FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

IlPrincipino
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la IlPrincipino » 27 feb 2013, 17:34

Posto vam treba napadac mozda da probate sa Maradonom. Vec je u Italiji i free agent je
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 27 feb 2013, 18:02

IlPrincipino je napisao/la:Posto vam treba napadac mozda da probate sa Maradonom. Vec je u Italiji i free agent je
LOL .. ovo je vec spomenuto ? opet se trebamo smijati ili ... sad ne kontam :lol:

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 27 feb 2013, 18:19

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 27 feb 2013, 18:29

sanjingr je napisao/la:
Andrej je napisao/la:Inter, no a Carew: visite mediche negative :lol:
Lako i jednostavno,to je pravi klub i pravi menadzment

Pravi klub je bio prije par decenija sa Moratti seniorom. Sve poslije ako izuzmemo eru Mourinha je cisto nabacivanje novca na svakojaka pojacanja. Da ne bude zabune pratim Inter ima pofino i volim ih, Moratti ima taj komplex od oca. Uvijek je htio na silu napraviti rezultat i ekipu preko noci. Ona afera mu je sjela ko kec na desetku i dobio je tu titulu(par njih), kada je dosao Mourinho tada su se samo desile lijepe stvari. menager na mjestu sa pravim potezima. Poslije njega opet očaj, menagment jedna velika nula..... Rochi je samo jedan u nizu epskih promasaja, strasno je sta se radi sa ove ekipe. Moratti je unistava, krenuvsi od menagera preko ultra-promasenih pojacanja....

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 feb 2013, 18:33

A Mourinho je sam sebe postavio za trenera.

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 27 feb 2013, 18:41

SiamoNoi je napisao/la:A Mourinho je sam sebe postavio za trenera.
Kao sto sam rekao jedino dobro sto je napravio u svojoj eri je ta stvar. Inter pratim od 1998, i nagledao sam se svega i svacega u ovu deceniju i po. Na ovo je trebao misliti menagment kluba, sta ako se povrijedi jedini pravi napadac koji je jos u godinama??? Dovesti Rochia a pustiti Livaju na posudbu :D Mislim nije Livaja neka klasa, ali je mlad i hoće potegnuti. Inter nema centarfora i to je cinjenica i o tome bi trebali malo razmisliti+maknuti Stramu pod hitno. Na njega ne mogu trositi tastaturu....

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 feb 2013, 18:48

Radi se već dulje vremena na dolasku novih napadača na ljeto,bit će centarfora,bit će...
Jbg,ovo za ozljedu nitko nije mogao znat.Možda se mogao ostavit Livaja,ali onda možda ne bi bilo mjesta za njega pa bi opet govorili da smo ga trebali poslat na posudbu da stekne kontinuitet nastupa u ligi.
Rocchi je zasad pogreška jer nije fizički spreman,ali ima još do kraja prvenstva.Može se desit da jednom uđe pred kraj i asistira ili zabije važan gol i on je to malo što je u njega uloženo time isplatio.

A Strama ne ide nigdje.slika

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 27 feb 2013, 18:52

stomaklija je napisao/la:
Pravi klub je bio prije par decenija sa Moratti seniorom. Sve poslije ako izuzmemo eru Mourinha je cisto nabacivanje novca na svakojaka pojacanja. Da ne bude zabune pratim Inter ima pofino i volim ih, Moratti ima taj komplex od oca. Uvijek je htio na silu napraviti rezultat i ekipu preko noci. Ona afera mu je sjela ko kec na desetku i dobio je tu titulu(par njih), kada je dosao Mourinho tada su se samo desile lijepe stvari. menager na mjestu sa pravim potezima. Poslije njega opet očaj, menagment jedna velika nula..... Rochi je samo jedan u nizu epskih promasaja, strasno je sta se radi sa ove ekipe. Moratti je unistava, krenuvsi od menagera preko ultra-promasenih pojacanja....
GRANDE PRESIDENTE Moratti je legenda,istinski predsjednik kojih je malo u svijetu,,svaki igrac je to rekao od Eto'o-a Ronalda,Sneijdera,Milita,Zanettija itd... 8-) ,samo ti to ne znas jer si ocaran drugim idealima,daleko od toga da rusi ekipu,to je smjesno za reci,smjena generacija je dosla i treba odredjeni period da bi se kockice poslozile,uskoro i novi stadion od Morattija a vi nastavite govoriti protiv njega :lol:

Sto se tice Strame,pa kako mozete vise,kako vam ne dosadi,pljujete po njemu kao i po Mourinho sto ste radili i sta bi ?

Pokunili se miševi
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 27 feb 2013, 19:06

@sanjingr

- Moratti je dobar kao covjek ne sumnjam u to, ali lik koji ulupa milijardu eura a trofeja nije bilo ni s glave... Mislis li da tu nesto nije stimalo?? Skauting, ljudi u upravi... Protiv Mourinha nisam nikada bio, jer on je za mene pojam trenerskog posla i samo je on mogao u Interu napraviti neke stvari sto je na koncu i uradio. Strama?? Lik koji gubi 1:0, uvadi defanzivnog veznog?? Vodi protiv levata sa 1:0 i zatvara utakmicu u 35min :D Mislim da je on vise za juniora, tu je i trebao ostati. Moje skromno misljenje, nisam za svadje ipak mislim najbolje za plavo-crne!

