FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dresovi na pruge su bili I ostali broj 1,80% nas bi zeljeli dresove s prugama ,napravi dresove koje se koriste u gostima I to prvo moderne kako zelis ali daj domace s prugama 

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
ma nikakve, dobro si.pijanBabo je napisao/la:Kakve veze ima igracki kadar sa marketingom kluba ?ChWilla je napisao/la:ja mislim da 100% raje priželjkuje bolje igrače u dresovima, a dresove manje-više. eto, da se ne lažemo i ne petljamo.
Ako nista, ti dresovi na pruge mogu donijeti samo dobit klubu i to ogromnu. Ja, polazim od sebe, nisam kupio niti jedan nas dres jer cekam bas taj dres na pruge.
-
- Kontakt:
uvijek ti to fino sročiš. Sjedneš pa na tenane. ZAto često kopiram tvoje postove jer uglavnom to sve i ja hoću da kažem a pošto često u brzini pišem, možda me ljudi i ne shvate kako treba.FKZ1921 je napisao/la:Uspjesno smo apsolvirali prva dva kola. Uglavnom smo hvalili nas tim. S razlogom. Malo smo i pretjerali u tome,al dobro,to je obicno tako. Ne gledamo stvari najrealnije.I to nije ni strasno. Biloje doduse i kritika i nezadovoljstva igrom. A igra nam i dalje nije dobra. Meni je u cijeloj prici najbitnije da strucni stab realno gleda na stvari.
Jasno su iznjeli svoje misljenje,rekli da nam igra nije dobra,da imamo problema sa kontrolom lopte,sa kontrolom prostora,pracenjem protivnickih igraca,duelom,skokom...To je potpuno evidentno i pitanje je sta nasa struka tu moze popraviti. Moze neke stvari sigurno,ali neke ne moze. Kljuc problema je u individualnoj kvaliteti igraca sredine terena.
Eldar je takav kakav je.Mozda malo moze popraviti trku,ali i to je upitno. Na zalost,nasa igra je postala ovisna o sedamnaestogodisnjem Amiru. Vidjelo se to najbolje u Sirokom. Nakon njegovog izlaska,prestali smo igrati i nastavili se neplanski braniti. Manjak kvalitete se moze djelimicno nadoknaditi jedino tako sto ce se vise raditi. I to je ono sto ocekujem od struke.
Eh sad je vrijeme da se okrenemo narednoj utakmici. Nedelja,15.30.
Slavija.Nismo ih pobjedili u zadnje tri prvenstvene utakmice.Izgubili su prve dvije utakmice uovoj polusezoni. Ako iko u nasem klubu pomisli da su slabi,da cemo ih lako rijesiti,tu utakmicu necemo dobiti.
Slavija je vrlo dobra ekipa. Gledao sam ih protiv Zrinjskog u Mostaru. Izgledali su odlicno,vecim dijelom utakmice bolje od Zrinjskog. Zabili su sami sebi gol iz nicega. Izjednacili,pa napravili potpuno glup ali i vrlo upitan penal. Mladost i neiskustvo su ih kostali poraza. Ali su izgledali kao ekipa koja ima glavu i rep,odlicno trcali.
Eh sad,ova utakmicaprotiv Radnika je specificna na svoj nacin i necu je komentarisati. Sasvim sam siguran da to nije realan odnos snaga ove dvije ekipe.
Nadam se da su nasi pratili ove dvije utakmice i da su svjesni da igramo sa dobrom ekipom.
Ocekujem pristup, u najmanju rukau kao i na ove dvije utakmice.
Takodje ocekujem dobru posjetu,dobru podrsku,u najmanju ruku kao protiv Olimpika.
Ako mi sve uradimo kako treba,imamo pravo malo se nadati i nekim povoljnim rezultatima na drugim terenima
Slažem se za Slaviju, aali i sa ostalim klubovima moramo imati pristup kao da igramo derbi. Ja ću reći ako ti nećeš, jer sam to već rekao, da je ova pobjeda Radnika dio plana da ne ispadnu dva srpska kluba. Još jednom ću isto ponoviti da će se sve učiniti da Borac ode u Evropu. Zbog toga moramo biti maksimalno uz igrače i oni moraju ići sto posto u svaku tekmu.
Neću da pričam već o sljedećoj sezoni ali po meni ja i pustio Eldara da proba vani, a ako ne vratio bi ga na stopera. Tu je odlično igrao a može biti i zamjena na sadašnjoj njegovoj poziciji. Bučanu dati neke pionire da vodi. Već sad se treba davati više šanse NUspahiću, pa i nekom junioru na toj poziciji. Samo jako svaku tekmu. TO je ključ. Na to je i Adžem osvojio onoliko bodova, a sad kod Ode ipak ima i neke stabilnosti u sistemu i zadacima u igri pa sam uz sto posto pristup optimističniji.
Nadam se da će biti neko na tekmi danas pa nam reći kako su ovi mlađi igrali. Krivo mi je što nisam bio i gledao juniore protiv Širokog, pa zamjerka našima na stranici što nisu rekli kad i u koliko se igra.
@tm8782 čestitam buraz
taj trik kojim borac može dobiti licencu za evropu ne postoji. isto su neki govorili i za olimpic, da se njemu šteli, pa mu opet uzeše ona dva boda.
Ovo što su napisali FKZ1921 i zaboljisportuBiH apsolutno se slazem, nazalost politika u nasem sportu je jako prisutna. Sami znate da nije Ivica isao kod dodika da bi mi i dalje bili suspendovani. Kod nas je sve moguce, nazalost. Evo jedan primjer, sada iz FSRS traze 4 sigurna mjesta ukoliko bi se liga skratila, oni trenutno imaju 5 timova koji se takmice u Premier ligi. Ukoliko ispadnu 2 onda ostaje 3 tima, ulazi jedan iz njigove lige. Kad bi bilo skracenje lige onda bi samo nasi timovi ispali. Ovako bi oni imali jedan tim koji bi ispao(skracivanjem) i vjerovatno jedan hrvati(Vitez).
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
[youtube][/youtube]
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Sve najbolje @tm8782 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Kontakt:
Možda zbog FIFE ne mogu javno tražiti to , ali mogu kroz sistem takmičenja dobiti 4 kluba među 12 (zbog ovoga sam i napisao gore iznešeni stav). SAd imaju 5 i ispast će max 1. Nakon toga opet imaju pet. Za godinu se smanjuje liga na 14 klubova ispadaju 3 naša i jedan njihov i opet ulazi 1. OPet imaju 5 i onda u onoj sezoni kad ostaje 12 ispadaju 2 i 2 i ulazi 1 i to su četiri kluba među 12. Živi bili pa vidjeli. @Chwila Borac može vrlo lako dobiti licencu ako ih vlast pogura vjeruj mi.tm8782 je napisao/la:Ovo što su napisali FKZ1921 i zaboljisportuBiH apsolutno se slazem, nazalost politika u nasem sportu je jako prisutna. Sami znate da nije Ivica isao kod dodika da bi mi i dalje bili suspendovani. Kod nas je sve moguce, nazalost. Evo jedan primjer, sada iz FSRS traze 4 sigurna mjesta ukoliko bi se liga skratila, oni trenutno imaju 5 timova koji se takmice u Premier ligi. Ukoliko ispadnu 2 onda ostaje 3 tima, ulazi jedan iz njigove lige. Kad bi bilo skracenje lige onda bi samo nasi timovi ispali. Ovako bi oni imali jedan tim koji bi ispao(skracivanjem) i vjerovatno jedan hrvati(Vitez).
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Samo naprijed i neka potraje jos dugo.tm8782 je napisao/la:Eh ova godina mi je počela sa puno radosti na privatnom putu, nek Željo do kraja godine završi kako je zamišljeno i nema sretnijeg čovjeka od mene!!!

