HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Pogledaj temu "opcih diskusija" svega ti. Sta se tamo pise zadnjih par stranica je ne za ban, nego za... 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
Izvini Aco, je li samo navijačima Zrinjskog strogo zabranjeno kršiti pravila foruma ili svima, i hoće li i ovi ostali biti odstranjeni?aleksandar_veliki je napisao/la:Jbt, kako ste bezobrazni, covjek ne moze ni Bajram proslaviti kako treba. Navijacima svih klubova osim Zrinjskog ovdje je zabranjeno diskutovati, dakle ima tema Zrinjski opsta diskusija. Navijacima Zrinjskog je strogo zabranjeno krsiti pravila foruma, oni koji su to uradili u ovih par dana nisu vise clanovi nase forum zajednice.
Posjeti opće diskusije, rudarski posao te tamo čeka...pozz
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Očito se nisi dobro "odrazio"...aleksandar_veliki je napisao/la:Ocito se nisam dobro "odrazio" ili me nisi dobro shvatio. Ako je tema samo za navijače Zrinjskog, onda je logicno da je navijačima Zrinjskog zabranjeno krsiti pravila foruma. Mislim da je sad sve jasno...PiazzaGrande je napisao/la:Izvini Aco, je li samo navijačima Zrinjskog strogo zabranjeno kršiti pravila foruma ili svima, i hoće li i ovi ostali biti odstranjeni?aleksandar_veliki je napisao/la:Jbt, kako ste bezobrazni, covjek ne moze ni Bajram proslaviti kako treba. Navijacima svih klubova osim Zrinjskog ovdje je zabranjeno diskutovati, dakle ima tema Zrinjski opsta diskusija. Navijacima Zrinjskog je strogo zabranjeno krsiti pravila foruma, oni koji su to uradili u ovih par dana nisu vise clanovi nase forum zajednice.
Posjeti opće diskusije, rudarski posao te tamo čeka...pozz

Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 25 sep 2015, 12:20, ukupno mijenjano 1 put.
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Stevo Nikolić je pogotkom protiv Sarajeva stigao do 25. službenog pogotka u dresu trostrukog prvaka te je tako iza sebe ostavio i Matiju Matka (24), napadača koji je dres Zrinjskog nosio od kolovoza 2006. do kolovoza 2008. godine.
Nikolić sada dijeli šesto mjesto zajedno s Armandom Marenzijem, veznjakom koji je za Zrinjski igrao od ožujka 2001. do kraja sezone 2002./2003...
Više o ovome i ostalim aktualnostima čitajte na službenoj stranici kluba...
Nikolić sada dijeli šesto mjesto zajedno s Armandom Marenzijem, veznjakom koji je za Zrinjski igrao od ožujka 2001. do kraja sezone 2002./2003...
Više o ovome i ostalim aktualnostima čitajte na službenoj stranici kluba...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
U nedjelju nam u goste dolazi nikad prežaljeni majstor Žiža...
Izgleda da ćemo biti bez Mešanovića jer je skupio tri žuta kartona i ozljeđenog Petraka...
Izgleda da ćemo biti bez Mešanovića jer je skupio tri žuta kartona i ozljeđenog Petraka...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Danas radnički Radnika odraditi...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
-
- Kontakt:
Katanec,i Arežina vjerovatno novi igrači !
Opasno se pojacavate s tim dvojcem!
Red je vise da vas dobijemo,malo popustite jbg...trebaju nam hitno bodovi..
Dobro dosli opet i sretno 
Red je vise da vas dobijemo,malo popustite jbg...trebaju nam hitno bodovi..

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
-
- Kontakt:
Kad smo hajvani 3 kiksa kuci umjesto da smo to rijesili i onda vama koji bod i svima dobro,a vako tesko svima treba ,mi smo prvi al sve je na vasoj strani trener,5-6 nasih igraca motiv.FanVitez je napisao/la:Opasno se pojacavate s tim dvojcem!
Red je vise da vas dobijemo,malo popustite jbg...trebaju nam hitno bodovi..Dobro dosli opet i sretno
GradKamena je napisao/la:Kad smo hajvani 3 kiksa kuci umjesto da smo to rijesili i onda vama koji bod i svima dobro,a vako tesko svima treba ,mi smo prvi al sve je na vasoj strani trener,5-6 nasih igraca motiv.FanVitez je napisao/la:Opasno se pojacavate s tim dvojcem!
Red je vise da vas dobijemo,malo popustite jbg...trebaju nam hitno bodovi..Dobro dosli opet i sretno
Prosli put ste nezasluzeno uzeli tricu,valjda ovaj put gubite hahah.. a brate kuci nekako previse defanzivno igrate,a imate dobar kadar

TH 1950
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Čuvajte se Brane 

Ako izgubimo u Vitezu,
Branka odmah vratiti za trenera

And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Dobro dosli Ultrasi sutra,nadam se nasoj pobjediTaramba je napisao/la:Ako izgubimo u Vitezu,

TH 1950
Idemo po pobjedu u vrapčiće....mora biti dobar derbi jer ko zna kad ćemo opet protiv njih igrati..možda u kupu nekad....
Klub navijača "Ultras-Zrinjski" Mostar organizira odlazak na utakmicu 13. kola Premier lige FK Velež - HŠK Zrinjski, koja se igra 24. listopada 2015. od 14:30 u Vrapčićima. Prijave i uplate u iznosu od 10 KM (prijevoz + ulaznica za utakmicu) primaju se od četvrtka ujutro u prostorijama Kluba navijača. Broj mjesta je ograničen!
Raduje me jedna istina....
Klub navijača "Ultras-Zrinjski" Mostar organizira odlazak na utakmicu 13. kola Premier lige FK Velež - HŠK Zrinjski, koja se igra 24. listopada 2015. od 14:30 u Vrapčićima. Prijave i uplate u iznosu od 10 KM (prijevoz + ulaznica za utakmicu) primaju se od četvrtka ujutro u prostorijama Kluba navijača. Broj mjesta je ograničen!
Raduje me jedna istina....
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
-
U subotu dobit Velež i dokazat kvalitet momčadi jer smo dva puta bolji od njih što i sam poredak na tablici pokazuje iako smo bili u krizi prije Želje nadam se da je VM našao formulu idemo hoćemo golove, hoćemo pobjede, hoćemo titulu i ove godine
ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA. 

RamizBegovic je bivši član foruma
Sretno u derbiju,**** male rodene kao i uvijek... s porazom su cvajta sigurna,nemoguce ce im biti nadoknaditi izgubljene bodove kuci u drugoj polusezoni

TH 1950
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Ima li netko stream za gledanje derbija? Unaprijed hvala
-
A sad adio, a sad adio i ko zna gdje i ko zna kad
to Pero majstore pobjeda je pobjeda idemo po titulu SAMO JAKO 

[youtube][/youtube]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.