pesmaster je napisao/la:Kojim sudijskim greškama ? Ovo je čisti penal
Mislio sam na ruku Mexesa, (prednost + drugi ž.karton), ne na opravdano dosuđeni penal za nas.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
pesmaster je napisao/la:Kojim sudijskim greškama ? Ovo je čisti penal
Titova-Juga je napisao/la:pesmaster je napisao/la:Kojim sudijskim greškama ? Ovo je čisti penal
Mislio sam na ruku Mexesa, (prednost + drugi ž.karton), ne na opravdano dosuđeni penal za nas.
pesmaster je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:pesmaster je napisao/la:Kojim sudijskim greškama ? Ovo je čisti penal
Haj bgt ne dipri , zbog čega se vi zamarate ..
pesmaster je napisao/la:Ma nema smisla ulaziti u diskusiju o sudijskim greškama .. Koga briga iz svijeta fudbala šta mi pišemo ? Ponekad se stvarno tješim da je to plod samo vaše dosade , inače vi ste mnogo zabluđeni .. (prvenstveno mislim na sukob Barca-Real , pa onda na Juventine i na kraju sve ostale) .. Jednostavno nema svrhe diskutovati o nečemu što nema smisla .. Prokomentariši igri svog tima i zdravo.
pesmaster je napisao/la:Drug cijenim tvoje mišljenje , ali ostajem pri svom. Šta je bilo , bilo je ne vrijedi o tome raspravljati. Samo stvarate mržnju , ionako smo sjeb.an narod do boli
gdje ces prijatelju,pusti ba ove navijace sto su navijaci samo sa stranefrancobaresi je napisao/la:Dvije su dobre stvari iz ove utakmice , prva je suspenzija Ambrosiniu , druga je ta što je Milan izbjegao poraz .
5 utakmica u ligi zaredom bez poraza , tačnije bez poraza u 2013 god. što se tiče Serie A .
Danas se najbolje vidjelo , da bez Montoliva čitava Milanova igra nema smisla . Takođe' osjetio se izostanak Constanta .
Idemo dalje 14 utakmica do kraja , 3 boda iza trećeplasiranog , sve je itekako otvoreno .
Sljedeća utakmica u Petak protiv Parme , tu upisati tri boda i popraviti dojam iz ove današnje utakmice .
Forza Milan i napuštam forum !
Heh, cini se da neko bas i nije pravila citao.francobaresi je napisao/la:Možda zato što se lopta vratila u posjed igraču Kaljaria i što je prednost puštena , malo pravila pogledaj pa onda komentariši .Mitar je napisao/la:Zasto Mexes nije dobio drugi zuti nakon ocigledno namjernog igranja rukom? Opet vas paze sudije kao i protiv Udinesea...
Ma dajte ljudi biti sudija nije lako ,stavite se malo u njihov polozaj ,i njima je tesko odluciti sve su to djelici sekunde ,pustio je prednost ,a sada da li je Mexes trebao dobiti drugi zutiAmiciDiNessuno je napisao/la:Heh, cini se da neko bas i nije pravila citao.francobaresi je napisao/la:Možda zato što se lopta vratila u posjed igraču Kaljaria i što je prednost puštena , malo pravila pogledaj pa onda komentariši .Mitar je napisao/la:Zasto Mexes nije dobio drugi zuti nakon ocigledno namjernog igranja rukom? Opet vas paze sudije kao i protiv Udinesea...
