Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ljiljane previše se družiš s legendom. Počeo si stalno srbovati.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ali sam povećao i učvrstio iman.Kawhi je napisao/la:Ljiljane previše se družiš s legendom. Počeo si stalno srbovati.
Nisi ti bio kad je bilo aktuelno popisivanje. Legenda i ja promovisali kampanju "bitno je biti srbin"
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 24 feb 2017, 02:49, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
jesu ovo svi zaspali 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- legenda reala
- Kontakt:
Jok, gledamo Damira i Juku
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
znaci ima jos budala

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- IlProfessore
- Kontakt:
Zna li neko postoji li kakav način da se jače osigura fb account. Povezao sam ga sa brojem i traži code koji dolazi SMS porukom kada se pokušava logovati sa nekog drugog browsera koji nije zapamtio. Neki dan mi je došla notifikacija da neko pokušava da se loguje (lokacija "Sarajevo") i tražio mi je da mijenjam pw. Da se razumijemo, nisam nešto pretjerano glup i ne šaljem šifre kartica ili svoje #hotnakedpics, ali nije lijepo znati da ti neko čačka po privatnosti hahahahaha 

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Bgm došlo doba da se 2002. proba.

- IlProfessore
- Kontakt:

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- Donnie Darko
- Kontakt:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja manijaka na ovom you tube. Ja da ukucam telebise djetetu, prvi komentar sa najvise lajkova je drk..am na lalu wtf 

100% si u pravu. Svi znaju da je Po bila fapping material.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja manijaka na ovom you tube. Ja da ukucam telebise djetetu, prvi komentar sa najvise lajkova je drk..am na lalu wtf

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Pored Sunca, oni prate Lalu i Po, kakvi amateriGefufna je napisao/la:100% si u pravu. Svi znaju da je Po bila fapping material.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja manijaka na ovom you tube. Ja da ukucam telebise djetetu, prvi komentar sa najvise lajkova je drk..am na lalu wtf

Upravo sam 25 minuta čavrljao sa Jehovinim svjedocima, dobro je pa nisam u moodu kao Teo u onoj epizodi kad ih rasplače

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Nerminovic
- Kontakt:
@shzna,
da znaš kako kaplju pare za ovaj ilum, zavidio bi mi.
da znaš kako kaplju pare za ovaj ilum, zavidio bi mi.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kupi pusku od prvog pausala
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja cim procitam da susjedi zele nesto da nam pomognu kupim sebi neku igrackuBosniacum Lilium je napisao/la:kupi pusku od prvog pausala

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
A hajde, nece valjda, sve se tjesim...
Pacifizam.Sramotan čin: Zastava BiH zapaljena ispred državnih institucija u Mostaru
Državna zastava Bosne i Hercegovine, koja je jučer postavljena ispred institucija BiH u zgradi "Orca“ u Mostaru jutros je zapaljena, potvrđeno je iz MUP-u Hercegovačko-neretvanske županije.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- legenda reala
- Kontakt:
tvoji mađari
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@Besic je njihov pobornik.legenda reala je napisao/la:tvoji mađari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.