A sto se Zelje tice, svi se nadamo da dolaze bolji dani u blizoj buducnosti.

Ako je neko na tekmi, nek nam javi rezultat na poluvremenu i sastav 

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
1.poluvrijeme vodimo 1:0 HaskovićSchwarz je napisao/la:Ako je neko na tekmi, nek nam javi rezultat na poluvremenu i sastav
Kjosevski-Bućan,E.Sadiković,Uzelac,Hadžović-Beganović,Varea,Hasković,Nuspahić-Turković,Kašić
Einigkeit und Recht und Freiheit
Vodili smo 2 0, pogodak postigao Turkovic, glavom. Poslije toga sam otisao.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
Pozdrav, momci.
Bio sam danas na utakmici. Onako solidna predstava. Po mom nekom skromnom misljenju najbolji je bio Haskovic momak igra strasno dobro. Sto se tice Nuspahica, momak je katastrofa i nije cudno sto ne igra nikako. Golove dali Haskovic, Amir i autogol. 3:0
Jos su katastrofa bili Turkovic(nedaj Boze nikom), Varea 0-bodova. Ostalo solidno. Uzelac nije los, Enis S. isto nije bio los, mogao bi dobijati vise sanse. Sve u svemu nije lose..
Bio sam danas na utakmici. Onako solidna predstava. Po mom nekom skromnom misljenju najbolji je bio Haskovic momak igra strasno dobro. Sto se tice Nuspahica, momak je katastrofa i nije cudno sto ne igra nikako. Golove dali Haskovic, Amir i autogol. 3:0
Jos su katastrofa bili Turkovic(nedaj Boze nikom), Varea 0-bodova. Ostalo solidno. Uzelac nije los, Enis S. isto nije bio los, mogao bi dobijati vise sanse. Sve u svemu nije lose..
Kako vidim na tm Haskovic je vezni igrac.Samo mi reci jel orjentisan prema naprijed ili je vise kao zadnji vezni?Mislim da li bi mogao se mijenjati s Hasanovicem na poziciji zadnjeg veznog?Husko je napisao/la:Pozdrav, momci.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Momak je odigrao extra dobro po meni. Da se ja pitam stavio bih ga umjesto Hasanovica, igrao je danas vise prema gore.
Uvijek on igra vise prema goreHusko je napisao/la:Momak je odigrao extra dobro po meni. Da se ja pitam stavio bih ga umjesto Hasanovica, igrao je danas vise prema gore.

