Najvise u cijeloj ligi.Al hoce to kad se ide na bod u startulegenda reala je napisao/la:Aman kolko remija imamo ove sezone sta je ovo

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Najvise u cijeloj ligi.Al hoce to kad se ide na bod u startulegenda reala je napisao/la:Aman kolko remija imamo ove sezone sta je ovo
Sramota da nam neki Kockari i Grizliji uzimaju titulu pred nosem123456 je napisao/la:Najvise u cijeloj ligi.Al hoce to kad se ide na bod u startulegenda reala je napisao/la:Aman kolko remija imamo ove sezone sta je ovo![]()
Da ima pravde diskvalifikovali bi i tebe trajno jer ti lično stojiš iza tešanjskog prevrtanera.legenda reala je napisao/la:Aman kolko remija imamo ove sezone sta je ovo
Ja dirigujem savezom iz sjene, čak su i tbe optuzili da si mi se prodo proslo koloMarsal je napisao/la:Da ima pravde diskvalifikovali bi i tebe trajno jer ti lično stojiš iza tešanjskog prevrtanera.legenda reala je napisao/la:Aman kolko remija imamo ove sezone sta je ovo
Pa i jest se prod'o i on i @Nerminovic. Zadnje 2 sezone nisu meča propustili, sad odjednom obojica propustili tipovati. Džaba ti, kad nećete uzeti titulu.legenda reala je napisao/la:Ja dirigujem savezom iz sjene, čak su i tbe optuzili da si mi se prodo proslo koloMarsal je napisao/la:Da ima pravde diskvalifikovali bi i tebe trajno jer ti lično stojiš iza tešanjskog prevrtanera.legenda reala je napisao/la:Aman kolko remija imamo ove sezone sta je ovo
Mokes dabogda ja umro ako goraždanskom šupku ikad išta u životu pustim, propustio sam to kolo jer obično tipujem subotom ujutro jer kao kapiten hoću da se uvjerim da slučajno nemamo 3 ista rezultata, a tu subotu sam imao puno posla ujutru i omaklo mi se, bukvalno se sjetio tačno u 12h a Nermin je "liability", hiljadu puta ga na fejsbuku zovem i opominjem da tipuje i to subotom baš.Mokes je napisao/la:
Pa i jest se prod'o i on i @Nerminovic. Zadnje 2 sezone nisu meča propustili, sad odjednom obojica propustili tipovati. Džaba ti, kad nećete uzeti titulu.
Zašto imate tako negativno mišljenje o legendi Goraždaharden je napisao/la:gorazdanski supak
tesanjski prevrtaner
name a better duo
Ko je rekao da imam?Derdiyok je napisao/la:Zašto imate tako negativno mišljenje o legendi Goraždaharden je napisao/la:gorazdanski supak
tesanjski prevrtaner
name a better duo
Probaj u FK Formula.Javi se njihovom kapitenu.Disperadun je napisao/la:Ako treba nekome igrač neka mi se javi. Aktivan sam svaki dan, slabije pišem ali redovno čitam.
Ko god spomene legendu piše u tom "negativnom" kontekstu. Nikad nisam procitao nesta normalno rečeno za njegaharden je napisao/la:Ko je rekao da imam?Derdiyok je napisao/la:Zašto imate tako negativno mišljenje o legendi Goraždaharden je napisao/la:gorazdanski supak
tesanjski prevrtaner
name a better duo
Mrš seljačino.legenda reala je napisao/la:Marsal mene mrzi jer sam bolji igrač od njega a i Sarmel koji je za kratko vrijeme ostavio upečatljiv trag za razliku od njega koji ovo igra od samih pocetaka bez ikakvog traga da je postojao uovoj ligi
Taman pa da se borimo za opstanak s vamaJustin je napisao/la:Rezultati Grizzliesa bez golova Sarmelina:
FK Topnici - FC Grizzlies 2-0
FC Grizzlies - Gongashi 2-3
BackSapce United - FC Grizzlies 2-1
FC Grizzlies - Jedinstvo Manchester 3-1
FK Bilder - FC Grizzlies 1-2
Green Dragons - FC Grizzlies 2-2
FC Grizzlies – FC Hollywood 0-3
FK Delfin – FC Grizzlies 0-0
FC Grizzlies – FK Kockari 3-2
FC Grizzlies – FK Topnici 2-3
Gongashi – FC Grizzlies 0-1
14 bodova
Samo sto treba i drugim timovima korigovati bodove jer bi mnogi imali vise nego sto trenutno imaju.
Jest da nije sigurno sve stimao. Evo protiv Topnika je pogodio dva regularno imaju sacuvano to. Al nek bude ovako jer svakako ne zelimo da se borimo za titulu nakon ovoga.Blancos10 je napisao/la:Taman pa da se borimo za opstanak s vamaJustin je napisao/la:Rezultati Grizzliesa bez golova Sarmelina:
FK Topnici - FC Grizzlies 2-0
FC Grizzlies - Gongashi 2-3
BackSapce United - FC Grizzlies 2-1
FC Grizzlies - Jedinstvo Manchester 3-1
FK Bilder - FC Grizzlies 1-2
Green Dragons - FC Grizzlies 2-2
FC Grizzlies – FC Hollywood 0-3
FK Delfin – FC Grizzlies 0-0
FC Grizzlies – FK Kockari 3-2
FC Grizzlies – FK Topnici 2-3
Gongashi – FC Grizzlies 0-1
14 bodova
Samo sto treba i drugim timovima korigovati bodove jer bi mnogi imali vise nego sto trenutno imaju.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.