nemogu da vjerujem da su ljudi poceli hvaliti flaminia, cuj jos mu ugovor produžiti, dajte ljudi šta vam je. Flop od igraca i to žestoki. Covjek jednu tekmu odigrao onako solidno bez gresaka i odmah odlican treba mu i ugovor produziti, jucer su svi govorili abate treba ostati a sada svi abate treba ici. Neznam fakat sta si ti vidio u flaminiu uredu jeste trcao gore dole al šta nam je to donijelo, covjek prema naprijed ništa nemoze da uradi jer nezna ništa sa loptom a prema nazad isto beskorisan niti kome može loptu oduzeti, niti se može gurati niti se zna udarati, totalno bezveze igrac, jedino što je danas trcao više al i ja bi mogao onako igrati u milanu treniras svaki dan nabiješ kondicije i trci a to što si potpuno beskorisan na terenu to nije bitno.meho-medo je napisao/la:Sta reci ,nema Montoliva ,nema ideje u sredini,Flaminia nemoj da bi ko dirao ,odlican je trci gore dole prava radilica i trebalo bi mu produziti ugovor koji itsice na ljeto ,Muntariu fali utakmica ,izbacila ga je ona povreda iz takta ,hmmm mislim da se sada ne bi bio lose vratiti na onu formaciju 4-3-1-2 ,al' opet sta ja znam Allegri je trener i on odlucuje ,uglavnom je li ono u petak protiv Parme ,
Forza Milan i idemo dalje u borbi za to trece mjesto
Jarane Flamini nije nikakav organizator igre ,nego jedan trkac i zbog svoga truda i zalaganja mi se svidja ,i vjerovatno da moze nekome i uzeti loptu ,pa kada bi i samo stajao ispred protivnickog igraca smeta mu ipak ,covjek svugdje leti po terenu prava radilicaLegendKiller je napisao/la:nemogu da vjerujem da su ljudi poceli hvaliti flaminia, cuj jos mu ugovor produžiti, dajte ljudi šta vam je. Flop od igraca i to žestoki. Covjek jednu tekmu odigrao onako solidno bez gresaka i odmah odlican treba mu i ugovor produziti, jucer su svi govorili abate treba ostati a sada svi abate treba ici. Neznam fakat sta si ti vidio u flaminiu uredu jeste trcao gore dole al šta nam je to donijelo, covjek prema naprijed ništa nemoze da uradi jer nezna ništa sa loptom a prema nazad isto beskorisan niti kome može loptu oduzeti, niti se može gurati niti se zna udarati, totalno bezveze igrac, jedino što je danas trcao više al i ja bi mogao onako igrati u milanu treniras svaki dan nabiješ kondicije i trci a to što si potpuno beskorisan na terenu to nije bitno.meho-medo je napisao/la:Sta reci ,nema Montoliva ,nema ideje u sredini,Flaminia nemoj da bi ko dirao ,odlican je trci gore dole prava radilica i trebalo bi mu produziti ugovor koji itsice na ljeto ,Muntariu fali utakmica ,izbacila ga je ona povreda iz takta ,hmmm mislim da se sada ne bi bio lose vratiti na onu formaciju 4-3-1-2 ,al' opet sta ja znam Allegri je trener i on odlucuje ,uglavnom je li ono u petak protiv Parme ,
Forza Milan i idemo dalje u borbi za to trece mjesto
Stvarno ovdje ima mnogo ne realnih navijaca!
UrbyEmanuelson je napisao/la:gdje ces prijatelju,pusti ba ove navijace sto su navijaci samo sa stranefrancobaresi je napisao/la:Dvije su dobre stvari iz ove utakmice , prva je suspenzija Ambrosiniu , druga je ta što je Milan izbjegao poraz .
5 utakmica u ligi zaredom bez poraza , tačnije bez poraza u 2013 god. što se tiče Serie A .
Danas se najbolje vidjelo , da bez Montoliva čitava Milanova igra nema smisla . Takođe' osjetio se izostanak Constanta .
Idemo dalje 14 utakmica do kraja , 3 boda iza trećeplasiranog , sve je itekako otvoreno .
Sljedeća utakmica u Petak protiv Parme , tu upisati tri boda i popraviti dojam iz ove današnje utakmice .
Forza Milan i napuštam forum !![]()
neka te i ne daj da te ljute
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.