AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Titova-Juga
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Titova-Juga » 10 feb 2013, 17:00

pesmaster je napisao/la:Kojim sudijskim greškama ? Ovo je čisti penal

Mislio sam na ruku Mexesa, (prednost + drugi ž.karton), ne na opravdano dosuđeni penal za nas.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 10 feb 2013, 17:01

Dvije su dobre stvari iz ove utakmice , prva je suspenzija Ambrosiniu , druga je ta što je Milan izbjegao poraz .
5 utakmica u ligi zaredom bez poraza , tačnije bez poraza u 2013 god. što se tiče Serie A .
Danas se najbolje vidjelo , da bez Montoliva čitava Milanova igra nema smisla . Takođe' osjetio se izostanak Constanta .
Idemo dalje 14 utakmica do kraja , 3 boda iza trećeplasiranog , sve je itekako otvoreno .
Sljedeća utakmica u Petak protiv Parme , tu upisati tri boda i popraviti dojam iz ove današnje utakmice .
Forza Milan i napuštam forum !
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 10 feb 2013, 17:03

Titova-Juga je napisao/la:

Mislio sam na ruku Mexesa, (prednost + drugi ž.karton), ne na opravdano dosuđeni penal za nas.

Haj bgt ne dipri , zbog čega se vi zamarate ..
Sloboda Tuzla !!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 feb 2013, 17:04

pesmaster je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:

Haj bgt ne dipri , zbog čega se vi zamarate ..

Da, siguran sam da bih tako isto reagovao da je bila ista situacija samo protiv nas :roll:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 10 feb 2013, 17:08

Ma nema smisla ulaziti u diskusiju o sudijskim greškama .. Koga briga iz svijeta fudbala šta mi pišemo ? Ponekad se stvarno tješim da je to plod samo vaše dosade , inače vi ste mnogo zabluđeni .. (prvenstveno mislim na sukob Barca-Real , pa onda na Juventine i na kraju sve ostale) .. Jednostavno nema svrhe diskutovati o nečemu što nema smisla .. Prokomentariši igri svog tima i zdravo.
Sloboda Tuzla !!!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 10 feb 2013, 17:11

Slaba igra, uvalit ce Barca 6-7 komada u 2 tekme sa ovakvom igrom.Eh samo kad se sjetim Milana sa Shevom i Kakom :(
Zadnja izmjena: leorey, dana/u 10 feb 2013, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
27.10.2020

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 feb 2013, 17:11

pesmaster je napisao/la:Ma nema smisla ulaziti u diskusiju o sudijskim greškama .. Koga briga iz svijeta fudbala šta mi pišemo ? Ponekad se stvarno tješim da je to plod samo vaše dosade , inače vi ste mnogo zabluđeni .. (prvenstveno mislim na sukob Barca-Real , pa onda na Juventine i na kraju sve ostale) .. Jednostavno nema svrhe diskutovati o nečemu što nema smisla .. Prokomentariši igri svog tima i zdravo.

Ne zanimaju mene drugi, mene zanima moj klub, kako Milan tako i Velež i šta se oko istih događa.
Ako se ovdje pišu valovi kritika na račun sudaca kada se protiv nas pogriješi i jasno se o tome raspravlja, onda bi bilo lijepo da se može komentarisati i kada se pogriješi u našu korist. To ne znači da se neće komentarisati i sama igra, a već sam svoje mišljenje o tome iznijeo. Abate (free transfer što se mene tiče). Jedina svijetla tačka mi je bio Bojan svojim ulaskom i De Sciglio osim one male greške koju je Mexes brzo ispravio.

Smrt nacionalizmu !!

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 10 feb 2013, 17:14

Drug cijenim tvoje mišljenje , ali ostajem pri svom. Šta je bilo , bilo je ne vrijedi o tome raspravljati. Samo stvarate mržnju , ionako smo sjeb.an narod do boli
Sloboda Tuzla !!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 feb 2013, 17:16

pesmaster je napisao/la:Drug cijenim tvoje mišljenje , ali ostajem pri svom. Šta je bilo , bilo je ne vrijedi o tome raspravljati. Samo stvarate mržnju , ionako smo sjeb.an narod do boli

Da je kao što nije, pa da svako realnost/poštenje stavi na prvo mjesto, ne bi bilo neugodniha razgovora, ovako...
Pozdrav.