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Igrac sa brojem 23 Beganovic valjda igrac evropskog kvaliteta mene je odusevio igra sa lakocom odlicno se krece ma ima sve igrac za prvog tima vec sad samo da malo stekne rutine.Igrac iz juniora napadac sa brojem 21 iz Bihaca valjda isto tako fin.Vrijedi spomenuti i Uzelca koji bi morao malo poraditi na fizikoj spremi jednostavno da malo ocvrsne.Kjosevski dobar siguran bez nekog posla ali zna sta mu je posao.Ostatak nicim ne pokazuje da je vrijedan neke paznje sad mi je jasno zasto niko od ovih mladjih nije gurnut u prvi plan.Ali ovome sa brojem 23 bi vec dao sansu momak je moderan napadac ima sve osim iskustva.Zao mi je sto nemamo neko defanzivca da ga ispromovisemo od ovih mladjih i to vec duze vrijeme.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma Beganovic je doktor , pravi kapiten u juniorima i primjer svima!!! Pa kakav je Osmankovic bio?!? On je stoper pod ugovorm hvale ga mnogo!?pile87 je napisao/la:Igrac sa brojem 23 Beganovic valjda igrac evropskog kvaliteta mene je odusevio igra sa lakocom odlicno se krece ma ima sve igrac za prvog tima vec sad samo da malo stekne rutine.Igrac iz juniora napadac sa brojem 21 iz Bihaca valjda isto tako fin.Vrijedi spomenuti i Uzelca koji bi morao malo poraditi na fizikoj spremi jednostavno da malo ocvrsne.Kjosevski dobar siguran bez nekog posla ali zna sta mu je posao.Ostatak nicim ne pokazuje da je vrijedan neke paznje sad mi je jasno zasto niko od ovih mladjih nije gurnut u prvi plan.Ali ovome sa brojem 23 bi vec dao sansu momak je moderan napadac ima sve osim iskustva.Zao mi je sto nemamo neko defanzivca da ga ispromovisemo od ovih mladjih i to vec duze vrijeme.
P.s: Hasanovic je meni u prvoj polusezoni kad je bio uzvart kupa u Sirokom , Wagner ga izvucao ko budalu jos bio kriv za gol. Sad je jos i dobar bio kakav je tad bio.. Momak dobar kao back up , zeljovac u srcu , al treba traziti neku drugu alternativu!
Ma komplet ostatak bez sprinra bez tempa bez zara na igracu se tacno vidi kada ima ono sto treba da ima da zna da se krece da se postavi da promjeni kretanje da zasprinta kad da povuce loptu.ostatk jako mlako ovi sto sam ih pobrojao su po meni vrijedni paznje barem sto se ovoga susreta tice.Buba00 je napisao/la:Ma Beganovic je doktor , pravi kapiten u juniorima i primjer svima!!! Pa kakav je Osmankovic bio?!? On je stoper pod ugovorm hvale ga mnogo!?pile87 je napisao/la:Igrac sa brojem 23 Beganovic valjda igrac evropskog kvaliteta mene je odusevio igra sa lakocom odlicno se krece ma ima sve igrac za prvog tima vec sad samo da malo stekne rutine.Igrac iz juniora napadac sa brojem 21 iz Bihaca valjda isto tako fin.Vrijedi spomenuti i Uzelca koji bi morao malo poraditi na fizikoj spremi jednostavno da malo ocvrsne.Kjosevski dobar siguran bez nekog posla ali zna sta mu je posao.Ostatak nicim ne pokazuje da je vrijedan neke paznje sad mi je jasno zasto niko od ovih mladjih nije gurnut u prvi plan.Ali ovome sa brojem 23 bi vec dao sansu momak je moderan napadac ima sve osim iskustva.Zao mi je sto nemamo neko defanzivca da ga ispromovisemo od ovih mladjih i to vec duze vrijeme.
P.s: Hasanovic je meni u prvoj polusezoni kad je bio uzvart kupa u Sirokom , Wagner ga izvucao ko budalu jos bio kriv za gol. Sad je jos i dobar bio kakav je tad bio.. Momak dobar kao back up , zeljovac u srcu , al treba traziti neku drugu alternativu!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
A šta je to sa Nuspahićem? Svi do jednog smo očekivali da će od njega nešto biti naročito nakon Metalurga kada je jako dobro odigrao. Razumijem da mu treba određeni period adaptacije ali evo sada svi govore da katastrofalno igra.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 18 mar 2015, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !