebe da pises referate, vrlo dobro shvatam sta hoces da kazes. Ako te mogu da zamolim za odgovor na sljedece pitanje, kojim ces (nadam se) barem djelimicno shvatiti moje rijeci upucene prema navedenim.dinoo je napisao/la: ↑28 feb 2023, 23:08Mogu, naravno.
Citav svijet vidi da jedino vrijedno u timu kada je pogled prema protivnickom golu u pitanju (osim pogbe i chiese koji su bili povrijedjeni cijelo vrijeme) su dusan i di maria.
Ali tebi su bas njih dvojica vrlo,vrlo,vrlo cesto krivci sto smo losi na terenu, sto je nonsense zivi jer fudbal koji igramo nalaze da njih dvojica vrlo,vrlo,vrlo cesto stoje 60,70 metara od protivnickog gola. I, umjesto da vidimo izvor problema a to je uzasna postavka igre gdje takav potencijal i talenat gusimo ti vidis njih kao gresku sistema.
Npr, veceras. Da je ostalo 2-2 ili 1-2 dusan bi ovdje od pojedinaca bio razapet na kriz jer je promasio zicer. A, u stvari istina je da je cojk POGINUO na centru terena igrajuci nesto izmedju jana kollera i carstena janckera itd.
Poenta je da ovaj sistem gusi i ugusi sve kreativno sto postoji u bilo kojem fudbaleru.
Zbog cega ti krivis Allegrija za "ovakvo" stanje, a ne pomocne trenere ?
Psihijatrijski slucaj je tvoja opsesija sa mnom. Vec mjesecima gledam da ti nista ne odgovaram na provokacije, a kamoli da se nadovezem na neku tvoju konstataciju, a ti svaki **** put direktno i indirektno trazis neku provokaciju da te primjetim.BuffonGigi je napisao/la: ↑28 feb 2023, 23:31E hajd da i ovu glupost procitam...Boze sacuvaj, ovo je za psihijatrijskog tretmana.
Pa, bas sam ja, mislim, najvise puta ovdje i koristio termin "strucni stab" kada sam pricao o kontekstu nekohezije izmedju igraca i upravo cijelog strucnog staba a ne samo jednog covjeka.Italia je napisao/la: ↑28 feb 2023, 23:24Nema potrebe da pises referate, vrlo dobro shvatam sta hoces da kazes. Ako te mogu da zamolim za odgovor na sljedece pitanje, kojim ces (nadam se) barem djelimicno shvatiti moje rijeci upucene prema navedenim.dinoo je napisao/la: ↑28 feb 2023, 23:08Mogu, naravno.
Postovi ti pucaju od kritike citavom strucnom stabu, i to evo samo danasnji postovi..
Sta dalje pricati
Edit: a i evo citam ti postove koje sam citirao (i nisi samo ti u toj grupi). Tolika hrpa prezira, mrznje i nezadovoljstva tokom trenutka u utakmici kada nije bio "povoljan" rezultat za tim kojeg navodno podrzavas. Nakon zadnjeg komentara klub kojeg podrzavas preokrece na 4:2 i rutinira gradskog rivala, ti se ne mozes udostojiti ni da cestitas, budes sretan, zadovoljan, radujes se tri boda kluba kojeg navijas. Ni najobicnijeg posta ne mozes napisati nakon utakmice (ili tokom zabijanja golova), ali si redovno komentarisao sve ono negativno sto je bilo tokom tekme. Jednostavnije je prestati "podrzavati" klub cijem neuspjehu i porazu se radujes.
Sta dalje pricati
dinoo je napisao/la: ↑28 feb 2023, 21:22Primis gol u drugoj minuti, ok, desava se.
Onda ih raspes 10 minuta, das gol i stanes, das loptu ,predas se, ugasis se....kako je moguce da to ljudi koji ga placaju ne vide.
(Ili ja nisam dobro skontao, roster torina je isti kao nas i slicne stvari, pa nas skoluju i ONI)
Btw diskusija vise i nema smisla jer ni neke osnovne stvari ne mozes ukapirati. Ali cu te zamoliti da vise ne lazes niti izvrces moje rijeci ili konstatacije ovdje. Ako ne mozes da nesto shvatis, kao sto ne mozes da shvatis sta je pisac htio reci za Vlahovica i Di Mariju, jednostavno ignorisi i ne pokusavaj da to ubacis u bilo kakav kontekst argumentovanja.
Edit: a i evo citam ti postove koje sam citirao (i nisi samo ti u toj grupi). Tolika hrpa prezira, mrznje i nezadovoljstva tokom trenutka u utakmici kada nije bio "povoljan" rezultat za tim kojeg navodno podrzavas. Nakon zadnjeg komentara klub kojeg podrzavas preokrece na 4:2 i rutinira gradskog rivala, ti se ne mozes udostojiti ni da cestitas, budes sretan, zadovoljan, radujes se tri boda kluba kojeg navijas. Ni najobicnijeg posta ne mozes napisati nakon utakmice (ili tokom zabijanja golova), ali si redovno komentarisao sve ono negativno sto je bilo tokom tekme. Jednostavnije je prestati "podrzavati" klub cijem neuspjehu i porazu se radujes.
-
- Kontakt:
Pa ko je te pomoćne trenere birao vlahović i di maria ili allegri?Italia je napisao/la: ↑28 feb 2023, 23:24Nema potrebe da pises referate, vrlo dobro shvatam sta hoces da kazes. Ako te mogu da zamolim za odgovor na sljedece pitanje, kojim ces (nadam se) barem djelimicno shvatiti moje rijeci upucene prema navedenim.dinoo je napisao/la: ↑28 feb 2023, 23:08Mogu, naravno.
