I Delača vratiti. Bez njega ništa.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑23 dec 2024, 12:54Iza njih blindirati dva destruktivca(kapitalca naravno)i jos 5 kapitalaca,da ruku polizes
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- luckystrike
- Kontakt:
trebali su početi odmah i sa fizičkim učlanjenjem, dok je ovo malo dijaspore i gostiju tu oko praznika, da se nafata dodatno raje!
šta šta je, je*em ti
-
- Kontakt:
Eto riješenja za U21, Šošića obavezno dovesti, uz poštovanje Amara prije bih ovoga doveo
Iako imamo sjajan vezni red, bez dileme bi doveo Sosica.
Em su nam dva vezna na posudbi, em je momak mlad.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jos mu Milosevic neki menager,
Ps
sad vidjeh da ipak je napunio 22, ali opet je future zalog
Ps
sad vidjeh da ipak je napunio 22, ali opet je future zalog
-
- Kontakt:
Slazem se, pun je grad nase dijaspore...luckystrike je napisao/la: ↑23 dec 2024, 12:59trebali su početi odmah i sa fizičkim učlanjenjem, dok je ovo malo dijaspore i gostiju tu oko praznika, da se nafata dodatno raje!
A i vecina nas ne koristi tu online kupovinu. Ali nista strasno sacekacemo jos desetak dana
Ma jok, poredati Akademce, staviti Mehića na gol i napasti duplu krunu.Kakvih sve retardiranih likova ovdje piše, ne možes da vjerujes.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑23 dec 2024, 12:54Iza njih blindirati dva destruktivca(kapitalca naravno)i jos 5 kapitalaca,da ruku polizes
- belosevic23
- Kontakt:
evo Imad se učlanio, da nije Imad Rondic

- relativizam
- Kontakt:
Kallasi umjesto Beganovicatabba77 je napisao/la: ↑23 dec 2024, 12:57I Delača vratiti. Bez njega ništa.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑23 dec 2024, 12:54Iza njih blindirati dva destruktivca(kapitalca naravno)i jos 5 kapitalaca,da ruku polizes
I nova lijeva strana, puzigaca i tatara, da istisne francisarelativizam je napisao/la: ↑23 dec 2024, 13:59Kallasi umjesto Beganovicatabba77 je napisao/la: ↑23 dec 2024, 12:57I Delača vratiti. Bez njega ništa.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑23 dec 2024, 12:54
Iza njih blindirati dva destruktivca(kapitalca naravno)i jos 5 kapitalaca,da ruku polizes

Čajnosluuu
Evo i da se oko Hamze zavrsi prica, hamza nije htio da ide...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Dal Varesanovic na posudbi do 2026.
Nemoj ljubi te brat, dobar si momak

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Vozdra raja, malo sam odmorio od foruma ovih dana svasta se desavalo pa nisam imao ni volje ni zivaca da citam.
Nego ako bi neko da se uclani, a nema novca ili nesto, neka se slobodno javi na pp. Za sada samo jednog brata s tribine mogu uclaniti, mozda i vise kasnije nekad dok prodje ova praznicna atmosfera
Nego ako bi neko da se uclani, a nema novca ili nesto, neka se slobodno javi na pp. Za sada samo jednog brata s tribine mogu uclaniti, mozda i vise kasnije nekad dok prodje ova praznicna atmosfera

1946
Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑23 dec 2024, 18:57Vozdra raja, malo sam odmorio od foruma ovih dana svasta se desavalo pa nisam imao ni volje ni zivaca da citam.
Nego ako bi neko da se uclani, a nema novca ili nesto, neka se slobodno javi na pp. Za sada samo jednog brata s tribine mogu uclaniti, mozda i vise kasnije nekad dok prodje ova praznicna atmosfera![]()

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Trenutno korisnika/ca: boki86, bvsic, Hajdeee, MaroonBjelave, NeSamSafetee, pitara i 57 gostiju.