Iste info imamo, sve se slažemo, od riječi do riječi potpisujem, od Nininih ulaganja, plata igrača, redovnih isplata po dogovorima, do toga da je Amer još tu i da nam ova priča ne treba. Ovo je neko iz ličnih razloga bacio, ima istine, nije da nema ali opet kao što sam gore rekao, računajte to kao platu ljudima za sve što su uradili jer bi sad juniori igrali.Sunderland je napisao/la: ↑09 apr 2023, 16:46Igrači kažu sve na vrijeme i redovno, ništa im ne fali što. su dogovorili. A odjednom ova patka izlazi odnekle uzela Uprava pare, zanimljivo pred odlučujuće bitke našeg kluba.
Tako da nije sjajno iz više razloga, ali vi mislite da bi Nino koji je uložio bruku para, kockao se sa svime. Kao što vam Simon napisa ljudi mi imamo za.smjesne plate što isplacujemo.i to je to.
Ko je kriv šta je kriv treba kasnije. Amer je tu svi su tu, a ovo mi je nevjerojatan spin samo maliciozne osobe
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Što je najgore, i ovo je tačno. Bilo je i gorih, itekako...Sunderland je napisao/la: ↑09 apr 2023, 17:03Onda si ti jako mlad ako ti je ovo najgora uprava.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 17:00Mi polako, ali sigurno, postajemo isto što je i OKK sa Aidom. Najgora poslijeratna uprava daleko.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
simonknows je napisao/la: ↑09 apr 2023, 17:07Iste info imamo, sve se slažemo, od riječi do riječi potpisujem, od Nininih ulaganja, plata igrača, redovnih isplata po dogovorima, do toga da je Amer još tu i da nam ova priča ne treba. Ovo je neko iz ličnih razloga bacio, ima istine, nije da nema ali opet kao što sam gore rekao, računajte to kao platu ljudima za sve što su uradili jer bi sad juniori igrali.Sunderland je napisao/la: ↑09 apr 2023, 16:46Igrači kažu sve na vrijeme i redovno, ništa im ne fali što. su dogovorili. A odjednom ova patka izlazi odnekle uzela Uprava pare, zanimljivo pred odlučujuće bitke našeg kluba.
Tako da nije sjajno iz više razloga, ali vi mislite da bi Nino koji je uložio bruku para, kockao se sa svime. Kao što vam Simon napisa ljudi mi imamo za.smjesne plate što isplacujemo.i to je to.
Ko je kriv šta je kriv treba kasnije. Amer je tu svi su tu, a ovo mi je nevjerojatan spin samo maliciozne osobe

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
simon i da igraju juniori ne bi bilo puno lošije.
- Sve u svemu da mi je pročitati neki pametan konkretan komentar šta i kako dalje.
- Novost je da se navodno zapad renovira.
- Sve u svemu da mi je pročitati neki pametan konkretan komentar šta i kako dalje.
- Novost je da se navodno zapad renovira.
Zadnja izmjena: Skojevska, dana/u 09 apr 2023, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Nikad, a možda ni tad.Sunderland je napisao/la: ↑09 apr 2023, 17:05Nažalost hoće kada nas grad i njegovi oci puste, a ovo što mi je život skratilo kao što ti kažeš razboli se čovjek.antisisoja1919 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 17:02Nek je Bog na pomoci nama navijacima, nista drugo. Hoce li ovaj klub ikad normalno funkcionisati i imat zdravu atmosferu, a da mi svake godine ne skrati zivot za par godina.
Definitivno još ova godina i moracu odmoriti ne može više
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Šta i kako dalje... Klub je vlasništvo gradskih struktura, a zna se ko njima upravlja. Šta tu možemo mi učiniti?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ja i dalje mislim da je ovo **** patka zlonamjernih ljudi i to u najgore vrijeme.
Sloboda je moja nacija
Naravno da jeste...Sunderland je napisao/la: ↑09 apr 2023, 17:19Ja i dalje mislim da je ovo **** patka zlonamjernih ljudi i to u najgore vrijeme.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Hej Danijel Pranjić koji ima milione na računu će davati našoj upravi da trenira Slobodu, a mogao je realno da bude trener gdje je htio da počne sam krenuo od niže lige.Sky9 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 17:22Naravno da jeste...Sunderland je napisao/la: ↑09 apr 2023, 17:19Ja i dalje mislim da je ovo **** patka zlonamjernih ljudi i to u najgore vrijeme.
Strasno nikada mi pameti nećemo doci
Sloboda je moja nacija
Sunderland je napisao/la: ↑09 apr 2023, 17:25Hej Danijel Pranjić koji ima milione na računu će davati našoj upravi da trenira Slobodu, a mogao je realno da bude trener gdje je htio da počne sam krenuo od niže lige.Sky9 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 17:22Naravno da jeste...Sunderland je napisao/la: ↑09 apr 2023, 17:19Ja i dalje mislim da je ovo **** patka zlonamjernih ljudi i to u najgore vrijeme.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Volio bih da ostanemo u ligi,al ako cemo stalno biti u borbi za opstanak kao uvijek onda cemu sve ovo,cemu optimizam kad je vjecito ista prica.
Sta je ovo?Sta je politika kluba?Kakvi su ciljevi?
Ako cemo uvijek tavoriti na dnu i stalno pricati iste teme oko kluba onda bolje da ispadnemo i da se vise pomirim sa tim kao navijac da smo samo za federalne lige i to je to,jer ocigledno kao klub nas ne vide kao nekog ko ce se boriti za Europu,nikad nismo ni imali svoje ljude u savezu da se bore za nas i da budemo medju elitom.
Hajmo rukomet pratiti jos samo on nam je ostao kao klub koji trenutno ima ono nesto sto oduvijek sanjamo.
Sve su nam unistili u Tuzli sto se tice sporta.
Sta je ovo?Sta je politika kluba?Kakvi su ciljevi?
Ako cemo uvijek tavoriti na dnu i stalno pricati iste teme oko kluba onda bolje da ispadnemo i da se vise pomirim sa tim kao navijac da smo samo za federalne lige i to je to,jer ocigledno kao klub nas ne vide kao nekog ko ce se boriti za Europu,nikad nismo ni imali svoje ljude u savezu da se bore za nas i da budemo medju elitom.
Hajmo rukomet pratiti jos samo on nam je ostao kao klub koji trenutno ima ono nesto sto oduvijek sanjamo.
Sve su nam unistili u Tuzli sto se tice sporta.
-
- Kontakt:
Odbrana koja je bila koliko toliko dobra, u zadnje dvije utakmice 5 golova. Vjerujem da ce Nino uraditi sve sto je u njegovoj moci da se ne desi ono sto niko ne zeli.
Igraci ocigledno ne shvataju ozbiljnost situacije i ne igraju srcem, ne ginu za nas navijace i grad, a mi se mrznemo, kisnemo na tribinama, placamo ulaznice, clanske..
Nismo najlosija ekipa, ni u dvije najlosije, al niz drugih okolnosti, faktora nas je doveo ovdje, s tim da je najvise do nas tj.igraca.
Ovo valja izgurati izboriti se nekako, proslu sezonu smo se isto sretno izvukli pobjeda protiv leotara kad je golmanu ispala lopta i pobjeda protiv borca, kljucne pobjede..
Ima li neka izjava trenera da kaze sta sad nije valjalo da nam kaze sta planira dalje...
Igraci ocigledno ne shvataju ozbiljnost situacije i ne igraju srcem, ne ginu za nas navijace i grad, a mi se mrznemo, kisnemo na tribinama, placamo ulaznice, clanske..
Nismo najlosija ekipa, ni u dvije najlosije, al niz drugih okolnosti, faktora nas je doveo ovdje, s tim da je najvise do nas tj.igraca.
Ovo valja izgurati izboriti se nekako, proslu sezonu smo se isto sretno izvukli pobjeda protiv leotara kad je golmanu ispala lopta i pobjeda protiv borca, kljucne pobjede..
Ima li neka izjava trenera da kaze sta sad nije valjalo da nam kaze sta planira dalje...
- Beduin
- Kontakt:
A hajmo i ovako, zasto onda peglanje po nasoj ligi i u ovakvom ocajnom klubu kad je mogao birati gdje ce? Makar da je izabrao premijerligasa u Hrvatakoj, Srbiji, Sloveniji za pocetak.Sunderland je napisao/la: ↑09 apr 2023, 17:25Hej Danijel Pranjić koji ima milione na računu će davati našoj upravi da trenira Slobodu, a mogao je realno da bude trener gdje je htio da počne sam krenuo od niže lige.Sky9 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 17:22Naravno da jeste...Sunderland je napisao/la: ↑09 apr 2023, 17:19Ja i dalje mislim da je ovo **** patka zlonamjernih ljudi i to u najgore vrijeme.

Mi smo vazda naivni i ne zelimo vjerovati da se uzasne stvari rade u i oko Slobode, nevezano sad za Sabrinu i da li je istina da je Pranjic dao pare ili neko deseti ispred njega. Mozda Pranjic nije imao kome dati u HNL-u jer je uredjenija liga, mozda je dao kao znak zahvalnosti, mozda ovo ili ono, ali naucimo da zivimo u nezdravom drustvu, u pogano vrijeme, u neuredjenoj drzavi i ligi, da su malverzacije, nepotizam i muljanje sastavni dio ove drzave, ovog drustva pa ne iskljucujmo odmah neku losu vijest kao mogucu i/li istinitu jer ne zelimo vjerovati da nas se tice. Ili nekog naseg bliznjeg.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Najpametnije sto se u poslednjih godina uradilo je dovodjenje Danijel Pranjica za trenera, vidim vec poceli kvazi menadzercici da poturaju, naravno da ce se poturati svasta, kako sad da kupe milionera da im igrac bude u startnih 11......ako je sta vrijedno to je dolazak nekog ko ima neko ime u svijetu fudbala za razliku od trenera poput Dudica, Zizovica, Jahica
, Crnogorca, Spahica, Mulalica, Muse, Bosnjakovica i ostalih kruznih trenera....jos da mi neko kaze kako ostajemo u PL....

🔴⚫️
-
- Kontakt:
Zato što nije htio biti pomoćnik nikome, zato hoće sam da izgradi sve krenuo od nule još.kedma stvar koja fali našim trenerima. Kada mu kažeš da ide u prvu ligu kao da si ga ubio.Beduin je napisao/la: ↑09 apr 2023, 17:38A hajmo i ovako, zasto onda peglanje po nasoj ligi i u ovakvom ocajnom klubu kad je mogao birati gdje ce? Makar da je izabrao premijerligasa u Hrvatakoj, Srbiji, Sloveniji za pocetak.Sunderland je napisao/la: ↑09 apr 2023, 17:25Hej Danijel Pranjić koji ima milione na računu će davati našoj upravi da trenira Slobodu, a mogao je realno da bude trener gdje je htio da počne sam krenuo od niže lige.
Strasno nikada mi pameti nećemo doci![]()
Mi smo vazda naivni i ne zelimo vjerovati da se uzasne stvari rade u i oko Slobode, nevezano sad za Sabrinu i da li je istina da je Pranjic dao pare ili neko deseti ispred njega. Mozda Pranjic nije imao kome dati u HNL-u jer je uredjenija liga, mozda je dao kao znak zahvalnosti, mozda ovo ili ono, ali naucimo da zivimo u nezdravom drustvu, u pogano vrijeme, u neuredjenoj drzavi i ligi, da su malverzacije, nepotizam i muljanje sastavni dio ove drzave, ovog drustva pa ne iskljucujmo odmah neku losu vijest kao mogucu i/li istinitu jer ne zelimo vjerovati da nas se tice. Ili nekog naseg bliznjeg.
Nismo imali 8 k, 5 k , 6 k it'd za ostale kandidate a kada smo njega kontaktirali rekao samo hoću sa radim i da se ja pitam.
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Svaka čast od riječi do riječi. Ev ja ti kažem nećemo ispastiSkver je napisao/la: ↑09 apr 2023, 17:41Najpametnije sto se u poslednjih godina uradilo je dovodjenje Danijel Pranjica za trenera, vidim vec poceli kvazi menadzercici da poturaju, naravno da ce se poturati svasta, kako sad da kupe milionera da im igrac bude u startnih 11......ako je sta vrijedno to je dolazak nekog ko ima neko ime u svijetu fudbala za razliku od trenera poput Dudica, Zizovica, Jahica, Crnogorca, Spahica, Mulalica, Muse, Bosnjakovica i ostalih kruznih trenera....jos da mi neko kaze kako ostajemo u PL....

Sloboda je moja nacija
Iz tvojih usta u Bozije usi.Sunderland je napisao/la: ↑09 apr 2023, 17:46Svaka čast od riječi do riječi. Ev ja ti kažem nećemo ispastiSkver je napisao/la: ↑09 apr 2023, 17:41Najpametnije sto se u poslednjih godina uradilo je dovodjenje Danijel Pranjica za trenera, vidim vec poceli kvazi menadzercici da poturaju, naravno da ce se poturati svasta, kako sad da kupe milionera da im igrac bude u startnih 11......ako je sta vrijedno to je dolazak nekog ko ima neko ime u svijetu fudbala za razliku od trenera poput Dudica, Zizovica, Jahica, Crnogorca, Spahica, Mulalica, Muse, Bosnjakovica i ostalih kruznih trenera....jos da mi neko kaze kako ostajemo u PL....
![]()
Vjerovatno je pobjegao iz Hrvatske zbog kockarskih dugova, to ce vjerovatno biti sledeca vijest od dobro informisanih likova

🔴⚫️
-
- Kontakt:
Skver je napisao/la: ↑09 apr 2023, 17:54Iz tvojih usta u Bozije usi.Sunderland je napisao/la: ↑09 apr 2023, 17:46Svaka čast od riječi do riječi. Ev ja ti kažem nećemo ispastiSkver je napisao/la: ↑09 apr 2023, 17:41Najpametnije sto se u poslednjih godina uradilo je dovodjenje Danijel Pranjica za trenera, vidim vec poceli kvazi menadzercici da poturaju, naravno da ce se poturati svasta, kako sad da kupe milionera da im igrac bude u startnih 11......ako je sta vrijedno to je dolazak nekog ko ima neko ime u svijetu fudbala za razliku od trenera poput Dudica, Zizovica, Jahica, Crnogorca, Spahica, Mulalica, Muse, Bosnjakovica i ostalih kruznih trenera....jos da mi neko kaze kako ostajemo u PL....
![]()
Vjerovatno je pobjegao iz Hrvatske zbog kockarskih dugova, to ce vjerovatno biti sledeca vijest od dobro informisanih likova, a vjerovatno je i narkoman , i to treba ocekivati pogotovo ako ostane i bude sklapao ekipu....
Sloboda je moja nacija
- Beduin
- Kontakt:
Vi ste bas lakovjerni, svaka vama cast kad i dalje imate povjerenja u nesto i nekoga. Ja vise ne mogu i ne zelim vjerovati nikome dok ne vidim rezultat.
Ja kad vidim na ulici geodetsko mjerenje, saserem se da je radar, naucen od ranije placanih kazni. Vise ni geometru ne vjerujem.
Ja kad vidim na ulici geodetsko mjerenje, saserem se da je radar, naucen od ranije placanih kazni. Vise ni geometru ne vjerujem.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.