Problem ovolikih povreda i jeste velikim dijelom zbog loše odrađenih priprema od našeg vrlog trenera..kondicioni, fitnes, treneri za napad, odbranu ovo ono..nije mu ih birao erdogan nego on lično .
#ALLEGRIOUT
Ko se bolan raduje porazu i neuspjehu? Sta pricas ti?Italia je napisao/la: ↑01 mar 2023, 02:01Postovi ti pucaju od kritike citavom strucnom stabu, i to evo samo danasnji postovi..
Sta dalje pricati
dinoo je napisao/la: ↑28 feb 2023, 21:22Primis gol u drugoj minuti, ok, desava se.
Onda ih raspes 10 minuta, das gol i stanes, das loptu ,predas se, ugasis se....kako je moguce da to ljudi koji ga placaju ne vide.
(Ili ja nisam dobro skontao, roster torina je isti kao nas i slicne stvari, pa nas skoluju i ONI)Btw diskusija vise i nema smisla jer ni neke osnovne stvari ne mozes ukapirati. Ali cu te zamoliti da vise ne lazes niti izvrces moje rijeci ili konstatacije ovdje. Ako ne mozes da nesto shvatis, kao sto ne mozes da shvatis sta je pisac htio reci za Vlahovica i Di Mariju, jednostavno ignorisi i ne pokusavaj da to ubacis u bilo kakav kontekst argumentovanja.
A za ovo oko kritike strucnom stabu nemoj me hljeba ti tjerati da kopam mjesecima unazad sta sam govorio, da jednostavno ne ide sa ovim strucnim stabom i to je to.
A sto se tice kritikovanja, da uvijek cu kritikovati kada lose igramo, a igramo lose, i to je fakat. Lose stojimo, lose gradimo, predvidljivi smo, imamo uzasan skor sa velikim ekipama, strepimo protiv svakog bozijeg protivnika...
Ne znam otkud mi snaga da ti svaki put objasnjavam:
50 puta sam rekao sto se mene tice nek allegri ostane 200 godina trener, dio je juventusa a ko god je dio juventusa navija se za njega (za razliku od tebe, ako si zaboravio podjseti se malo sta si pisao za neke nase igrace).
Dakle, svejedno mi je ko je trener, samo nek isporucuje rezultat ili barem da se vidi potencijal/napredak.
Sa ovim strucnim stabom se ne vidi, GUBIMO vrijeme...pa igraci nam se krste po terenu, navijaci vise ne dolaze na utakmice, nadigrava nas svaka susa koja dodje u torino, titule su nam postale misaone imenice ko da smo fiorentina ili verona, unistavamo sve kreativno sto ima u klubu.....a ti i dalje sa vjetrenjacam se bijes. Po tebi su svi krivi osim onoga od koga potice sve ovo gore nabrojano.
I onda veceras kad se nacelno slozis sa mojim konstatacijama i odgovorima na tvoja pitanja oko dusana i di marie, onda izvalis pitanje : a sto je to allegri kriv, sto nisu treneri?
100000% sam siguran da sam se vise radovao vecerasnjoj pobjedo nego ti, isto kao i protiv nantesa, gdje si sam priznao da ti je krivo jer je "cigan dao tri gola " itd.
Zasto sam postao ogorcen na allegrija, zato sto mislim da je ispao pravi shupak kada nije dao otkaz nakon monze, macabija, i mnostva takvih utakmica zadnje 2 sezone...cak je rekao da ce tu biti dok ne dobije otkaz. Dakle svjestan da je uprskao ali nema ljudskosti u sebi da to prizna na glas. Nego je odlucio da proziva nekog fagiola sto je trcao u nazad ili kako se lopta odbila kad je soule pucao u 91oj....to su nivoi bezobrazluka koji ne zasluzuju da ih se gleda i slusa...
Al ok, sto se mene tice nemamo vise o cemu diskutovati, jednostavno preplitko gledas na komentare....ja kazem prvi sam kritikovao strucni stab (radio sam to mjesecima unazad) a ti kopiras danasnja 3 posta...
Do mene je, izvini sto sam upustio u ozbiljniju raspravu o tome kako trpi potencijal igraca koje ti nazivas ciganima i slicnim imenima.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Nece nam ni trebati...top 4 ide..Juventus file appeal against 15-point deduction
Juventus have formally lodged an appeal against a 15-point deduction handed by the FIGC Court of Appeal in January.
**** have told Football Italia the Serie A giants have now filed an appeal to CONI after being handed a point penalty last month.
Juventus were docked 15 points for the current season in January in a second sporting trial looking into artificially inflated transfer values.
The Bianconeri had been cleared of allegations in April 2022, but new evidence that came to light with a criminal investigation carried forward by the Turin prosecutor led to a new trial of the FIC Court of Appeal and resulted in the point penalty.
The Court released the motivations of the ruling on January 30 and Juventus had 30 days to lodge their appeal, which they did on Tuesday, February 28, 2023.
Massimiliano Allegri’s side are three points below a Conference League placement in Serie A and host Torino at the Allianz Stadium on Tuesday night in the final match of Serie A Round 24.

