TheTruth34 je napisao/la: ↑18 feb 2023, 22:19Kakva yebena klocina.... Balvan jedan... Barella im svima mater treba yebat...
Bravo Miki
Kad se crnac vrijedja onda si nesto vridjovan , a kad je Bosanca vrijedjat ona je ok , ti ustasku!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
TheTruth34 je napisao/la: ↑18 feb 2023, 22:19Kakva yebena klocina.... Balvan jedan... Barella im svima mater treba yebat...
Bravo Miki
A nisam to znao, objasnjava dosta stvari
šta su svi hrvati ustaše? ako hrvat iz nekog razloga vrijeđa bh predstavnika(koji je pritom u dubrovniku ko doma i prijatelj s mnogim kolegama hrvatima), onda su svi hrvati šta? nije to u redu ni najmanje.
Ma ti si gospodin, nemoj to licno shvatati, mozda ne pratis ovu temu pa ne znas. Ovaj lik konstantno pljuje po Dzeki da covjek mora pomisliti da je nesto licno u pitanju, a gg3 je i otkrio sta, kamenjar s tipicnim kamenjarskim pristupom.Felixians4 je napisao/la: ↑18 feb 2023, 23:51šta su svi hrvati ustaše? ako hrvat iz nekog razloga vrijeđa bh predstavnika(koji je pritom u dubrovniku ko doma i prijatelj s mnogim kolegama hrvatima), onda su svi hrvati šta? nije to u redu ni najmanje.
zaradih neku siću, pogodio da će bit penal, mogao sam i 1 odigrati, no nijesam
ma ja sam nitko i ništa. znam da je siamonoi purger interista, on pozna materiju, no jako je otrovan, najmanje je nacionalistički opterećen, no ne može bez vrijeđanja aktera i hot takeova(kako li se sprdao da perišić nikada ne bi mogao biti wing back), a i ovaj je dakle hrvat? govor mržnje svakako ne podržavam jer ako se dopusti nešto, onda se mora sve i nastane kaos.forgempp je napisao/la: ↑19 feb 2023, 00:03Ma ti si gospodin, nemoj to licno shvatati, mozda ne pratis ovu temu pa ne znas. Ovaj lik konstantno pljuje po Dzeki da covjek mora pomisliti da je nesto licno u pitanju, a gg3 je i otkrio sta, kamenjar s tipicnim kamenjarskim pristupom.Felixians4 je napisao/la: ↑18 feb 2023, 23:51šta su svi hrvati ustaše? ako hrvat iz nekog razloga vrijeđa bh predstavnika(koji je pritom u dubrovniku ko doma i prijatelj s mnogim kolegama hrvatima), onda su svi hrvati šta? nije to u redu ni najmanje.
zaradih neku siću, pogodio da će bit penal, mogao sam i 1 odigrati, no nijesam
Svi po imenu i klocinaTheTruth34 je napisao/la: ↑18 feb 2023, 22:56Ništa bez Barelle, 90 posto ove ekipe.. Klocina moze da udje zadnjih 15 minuta i to je to.. Lukaku ako se ne dozove, vratiti ga odakle došao, Correa svakako invalid uopšte nije kalibar za Intera, tako da neće baš veselo biti Maroti na ljeto bez sredstava za pojačanja.
Treba se pripremiti maximalno za LP i riješiti sve u prvoj tekmi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.