Smrt nacionalizmu !!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 10 feb 2013, 17:22

Balo klasa, sam donese bodove. Samo treba taj igrac na sredini koji zna dodat kakvu takvu loptu napadacima. Mozda je greska Mistera sto nije poceo odma sa Bojanom jer nema Montoliva ali lako je sad pricat. Evo zadnje dvije utakmice nam Balo donosi bodove, a prije njega je Faraone. Kad jedan stane, drugi ce nastavit i tako to. :mrgreen:

Flamini dobar u zadnje vrijeme, mozda bi bila greska pustit ga

Btv. Balo je dobio vise batina od Pazza, i iznudio je 2 ili 3 zuta pored onog crvenog :lol:

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 10 feb 2013, 17:43

francobaresi je napisao/la:Dvije su dobre stvari iz ove utakmice , prva je suspenzija Ambrosiniu , druga je ta što je Milan izbjegao poraz .
5 utakmica u ligi zaredom bez poraza , tačnije bez poraza u 2013 god. što se tiče Serie A .
Danas se najbolje vidjelo , da bez Montoliva čitava Milanova igra nema smisla . Takođe' osjetio se izostanak Constanta .
Idemo dalje 14 utakmica do kraja , 3 boda iza trećeplasiranog , sve je itekako otvoreno .
Sljedeća utakmica u Petak protiv Parme , tu upisati tri boda i popraviti dojam iz ove današnje utakmice .
gdje ces prijatelju,pusti ba ove navijace sto su navijaci samo sa strane ;)
neka te i ne daj da te ljute :)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 10 feb 2013, 17:49

Sta reci ,nema Montoliva ,nema ideje u sredini,Flaminia nemoj da bi ko dirao ,odlican je trci gore dole prava radilica i trebalo bi mu produziti ugovor koji itsice na ljeto ,Muntariu fali utakmica ,izbacila ga je ona povreda iz takta ,hmmm mislim da se sada ne bi bio lose vratiti na onu formaciju 4-3-1-2 ,al' opet sta ja znam Allegri je trener i on odlucuje ,uglavnom je li ono u petak protiv Parme ,

Forza Milan i idemo dalje u borbi za to trece mjesto ;)
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 10 feb 2013, 17:52

francobaresi je napisao/la:
Mitar je napisao/la:Zasto Mexes nije dobio drugi zuti nakon ocigledno namjernog igranja rukom? Opet vas paze sudije kao i protiv Udinesea...
Možda zato što se lopta vratila u posjed igraču Kaljaria i što je prednost puštena , malo pravila pogledaj pa onda komentariši .
Heh, cini se da neko bas i nije pravila citao. :mrgreen:

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 10 feb 2013, 17:56

AmiciDiNessuno je napisao/la:
francobaresi je napisao/la:
Mitar je napisao/la:Zasto Mexes nije dobio drugi zuti nakon ocigledno namjernog igranja rukom? Opet vas paze sudije kao i protiv Udinesea...
Možda zato što se lopta vratila u posjed igraču Kaljaria i što je prednost puštena , malo pravila pogledaj pa onda komentariši .
Heh, cini se da neko bas i nije pravila citao. :mrgreen:
Ma dajte ljudi biti sudija nije lako ,stavite se malo u njihov polozaj ,i njima je tesko odluciti sve su to djelici sekunde ,pustio je prednost ,a sada da li je Mexes trebao dobiti drugi zuti :roll: ,opet kazem stavite se u njihov polozaj jako je tesko odluciti da li je namjerno igrao rukom ili je to bio samo refleks , nismo mi odgovorni za komentarisanje sudija i njihovih odluka imaju nadlezni ljudi u italijanskom savezu i oni znaju sta ce i kako ce ;) :D

Mozda je ipak i remi najrealniji
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 10 feb 2013, 19:44

[youtube][/youtube]

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 10 feb 2013, 20:07

meho-medo je napisao/la:Sta reci ,nema Montoliva ,nema ideje u sredini,Flaminia nemoj da bi ko dirao ,odlican je trci gore dole prava radilica i trebalo bi mu produziti ugovor koji itsice na ljeto ,Muntariu fali utakmica ,izbacila ga je ona povreda iz takta ,hmmm mislim da se sada ne bi bio lose vratiti na onu formaciju 4-3-1-2 ,al' opet sta ja znam Allegri je trener i on odlucuje ,uglavnom je li ono u petak protiv Parme ,

nemogu da vjerujem da su ljudi poceli hvaliti flaminia, cuj jos mu ugovor produžiti, dajte ljudi šta vam je. Flop od igraca i to žestoki. Covjek jednu tekmu odigrao onako solidno bez gresaka i odmah odlican treba mu i ugovor produziti, jucer su svi govorili abate treba ostati a sada svi abate treba ici. Neznam fakat sta si ti vidio u flaminiu uredu jeste trcao gore dole al šta nam je to donijelo, covjek prema naprijed ništa nemoze da uradi jer nezna ništa sa loptom a prema nazad isto beskorisan niti kome može loptu oduzeti, niti se može gurati niti se zna udarati, totalno bezveze igrac, jedino što je danas trcao više al i ja bi mogao onako igrati u milanu treniras svaki dan nabiješ kondicije i trci a to što si potpuno beskorisan na terenu to nije bitno.
Stvarno ovdje ima mnogo ne realnih navijaca!

