I to nije ih ni stid.Tino reza u kikiriki ligi a Sanjin starter u ligi petice.Pa da bar pobjegnu negdjegringobih je napisao/la:Lagati je po deufultu ovima iz Brabonjista

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
I to nije ih ni stid.Tino reza u kikiriki ligi a Sanjin starter u ligi petice.Pa da bar pobjegnu negdjegringobih je napisao/la:Lagati je po deufultu ovima iz Brabonjista
Ma prevozim stvari Fadilu Opancicu, smjestamo ga na funkciju u Sarajevu...harishp je napisao/la:Otkud ti u Brabonjistu,kad si preselio?gringobih je napisao/la:Lagati je po deufultu ovima iz Brabonjista
Vidi ovog biserka, naziva me lazovom i onda postavi izjavu koja potvrdjuje da sam u pravu.STEVIE je napisao/la:koji si ti lazov pa to je nevjerovatno covjece.calcio je napisao/la:"Sjediti na klupi reprezentacije je za mene uvreda i ponizenje"
by Prco
- Nedavno, tokom utakmice mlade reprezentacije protiv Španije, kada sam iz navodno taktičkih razloga zagrijavan 70 minuta i nisam ušao u igru, te nakon nekoliko dana u Albaniji, osjetio sam da se nalazim u nemilosti selektora Vlade Jagodića. Prešao sam i preko tih poniženja.
lazov si i obicni provokator. nisam ja jedini koji ce ti to reci. ali vazno je braniti vladu grobara jelde? covjek koji odskace od drugi igraca u toj mladoj repki sjedi na klupi i uz to ne smije reci da je nezadovoljan. nema veze, vlado grobar je u svakako u pravu jeli tako?calcio je napisao/la:Vidi ovog biserka, naziva me lazovom i onda postavi izjavu koja potvrdjuje da sam u pravu.STEVIE je napisao/la:koji si ti lazov pa to je nevjerovatno covjece.calcio je napisao/la:"Sjediti na klupi reprezentacije je za mene uvreda i ponizenje"
by Prco
- Nedavno, tokom utakmice mlade reprezentacije protiv Španije, kada sam iz navodno taktičkih razloga zagrijavan 70 minuta i nisam ušao u igru, te nakon nekoliko dana u Albaniji, osjetio sam da se nalazim u nemilosti selektora Vlade Jagodića. Prešao sam i preko tih poniženja.
Otkud Prcicu pravo da odredjuje ko ce igrati? Jeli on mozda selektor?
Ode Brko na bolje.gringobih je napisao/la:Ma prevozim stvari Fadilu Opancicu, smjestamo ga na funkciju u Sarajevu...harishp je napisao/la:Otkud ti u Brabonjistu,kad si preselio?gringobih je napisao/la:Lagati je po deufultu ovima iz Brabonjista
I manipulator i obmanjivac.Jasno.Ammare je napisao/la:Calcio je lazovcina.... Evo i ja tvrdim!
Prcic je bio na klupi u repci da bi se trasirao put Tinkiju i Hadzicucalcio je napisao/la:Nadjite da sam nesto slagao pa me onda slobodno zovite lazovom. Do tada, tisu misu.![]()
Stvar je u tome sto mislite da je momak automatski bolji od svih ostalih ako igra u Francuskoj. Pa rodjen je tamo, gdje ce igrati, u Somaliji? Da je Zolotic rodjen u Francuskoj mozda bi sada igrao u PSG-u.
Sto se tice Vlade, nakon sto je izgubio ove kvalifikacije pozvao sam na njegovu smjenu. Ali neki red se mora znati, ne moze neki igrac da se ponasa kao Prcic, ne pokazuje respekt ni prema trenerima ni prema saigracima.
Koje gluposti ovaj momak prica. Pa to je strasno.calcio je napisao/la:Nadjite da sam nesto slagao pa me onda slobodno zovite lazovom. Do tada, tisu misu.![]()
Stvar je u tome sto mislite da je momak automatski bolji od svih ostalih ako igra u Francuskoj. Pa rodjen je tamo, gdje ce igrati, u Somaliji? Da je Zolotic rodjen u Francuskoj mozda bi sada igrao u PSG-u.
Sto se tice Vlade, nakon sto je izgubio ove kvalifikacije pozvao sam na njegovu smjenu. Ali neki red se mora znati, ne moze neki igrac da se ponasa kao Prcic, ne pokazuje respekt ni prema trenerima ni prema saigracima.
Tamo u Sosou je sigurno miran ko bubica ako ga stave na klupu, ali zato dodje kod nas i onda ko je kao on...
I da mu je klub slab a da je on anoniman igrac.I da se ne nada pozivu,jedino je njemu 4 mjeseca prije prvenstva javno putem medija porucio da se ne nada pozivu.Goalgetter je napisao/la:Da dodam, Tino se testira na poziciji zadnjeg vaznog, a Prcic itekako isto zna igrati tu poziciju. U 1. polusezoni sam cesto gledao Socheaux, i on je upravo igrao zadnjeg veznog. Ali iz nekih neobjanjsivih razloga Susic upade ispred Prcica u reprezentaciju. Jos + Papetov argument, da ce Socheaux ionako ispasti iz lige, i da Sanjin nije prvotimac.
dzaba tebi druze sto pises kad je jasno da je vlado grobar u pravu, mora se imati respekta prema njemu!Goalgetter je napisao/la:Da dodam, Tino se testira na poziciji zadnjeg vaznog, a Prcic itekako isto zna igrati tu poziciju. U 1. polusezoni sam cesto gledao Socheaux, i on je upravo igrao zadnjeg veznog, nekada i ofanzivnog. Samo sto sam misljenja da ni Tino ni Prcic nisu zadnji vezni razbijaci, sto nama trebaju. Ali iz nekih neobjanjsivih razloga Susic upade ispred Prcica u reprezentaciju. Jos + Papetov argument, da ce Socheaux ionako ispasti iz lige, i da Sanjin nije prvotimac.