FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
husko govoriti o sebi u trećem licu. to ne biti dobro.
malo sale nije na odmet ha ya. nego mi upalo to u oko cim ovaj nesto ide ovaj ispod da je istina hihhi mi smo svi braca istih gaca. svi na grbavicu
-
- Kontakt:
Boga mi, svasta ima u Bozijoj basti. Ali vazno je da smo svi Zeljovci.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
nesto kontam da nije u pitanju Sparkasse banka
husko biti aldinChWilla je napisao/la:husko govoriti o sebi u trećem licu. to ne biti dobro.
amelTm je napisao/la:nesto kontam da nije u pitanju Sparkasse banka
A moze biti i UniCredit ili Sberbank

-
- Kontakt:
Ne kontam nešto. Jesu li te banke sponzori na starinski način ili će to biti po novome sistemu ulaganja u Željine firme?
Obzirom da sam primjetio da ima pojedinaca koji na neki nacin "ismijavaju" informacije koje forumas @super napise, onda moras da napises nesto da nije tako kako pojedini misle. Poznajem licno supera, pileta, boccaccio i jos par forumasa i znam odlicno kakve informacije imaju i kakvi su ljudi(LJUDINE). @super-ova jedina greška je što htio na neki nacin da obraduje armiju navijaca ali zbog nekih ljudi koji nisu bili sposobni ili nisu znali na neki nacin se nisu obestinile neke informacije koje je rekao. Nemam namjeru da branim nekoga ili nesto slicno samo ne zelim da neko pravi cirkus od nekih stvari.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
struja biti superstruja je napisao/la:husko biti aldinChWilla je napisao/la:husko govoriti o sebi u trećem licu. to ne biti dobro.
nemoj se brate ljutiti nisam ja nista lose mislio,svi smo mi braca poderani gaca. malo se prcnemo ali idemo slaviju busiti ko naftu u rusijitm8782 je napisao/la:Obzirom da sam primjetio da ima pojedinaca koji na neki nacin "ismijavaju" informacije koje forumas @super napise, onda moras da napises nesto da nije tako kako pojedini misle. Poznajem licno supera, pileta, boccaccio i jos par forumasa i znam odlicno kakve informacije imaju i kakvi su ljudi(LJUDINE). @super-ova jedina greška je što htio na neki nacin da obraduje armiju navijaca ali zbog nekih ljudi koji nisu bili sposobni ili nisu znali na neki nacin se nisu obestinile neke informacije koje je rekao. Nemam namjeru da branim nekoga ili nesto slicno samo ne zelim da neko pravi cirkus od nekih stvari.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Slavija ce izgleda izvest kombinovani sastav , jer svi oni koji imaju po 2 kartona ce biti na klupi da se cuvaju za vitez...
vidjet cemo da li ima istine u nedjelju..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Ma kakav sastav god da izvedu ako mi uđemo mlako u utakmicu i sa sistemom "lahko ćemo", nema od nas ništa. Nego jako, kao da sa Realom igramo, samo pun gas.
DRUG NEBI TI PUNCA
- pintol_TM87
- Kontakt:
samo kazem sta sam cuo , naravno s ozbiljnim pristupom ne bitno ko igra treba se ici na pobjedu..bagrcavi je napisao/la:Ma kakav sastav god da izvedu ako mi uđemo mlako u utakmicu i sa sistemom "lahko ćemo", nema od nas ništa. Nego jako, kao da sa Realom igramo, samo pun gas.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
imaju braca oni crveni iz prosle tekme,a nama ce faliti brat djelmic. moramo ga zabiti u prvih 40 minuta inace nas je.be panika uvijek.pintol_TM87 je napisao/la:Slavija ce izgleda izvest kombinovani sastav , jer svi oni koji imaju po 2 kartona ce biti na klupi da se cuvaju za vitez...
Oda ima dovoljno iskustva da distancira ekipu od ovakvih informacija jer je to najopasnije po nas.Ne treba da nas zanima u kakvom je stanju slavija mi moramo odigrati svaku maksimalno.Lijepo je cuti da se razmislja o igracima koji bi trebalo da dodju na kraju sezone Amar je neke stvari postavio na mjesto samo treba gurati u tom smeru.pintol_TM87 je napisao/la:Slavija ce izgleda izvest kombinovani sastav , jer svi oni koji imaju po 2 kartona ce biti na klupi da se cuvaju za vitez...
Ne volim da preudiciram stvari ali ako neke stvari krenu za godinu dvije cemo imati atomskog Zelju.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 20 mar 2015, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Nadam se da ce biti ovo sve dobro i da cemo se svi obradovati lijepim vijestima ubrzo, Slavija pada bez dileme.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
-
- Kontakt:
P.S. Brko sve gazi u Katrumukitmovac je napisao/la:Nadam se da ce biti ovo sve dobro i da cemo se svi obradovati lijepim vijestima ubrzo, Slavija pada bez dileme.

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@Neandertalac - Bravo. Strucno si prosirio temu o kojoj mnogi vrlo malo poznaju.
@super - Nemoj buraz nista iznositi ziv bio dok ne bude sve crno na belo.
Manijaci - Kapa dole za akcije u saradnji sa klubom i bez.
JEDNO VELIKI BRAVO ZA KLUB I NOVOG SPONZORA.
Moram takoder istaci da je marketing, bar kada je rijec o odnosima sa javnoscu podignut malo na jedan jedan profi nivo.
U Ned. svi na Grbavicu. Momcima treba podrska a oni to ujedno i zasluzuju.
Amar Osim -
FORZAAAAAAAAAAA ZELJOOOOOOOOOOOOO!

@super - Nemoj buraz nista iznositi ziv bio dok ne bude sve crno na belo.

Manijaci - Kapa dole za akcije u saradnji sa klubom i bez.

JEDNO VELIKI BRAVO ZA KLUB I NOVOG SPONZORA.
Moram takoder istaci da je marketing, bar kada je rijec o odnosima sa javnoscu podignut malo na jedan jedan profi nivo.
U Ned. svi na Grbavicu. Momcima treba podrska a oni to ujedno i zasluzuju.
Amar Osim -

FORZAAAAAAAAAAA ZELJOOOOOOOOOOOOO!
Šuti pile nećemo biti ko anamoni. Šutnja je zlato, a ima i ona tiha voda brijegove valjapile87 je napisao/la:Oda ima dovoljno iskustva da distancira ekipu od ovakvih informacija jer je to najopasnije po nas.Ne treba da nas zanima u kakvom je stanju slavija mi moramo odigrati svaku maksimalno.Lijepo je cuti da se razmislja o igracima koji bi trebalo da dodju na kraju sezone Amar je neke stvari postavio na mjesto samo treba gurati u tom smeru.pintol_TM87 je napisao/la:Slavija ce izgleda izvest kombinovani sastav , jer svi oni koji imaju po 2 kartona ce biti na klupi da se cuvaju za vitez...
Ne volim da preudiciram stvari ali ako neke stvari krenu za godinu dvije cemo imati atomskog Zelju.

DRUG NEBI TI PUNCA
[youtube][/youtube]
ŽELJO JE RELIGIJA! POZDRAV ZA PLAVU BRAĆU!!!
ŽELJO JE RELIGIJA! POZDRAV ZA PLAVU BRAĆU!!!
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.