Mislis gradaki saobracaj GRAS i CentrotransUnofficialpage je napisao/la:Treba mi vaša mala pomoć, to jest da svi koji znate napišete imena prijevoznika u vašem gradu. Treba mi za ovu aplikaciju što radim.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mislis gradaki saobracaj GRAS i CentrotransUnofficialpage je napisao/la:Treba mi vaša mala pomoć, to jest da svi koji znate napišete imena prijevoznika u vašem gradu. Treba mi za ovu aplikaciju što radim.
Mislim autobusni prijevoznici.FoSte95 je napisao/la:Mislis gradaki saobracaj GRAS i CentrotransUnofficialpage je napisao/la:Treba mi vaša mala pomoć, to jest da svi koji znate napišete imena prijevoznika u vašem gradu. Treba mi za ovu aplikaciju što radim.
AVIS - GracanicaUnofficialpage je napisao/la:Treba mi vaša mala pomoć, to jest da svi koji znate napišete imena prijevoznika u vašem gradu. Treba mi za ovu aplikaciju što radim.
Gradski i prigradski saobraćaj (GiPS) TuzlaUnofficialpage je napisao/la:Treba mi vaša mala pomoć, to jest da svi koji znate napišete imena prijevoznika u vašem gradu. Treba mi za ovu aplikaciju što radim.
pa valjda 'glavni grad' te semberije.Federer17 je napisao/la: Semberija transport (ne sjecam se gdje im je sjediste)
Za Tuzlu sam imao neki transturist, pokušavali mi poslati nekoliko puta mail sa rasporedom ali nije htjelo nešto. Sve mi treba, pošto sad radim i međunarodni saobraćaj, želim sve obuhvatit.Federer17 je napisao/la:Gradski i prigradski saobraćaj (GiPS) TuzlaUnofficialpage je napisao/la:Treba mi vaša mala pomoć, to jest da svi koji znate napišete imena prijevoznika u vašem gradu. Treba mi za ovu aplikaciju što radim.
Litvatrans Banovici
Transmont Kladanj
Bjeljevac tours Kalesija
Hankom tours Kalesija
Hazard/Hazre tours Srebrenik
Semberija transport (ne sjecam se gdje im je sjediste)
Obols trade - Teocak
Ovo su neki kojih se sjecam a koji saobracaju kroz Tuzlu, vjerovatno ti ne trebaju oni koji imaju linije van BiH? Mislim da za vecinu nabrojanih (ili cak sve) red voznje imas na web ili FB stranici.
Transturist vozi vani, zato ih nisam ni napisao. Ima jos Bus Halilovic, Bundavica, Kantic Touristik i to je to sto mi trenutno pada na pamet. Svi ovi saobracaju po EU.Unofficialpage je napisao/la:
Za Tuzlu sam imao neki transturist, pokušavali mi poslati nekoliko puta mail sa rasporedom ali nije htjelo nešto. Sve mi treba, pošto sad radim i međunarodni saobraćaj, želim sve obuhvatit.
Semberiju imam njihovu aplikaciju na mobu, i tu sve ima. Valjda ovi ovi ostali imaju web stranice, pošto neki nemaju, najgore nemaju ni mail. :lol:Bijeljina.
Hvala.
arelinho je napisao/la:
Večeras se samo ovo sluša.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.