Ozracila brata piramida Sunca ,napunila ga pozitivom

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ozracila brata piramida Sunca ,napunila ga pozitivom
Dogovoreno
Pa odakle ti snaga DekiDejan1921 je napisao/la: ↑11 dec 2020, 22:42Nego, baš bi valjalo da sutra dobijemo. Zrinjski i Borac imaju ne baš lagane gostujuće utakmice, kada bi barem jedan od njih prosuo bodove napravili bi, uz našu pobjedu naravno lijepu zalihu za zimu. Jer vjerujem da će oni puno biti aktivniji na tržištu od nas na pauzi tako da nam je ta prednost jako bitna za Evropu.
delinjo je napisao/la: ↑11 dec 2020, 22:51Pa odakle ti snaga DekiDejan1921 je napisao/la: ↑11 dec 2020, 22:42Nego, baš bi valjalo da sutra dobijemo. Zrinjski i Borac imaju ne baš lagane gostujuće utakmice, kada bi barem jedan od njih prosuo bodove napravili bi, uz našu pobjedu naravno lijepu zalihu za zimu. Jer vjerujem da će oni puno biti aktivniji na tržištu od nas na pauzi tako da nam je ta prednost jako bitna za Evropu.![]()
https://1921.ba/najava-krupa-zeljeznicar-7905Iako je do sada u najavama za utakmice bila česta praksa da iste započinjemo sa kratkim izvještajima sa prethodnih, ovoga puta to neće biti slučaj. Ne zbog toga što se nema šta reći o bruki i sramoti koju su nam priredili igrači i stručni štab proteklog vikenda na našoj Grbavici, već što ćemo na taj način iskazati svoj protest protiv loših igara iz ove sezone, posebno onih koje gledamo na našem stadionu.
Ma kakva pozitiva, od ovih pickica vise covjek nista dobro ne ocekuje.PlavaOfanziva je napisao/la: ↑12 dec 2020, 00:29Svaka cast vama koji jos mozete da vjerujete u nesto i razmisljate o sutrasnjoj utakmici i pozitivnom ishodu u meni su ovi debili ubili bilo kakvu volju i postalo mi je totalno svejedno
"Ja molim igrače Željezničara da pobijede danas, ako mogu. Ako ne mogu, onda drugi put, kad budu mogli."
Da dopunim
Tacno cu ispostovsti maksimalno subotu,toliko su mi ogadili sveavalPacidoroP je napisao/la: ↑12 dec 2020, 09:40Majke mi dumam da li uplatiti stream ili ne.
PIZDA VAM MATERINA MANEKENSKA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.