Govedo svaku utakmicu dobije najmanje zuti, Juventus mu uvijek kriv...Jose Mourinho accuses fourth official of pro-Juventus bias as Roma slip to SHOCKING defeat against Cremonese - who hadn't won in 23 previous Serie A games

Danas gledam crveni, mislim se, 100% ce nesto o Juventusu srati, spremda igramo protiv njih slijedecu...i evo ga...govedo ostalo govedo..

Finally, POGBA IS BACK!!!

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Pitanje za vas Juventine, zasto Miretti ne dobija vise prilike, on je po meni puno bolji od Fagiolija, mislim da je Miretti buducnost talijanske repke uz Barelu i Tonalija
Vidis to nisam upratio, ali mali je ogroman potencijal, treba ga samo pustiti da igra
Valjda osvojite EL, mislim da vam je tamo konkurencija Manci i Arsenal, ostalo je sve lako prolazno

Definitivno nije bolji od Fagiolia, cak suprotno. Ali je mladji i vidi se razlika u iskustvu. Fagioli je staloženiji, bolji tehnički i nazire se da ce Miretti vise biti btb veznjak dok je Fagioli raznovrsniji.
#MaxOUT
#MaxOUT
Fagioli tehnicki bolji od Miretija
Gasi forum
Citiraru cu Ilinga koji kaze da nije vidio tehnicki savrsenijeg igraca od Miretija.

Max Allegri
Ne gledas fudbal.
Fagioli je znacajno tehnici pismeniji. Ali sta imam objašnjavati hejterima kojima nijedan nije valjao jer su branili ljubimca Maxa dok sam ja mjesecima trubio da trebaju igrati. Pri tome Fagioli bio na izlaznim vratima kluba i samo su povrede spasile obojicu inače bi bili u Lecceu sad.
Fagioli je znacajno tehnici pismeniji. Ali sta imam objašnjavati hejterima kojima nijedan nije valjao jer su branili ljubimca Maxa dok sam ja mjesecima trubio da trebaju igrati. Pri tome Fagioli bio na izlaznim vratima kluba i samo su povrede spasile obojicu inače bi bili u Lecceu sad.
#MaxOUT
#MaxOUT