Ma znam, iće će na kraju sva trojica vjerovatno.bosanskazvijer je napisao/la: ↑04 jan 2020, 17:00Raonffa druze ne postoji ni jedna reprezentacija na EP da ce igrati sa samo jednim klasicnim srednjakom, to je nemoguce.Raonffa je napisao/la: ↑04 jan 2020, 15:34Ma nema Šuman muda da ostavi Perića kao jedinog srednjeg beka, zamisli da igra momak 50ak minuta, jesi lud ti, dečku tek 27 godina i još igra za nekakav Goppingen, minimum još pet godina sačekati dok mu se ne dadne ozbiljnija uloga od 10ak minuta po meču i grijanje klupe Karačiću i Tarabokiji.
Doduše, kad bolje skontam bolje gledati Karačića ili Tarabokiju nego da Terza svojim čarolijama organizuje napade i kontre![]()
Sve repke, tj vecina ima uglavnom po 3 srednjaka.
Znaci nema veze sa kvalitetom nasih igraca, nego jednostavno mora ici jedan od njih dvojice, a mozda i oba, jer Terza niti igra srednjaka 10 god, niti on to vise zna i prespor je za toga.
Usput, Lasse je rekao 70% stvari koje ja pisem danina oko stanja, volje, vjere u sebe, podrske i sl, ali da gledamo tekmu u miru, pa cu sa zadovoljstvom objasniti nekim pojedincima, ako bude bilo potrebe.
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Nismo loši nimalo, ali u fazi napada prespori osobito iz kontri
Mostar u srcu, Velež do groba
- firefirefirely
- Kontakt:
-
Eto, to je ono pljuvanje o kojem sam ja pricao, pojedincima je bitno da pljuju!
Karacic zabio 2 gola, iznudio sedmerac, iznudio 2 minute, odigrao par dobrih akcija sa Panicem i Vranjesom, čovjek sasvim solidno igra, ali bitno je isto ponavljati, pa mozda i postane istina.
Ljudi ocekuju da Karacic glumi Duvnjaka.
Naravno da i Josipu treba dati priliku, ali ovo je poluvrijeme odigrano vrhunski za roster kakav mi imamo, uz malo srece i par gresaka manje, mogli smo i voditi.
Karacic zabio 2 gola, iznudio sedmerac, iznudio 2 minute, odigrao par dobrih akcija sa Panicem i Vranjesom, čovjek sasvim solidno igra, ali bitno je isto ponavljati, pa mozda i postane istina.
Ljudi ocekuju da Karacic glumi Duvnjaka.
Naravno da i Josipu treba dati priliku, ali ovo je poluvrijeme odigrano vrhunski za roster kakav mi imamo, uz malo srece i par gresaka manje, mogli smo i voditi.
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 04 jan 2020, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
Karacic je prije toga 3 ptuta promasio cijeli gol ,gdje su se Hrvati vratili i okrenutli rezultat ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
Pogrijesio jest 1-2 puta cisto, nije jedini, ali treba gledati ukupni ucinak, a ucinak je sasvim solidan, a ne mozemo mi, daj odmah da pljujemo i to je to!
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 04 jan 2020, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
U Hrvata pola ekipe iz Ljubuskog i Mostara.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Sta bi s Malinovicem, nisam upratio kad se povrijedio? 

Prva prijateljska tekma, bez odbrana i neke spektakularne defanzive, može nam dobro doći da probamo razigrati naše igrače sa ofanzivnim potencijalom.
Sviđaju mi se akcije sa pivotima, sramota da Perić i Hamidović nemaju sekunde u prvom poluvremenu.
Sviđaju mi se akcije sa pivotima, sramota da Perić i Hamidović nemaju sekunde u prvom poluvremenu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Najlosiji igrac !
Mene je najvise strah zadnjih 10-15 min.Tada uvijek imamo velike probleme sto se tice realizacije i igre.Ali za sad odlicno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Da hocemo igrati na EP ovako, kao vecinu ovog poluvremena, ja vjerujem da bi svako normalan bio zadovoljan i da se ne bi osramotili ni protiv koga.
Ima dosta stvari koje mozemo popraviti, prvenstveno da ne primamo lagane golove iz polukontre i kontre, primili smo 3-4 lagana i bezveze gola, da manje grijesimo u tranziciji, ali dobro, bitno je da se igra fino i da drze taj ritam ako je to moguce u drugom poluvremenu.
Ima dosta stvari koje mozemo popraviti, prvenstveno da ne primamo lagane golove iz polukontre i kontre, primili smo 3-4 lagana i bezveze gola, da manje grijesimo u tranziciji, ali dobro, bitno je da se igra fino i da drze taj ritam ako je to moguce u drugom poluvremenu.
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 04 jan 2020, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Dobra je ovo. Panic i Vrsnjes odlicno ostali dobro.
Sto neko rece i ne mozemo imati mladih igraca kad komsije sve pokupise Šarac, Hrstic, Mandic, šego, Karacic, musa sve hercegovci.
Sto neko rece i ne mozemo imati mladih igraca kad komsije sve pokupise Šarac, Hrstic, Mandic, šego, Karacic, musa sve hercegovci.
I na drugoj strani također: Karačić,Vegar,Perić,Prce,Herceg...
Manje više solidno, ali se vidi ko je ovdje top reprezentacija po osjećaju u igri i individualnoj kvaliteti kad se odigra dobra odbrana, mi smo se malo popravili kod ideja u napadu i Burić je na jako dobrom nivou, nismo promašivali prazan gol kod njihovih 7 na 6, ponekad to djeluje zgrčeno pa se odjednom snađemo u run n' gun kako onaj kaže. Ako ne padnemo kao u prošloj, bez obzira na testiranje drugih sistema odbrane i sličnih stvari, možemo naučiti neke stvari iz ove utakmice.
Koliko god da je pripremna utakmica, protivnik i 3.500 navijača na tribinama ipak daju neku ozbiljnost.
Koliko god da je pripremna utakmica, protivnik i 3.500 navijača na tribinama ipak daju neku ozbiljnost.
- legenda reala
- Kontakt:
za promasaje je kriv Suman jer previse forsira dvojac Karacic-Prce ljudi u godinama glupan ih i dalje forsira po pedeset minuta bez odmora normalno je da ce doci do pada njih dvojica ne bi smjeli vise od 15 minuta po poluvremenu igrati al etobosanskazvijer je napisao/la: ↑04 jan 2020, 17:25Pogrijesio jest 1-2 puta cisto, nije jedini, ali treba gledati ukupni ucinak, a ucinak je sasvim solidan, a ne mozemo mi, daj odmah da pljujemo i to je to!
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ovo je neozbiljna utakmica za bilo kakvu analizu, hrvatska ne igra ni u trecoj brzini
kljucno ce biti na ep kako ce bekovi reagovati na cvrstu odbranu posebno kad Fabregas stane na crtu, tu nece biti ovakvog laganog proigravanja pivota
kljucno ce biti na ep kako ce bekovi reagovati na cvrstu odbranu posebno kad Fabregas stane na crtu, tu nece biti ovakvog laganog proigravanja pivota
- Bazinga12345
- Kontakt:
Slabo koristimo krila, lijevo krilo ja mislim bez ijednog gola.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.