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 10 feb 2013, 20:16

Ja sam napisao da se bojim današnjeg veznog reda i kao i svi ostali, bojazan je bila opravdana...

Flamini je za Muntarija i Ambra, ko avion na raketni pogon

morao je igrati neko sa više imaginacije u sredini, da li Bojan ili Princ, svejedno, stiče se dojam da smo imali otvoren put do pobjede ali da to nismo znali iskoristiti

tamam kad pomsilim da je Alegri ispucao gluposti, on se pojavi sa novom, kao danas :twisted:

sve u svemu, šteta, ali ne treba tugovat, nego čuvat Montoliva od kartona
Undici stelle - ACM 1899

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 10 feb 2013, 20:34

LegendKiller je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:Sta reci ,nema Montoliva ,nema ideje u sredini,Flaminia nemoj da bi ko dirao ,odlican je trci gore dole prava radilica i trebalo bi mu produziti ugovor koji itsice na ljeto ,Muntariu fali utakmica ,izbacila ga je ona povreda iz takta ,hmmm mislim da se sada ne bi bio lose vratiti na onu formaciju 4-3-1-2 ,al' opet sta ja znam Allegri je trener i on odlucuje ,uglavnom je li ono u petak protiv Parme ,

nemogu da vjerujem da su ljudi poceli hvaliti flaminia, cuj jos mu ugovor produžiti, dajte ljudi šta vam je. Flop od igraca i to žestoki. Covjek jednu tekmu odigrao onako solidno bez gresaka i odmah odlican treba mu i ugovor produziti, jucer su svi govorili abate treba ostati a sada svi abate treba ici. Neznam fakat sta si ti vidio u flaminiu uredu jeste trcao gore dole al šta nam je to donijelo, covjek prema naprijed ništa nemoze da uradi jer nezna ništa sa loptom a prema nazad isto beskorisan niti kome može loptu oduzeti, niti se može gurati niti se zna udarati, totalno bezveze igrac, jedino što je danas trcao više al i ja bi mogao onako igrati u milanu treniras svaki dan nabiješ kondicije i trci a to što si potpuno beskorisan na terenu to nije bitno.
Stvarno ovdje ima mnogo ne realnih navijaca!
Jarane Flamini nije nikakav organizator igre ,nego jedan trkac i zbog svoga truda i zalaganja mi se svidja ,i vjerovatno da moze nekome i uzeti loptu ,pa kada bi i samo stajao ispred protivnickog igraca smeta mu ipak ,covjek svugdje leti po terenu prava radilica :D ,evo pitaj i druga @forzamilan reci ce ti isto sto i ja ;) ,i od Flaminija se ni ne ocekuje da gradi napade
(İbn Qajjim)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 feb 2013, 20:54

Ma kakav ba Flamini, odigra dvije dobre utakmice i svi ga odjednom uzdizu.To je tip igraca koji trckara po citavom terenu, a nikakve koristi konkretno od njega nema, ni u napadu ni u odbrani, tako da... prodaji na ljeto i adio amigos, ako nista bar neku paru na njemu zaraditi ;)

Samo steta sto smo opet prosuli bodove na glupost mada realno gledajuci nismo zasluzili ni ovaj jedan, obit ce se to nama o glavu na kraju na najgori moguci nacin.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 feb 2013, 21:09

UrbyEmanuelson je napisao/la:
francobaresi je napisao/la:Dvije su dobre stvari iz ove utakmice , prva je suspenzija Ambrosiniu , druga je ta što je Milan izbjegao poraz .
gdje ces prijatelju,pusti ba ove navijace sto su navijaci samo sa strane ;)
neka te i ne daj da te ljute :)

Dečko, ja sam Gulita i ekipu gledao kad si ti u pelenama bio, prema tome, ne prosipaj se molim te.
Nisi ti ili neko drugi nista bolji navijac od mene samo zato sto presuti da sudijske greske kad je o njegovom timu rijec. Gade mi se takve stvar, DOSLOVNO!

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.