Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zoran primjer i potvrda tacnosti jedne narodne izreke :JoseeMourinho je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kreso "panenka" Kordic![]()
![]()
![]()
Mokroguz je napisao/la:Sta ima rajakoja je danasnja te-
JOs jednomAjzea je napisao/la:Mokroguz je napisao/la:Sta ima rajakoja je danasnja te-
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pisao sam ja u srijedu malo o tome. Naravno to je samo moje mišljenje.rodjenisa je napisao/la:Fakat kako stoje stvari sa ovim davljenicima,sta je najrealniji konacni ishod.Vidim svi ,ali bas svi imaju neku svoju racunicu,nisam upratio ni ko s kim igra ,ko je skim u dobrim odnosima itd.Cini mi se da se putnici u drugu ligu nalaze izmadju Zvjezda,MVO,Vitez,Drina i Slavija .Neznam ima li sanse za Travnik i Radnik da upadnu u probleme.Zamolio bih nekoga ko je bolje upucen da nam baci malu analizu .
Ma nece se nista znati do samoga kraja.Po meni mnogo toga odlucice direktni dueli u zadnjem kolu Mladost-Zvijezda i Travnik-Vitez.Moze da se desi da i Drina-Slavija dosta toga odlucuje.rodjenisa je napisao/la:Fakat kako stoje stvari sa ovim davljenicima,sta je najrealniji konacni ishod.Vidim svi ,ali bas svi imaju neku svoju racunicu,nisam upratio ni ko s kim igra ,ko je skim u dobrim odnosima itd.Cini mi se da se putnici u drugu ligu nalaze izmadju Zvjezda,MVO,Vitez,Drina i Slavija .Neznam ima li sanse za Travnik i Radnik da upadnu u probleme.Zamolio bih nekoga ko je bolje upucen da nam baci malu analizu .
1,50 kvota ,moj Batva.Ja odigrao danas,jos ne daju vezati taj par sa Travnikom!U 10 sati kvota na Zvijezdu bila 4,50.Batva je napisao/la:Ma Borac dobija Zvijezdu, nema tu nikakve filozofije. Ako bude dobra kvota onda ubacujem taj par na listic.
Ne znam zasto, ali sam ubijedjen u sigurnu pobjedu Borca sutra. I oni su zaredali dosta losih rezultata i navijaci im nece oprostiti razbacivanje bodova sutra.flagrantus je napisao/la:1,50 kvota ,moj Batva.Ja odigrao danas,jos ne daju vezati taj par sa Travnikom!U 10 sati kvota na Zvijezdu bila 4,50.Batva je napisao/la:Ma Borac dobija Zvijezdu, nema tu nikakve filozofije. Ako bude dobra kvota onda ubacujem taj par na listic.
Bice ovi iz Borca skroz indisponirani sutra,ali ce Drinu sa osmijehom na licu izbaciti iz lige ako im se pruzi prilika za to zadovoljstvo.
Vidim Pappy rece da smo u losim odnosima sa Borcem ,prije bi rekao da su oni u losim odnosima sa nama.Mi sa njima nismo ,koliko znam nikakvih sukoba nije bilo."Lesinari"su uvijek lijepo docekani u Zvorniku, a i nasi u B.luci!
E sad sto oni jednu godinu izaberu da ostave Travnik u ligi,a izbace Rudar Prijedor.Ove godine su izabrali da pomognu Zvijezdi,a na Drini da pokazu kvalitet i da se ne kockaju sa "ugledom" kluba.Sa takvim ponasanjem tesko da Borac moze biti omiljeni klub u Zvorniku ,Prijedoru i sl.
Pritom da ne budem pogresno shvacen ,mi ne trazimo pomoc od Borca ako nas dobiju cestitacemo im.
Ali u "slab dan "sutra protiv preporodjene Zvijezde ,niko u Zvorniku im nece povjerovati!
A na osnovu cega ti iznosis ovakve tvrdnje,kad je to ranije Borac pogurao Zvijezdu i zakopao Drinu,ajde razumijem da pises ovo u nedelju nakon pobjede Zvijezde u Banja Luci,ovako prica ti je u najmanju ruku glupa.1,50 kvota ,moj Batva.Ja odigrao danas,jos ne daju vezati taj par sa Travnikom!U 10 sati kvota na Zvijezdu bila 4,50.
Bice ovi iz Borca skroz indisponirani sutra,ali ce Drinu sa osmijehom na licu izbaciti iz lige ako im se pruzi prilika za to zadovoljstvo.
Vidim Pappy rece da smo u losim odnosima sa Borcem ,prije bi rekao da su oni u losim odnosima sa nama.Mi sa njima nismo ,koliko znam nikakvih sukoba nije bilo."Lesinari"su uvijek lijepo docekani u Zvorniku, a i nasi u B.luci!
E sad sto oni jednu godinu izaberu da ostave Travnik u ligi,a izbace Rudar Prijedor.Ove godine su izabrali da pomognu Zvijezdi,a na Drini da pokazu kvalitet i da se ne kockaju sa "ugledom" kluba.Sa takvim ponasanjem tesko da Borac moze biti omiljeni klub u Zvorniku ,Prijedoru i sl.
Pritom da ne budem pogresno shvacen ,mi ne trazimo pomoc od Borca ako nas dobiju cestitacemo im.
Ali u "slab dan "sutra protiv preporodjene Zvijezde ,niko u Zvorniku im nece povjerovati!
Ja sam rekao da je to moje misljenje,nemas razloga za ljutnju.U kontaktu sam sa dosta igraca Drine.kao i nekim igracima ostalih klubova.Papalukas je napisao/la:A na osnovu cega ti iznosis ovakve tvrdnje,kad je to ranije Borac pogurao Zvijezdu i zakopao Drinu,ajde razumijem da pises ovo u nedelju nakon pobjede Zvijezde u Banja Luci,ovako prica ti je u najmanju ruku glupa.1,50 kvota ,moj Batva.Ja odigrao danas,jos ne daju vezati taj par sa Travnikom!U 10 sati kvota na Zvijezdu bila 4,50.
Mnogi su pricali kako ce i Vitez pobjediti u Banja Luci pa ne pobjedi,Borac nije dobio licencu,mnogo je obecavano igracima pa su po ko zna koji put izvarani,duguje se igracima i sad Borac treba igrati za nekoga zato sto je iz RS.Igrajte vi za sebe pa ako dobro odigrate izvuci cete dobar rezultat ovde,kao sto je uradio Radnik,ljudi su jos trebali pobjediti,razbili nas a sto se tice Rudara prosle godine,dosli su u BL nisu centra presli,i onda su plakali kako smo ih izbacili,pa nije mogao Borac sam sebi davati golove i nece ih nikad davati.
Imamo mi previse i svojih problema da se bavimo time ko ce ostati a ko ispati,iskreno Drina mi je veoma draga ekipa i iskreno vam zelim da ostanete u ligi,dok za Rudar mi nije ni malo zao isto kao i za Leotar,svi mi znamo cije su ekipe bili i Leotar i Rudar,jbga ode Brko odose i oni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.