U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
i mi smo vam istocni jbt geografiju
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
-
- Kontakt:
ES nema svoje kamere na ovoj utakmicu, a oni imaju jedini pravo prenosa.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Pa realno, koga boli ovde qrac za ovu tekmu sto prenose...Pappy je napisao/la:Nema srpski Eurosport veze sa tim. On samo daje komentatora, a za sve ostalo se pitaju Francuzi. Vjerovatno je njihova logika da kad već ne prenose obje tekme, da će u Njemačkoj imati više gledalaca nego u Srbiji i BiH. Al' to nije razlog da im ne **** mater.marconato je napisao/la:"Srpski" eurosport prenosi Irska-Njemacka...![]()
Bolje nemoj nista prenosit, ako bas mora ta utakmica!

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Kako je krenulo i 1:0 bi nam moglo biti dovoljno, ubi Njemacka Irsku, nije iskljuceno ni 6:0 

Al' što ti je Švabo, utakmica totalno nebitna za njih, već osigurali četvrtfinale i prvo mjesto, al' nakon 20 minuta igre hladno 3:0 protiv Irske 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Može ukoliko sadržaj nije od, hajde da ga nazovem opšteg interesa. Evropska i svjetska prvenstva, te takmičanja za koja Eurosport ima ekskluzivna prava (TdF, GdI i ostalo) uređuju se iz Francuske, i oni određuju šta će biti na prenosu.44Bertans je napisao/la:Kontam da će barem SOS kanal neku reportažu večeras imati...
Slažem se sa pappyem u vezi sadržaja, iako mislim da bez problema ES može puštati različite sadržaje od države do države.
Ali pustiti tekmu u kojoj znaš da će Nijemci razbiti Irce, a pri tome sa manje rezultatskog značaja od ove je previše čak i za Francuze. Al' haj bar ima golova.

Ircima izgleda gore ispade scenario sto Svabe odmaraju 5-6 igraca! Sad ovi s klupe "oru" da se dokazuRaonffa je napisao/la:Al' što ti je Švabo, utakmica totalno nebitna za njih, već osigurali četvrtfinale i prvo mjesto, al' nakon 20 minuta igre hladno 3:0 protiv Irske

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kakve veze ima koliko će Švabe natrpati Irsku sa trokutom BiH/Irska/Srbija i borbom za drugo mjesto?hurem je napisao/la:Kako je krenulo i 1:0 bi nam moglo biti dovoljno, ubi Njemacka Irsku, nije iskljuceno ni 6:0
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Izgledamarconato je napisao/la:Ircima izgleda gore ispade scenario sto Svabe odmaraju 5-6 igraca! Sad ovi s klupe "oru" da se dokazuRaonffa je napisao/la:Al' što ti je Švabo, utakmica totalno nebitna za njih, već osigurali četvrtfinale i prvo mjesto, al' nakon 20 minuta igre hladno 3:0 protiv Irske

u ove 2 min samo izbijaju loptu od gola do golaUnofficialpage je napisao/la:http://sports.williamhill.com/bet/en-gb ... a+U17.html
Dangerous attack i slično.

Tesko da cemo ovdje zabiti 2 gola
@hurem Ne mislim da njihov rezultat uopste utice na nas?
@hurem Ne mislim da njihov rezultat uopste utice na nas?
Treba nam samo pobjeda od 1:0 jer ćemo imati 2:2, a Srbija 1:1, Irci negativno svakako jer će izgubiti od Njemačke 

ako pobjedimo 1-0, irci idu dalje, mogu ih svabe natrpati koliko god. nama igra samo pobjeda od 2 ili vise golova, onda idemo mi dalje.hurem je napisao/la:Kako je krenulo i 1:0 bi nam moglo biti dovoljno, ubi Njemacka Irsku, nije iskljuceno ni 6:0
U slucaju pobjede 1:0 mi i Irci bismo u tom trokutu imali gol razliku 2:2, a Srbi 1:1...valjda bi u tom slucaju izmedju nas i Iraca odlucivala ukupna gol razlika ili grijesim...ili se pak neke druge stvari gledaju u tom slucaju, nisam istrazivao?Raonffa je napisao/la:Kakve veze ima koliko će Švabe natrpati Irsku sa trokutom BiH/Irska/Srbija i borbom za drugo mjesto?hurem je napisao/la:Kako je krenulo i 1:0 bi nam moglo biti dovoljno, ubi Njemacka Irsku, nije iskljuceno ni 6:0
Nejse, nit ce Njemacka dobiti 6:0, nit mi 2:0 osim ako Srbi dobiju crvendaca ili nesto sl.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 10 maj 2017, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
u tom slucaju se gleda medjusobni duel, i mi ispadamohurem je napisao/la:U slucaju pobjede 1:0 mi i Irci bismo u tom trokutu imali gol razliku 2:2, a Srbi 1:1...valjda bi u tom slucaju izmedju nas i Iraca odlucivala ukupna gol razlika ili grijesim...ili se pak neke druge stvari gledaju u tom slucaju, nisam istrazivao?Raonffa je napisao/la:Kakve veze ima koliko će Švabe natrpati Irsku sa trokutom BiH/Irska/Srbija i borbom za drugo mjesto?hurem je napisao/la:Kako je krenulo i 1:0 bi nam moglo biti dovoljno, ubi Njemacka Irsku, nije iskljuceno ni 6:0
Irci bi isto imali 2:2 ali bolji medjusobni makar ja tako kontamkovacic je napisao/la:Treba nam samo pobjeda od 1:0 jer ćemo imati 2:2, a Srbija 1:1, Irci negativno svakako jer će izgubiti od Njemačke
-
- Kontakt:
kako ljudi ne kontate...ne pisite ako ne znate.
Gleda se trougao BiH- Srbija- Irska. Pobjeda BiH od 1-0 nas vodi dalje, ali u slucaju da Njemacka dobije Irsku 6-0. Ali nam ne treba pobjeda od 2 razlike, nego i od 1 valja, samo da nije 1-0, jer bismo u tom slucaju mi imali ako npr. dobijemo 2-1 - gol razliku 3:3, irska bi imala 2:2 i srbija 2:2. Dakle bilo koja pobjeda osim 1-0 nas vodi dalje... moze i 1-0, ali onda Njemacka mora dati 6 komada Ircima, a da oni ne daju nijedan.
Gleda se trougao BiH- Srbija- Irska. Pobjeda BiH od 1-0 nas vodi dalje, ali u slucaju da Njemacka dobije Irsku 6-0. Ali nam ne treba pobjeda od 2 razlike, nego i od 1 valja, samo da nije 1-0, jer bismo u tom slucaju mi imali ako npr. dobijemo 2-1 - gol razliku 3:3, irska bi imala 2:2 i srbija 2:2. Dakle bilo koja pobjeda osim 1-0 nas vodi dalje... moze i 1-0, ali onda Njemacka mora dati 6 komada Ircima, a da oni ne daju nijedan.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 15 gostiju.