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 27 feb 2013, 19:11

Carew pao na liječničkom, ništa od potpisa za Inter
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 27 feb 2013, 19:22

stomaklija je napisao/la:@sanjingr

- Moratti je dobar kao covjek ne sumnjam u to, ali lik koji ulupa milijardu eura a trofeja nije bilo ni s glave... Mislis li da tu nesto nije stimalo?? Skauting, ljudi u upravi... Protiv Mourinha nisam nikada bio, jer on je za mene pojam trenerskog posla i samo je on mogao u Interu napraviti neke stvari sto je na koncu i uradio. Strama?? Lik koji gubi 1:0, uvadi defanzivnog veznog?? Vodi protiv levata sa 1:0 i zatvara utakmicu u 35min :D Mislim da je on vise za juniora, tu je i trebao ostati. Moje skromno misljenje, nisam za svadje ipak mislim najbolje za plavo-crne!
Strama nema ni klupu neku da bi uveo nesto da okrene utakmicu,i ne treba suditi radi jednog poteza,i ostali treneri grijese.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

FORZA INTER!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 feb 2013, 19:30

Ma @sanjin i @SiamoNoi su u pravu. MM je "slucajno slupao" milijardu evra u Inter, inace je strasan u vodjenju kluba.
Drugi klubovi, kao sto je npr.Porto, od 200 miliona napravili milijardu za samo desetak godina, te osvojili 3 evropska i svetska trofeja i jos sagradili stadion. No, sta je to prema ljubavi koju MM gaji za svoj klub :?: Nista. Prolazan uspeh. :roll:

Jao nama tardovstine, majko mila...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 27 feb 2013, 19:30

Ma yebo Carew-a

slika

:lol:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 27 feb 2013, 19:55

Koji je razlog što nije prošao ljekarski?

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 feb 2013, 20:20

MaGiCa je napisao/la:Ma @sanjin i @SiamoNoi su u pravu. MM je "slucajno slupao" milijardu evra u Inter, inace je strasan u vodjenju kluba.
Drugi klubovi, kao sto je npr.Porto, od 200 miliona napravili milijardu za samo desetak godina, te osvojili 3 evropska i svetska trofeja i jos sagradili stadion. No, sta je to prema ljubavi koju MM gaji za svoj klub :?: Nista. Prolazan uspeh. :roll:

Jao nama tardovstine, majko mila...
Gdje sam ja to točno opravdavao sve te njegove poteze?Molim da citiraš te postove,ne bi trebalo biti teško ako oni zaista postoje.slika

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 feb 2013, 20:28

SiamoNoi je napisao/la: Gdje sam ja to točno opravdavao sve te njegove poteze?Molim da citiraš te postove,ne bi trebalo biti teško ako oni zaista postoje.slika
Gde sam ja to napisao da si ti opravdavao sve njegove poteze :?: Molim te da mi citiras te postove, ne bi trebalo biti teshko ako oni zaista postoje.slika

Poenta je da je MM izuzetno los predsednik kluba, kada se uzme ratio ulozeni novac/dobijeni rezultati.
Inter niti ima ozbiljnu politiku, niti proizvodi igrace i zivi od toga, niti pravi reprezentativce Italije, niti je samoodrziv klub, niti je izgradio sebi stadion, a broj ozbiljnih trofeja je dosta mali za onolike svote ulozenog novca, od dolaska MMa na celo kluba do 2010. A glavnica tih trofeja je osvojena u periodu od 2006-10. Nemojmo se lagati, ali znamo da tada nije bas bilo sve apsolutno na viskom nivou u italijanskom fudbalu. ;)

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 27 feb 2013, 20:34

gojzerica je napisao/la:Koji je razlog što nije prošao ljekarski?
Fudbalski klub Inter želi da se zahvali Norvežaninu Džonu Kerjuu na želji i profesionalizmu koji je pokazao."

"Njegova trenutna fizička sprema zahtjeva dug period individualnih treninga, što nikako nije u skladu sa potrebama kluba

FORZA INTER!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 feb 2013, 20:34

MaGiCa je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la: Gdje sam ja to točno opravdavao sve te njegove poteze?Molim da citiraš te postove,ne bi trebalo biti teško ako oni zaista postoje.slika
Gde sam ja to napisao da si ti opravdavao sve njegove poteze :?: Molim te da mi citiras te postove, ne bi trebalo biti teshko ako oni zaista postoje.slika
Ok,gdje sam ja to ja ijedan njegov loš potez opravdao kao što se može zaključiti iz tvog prethodnog posta?Očekujem citate.slika

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 feb 2013, 20:46

SiamoNoi je napisao/la: Ok,gdje sam ja to ja ijedan njegov loš potez opravdao kao što se može zaključiti iz tvog prethodnog posta?Očekujem citate.slika
Poenta nije na pravdanju 1 loseg poteza, vec na aboliranju celokupne lose politike. ;)
Kad kazes/kazete npr. "MM je dobar predsednik" ti/vi zapravo tvrdis/tvrdite da je ulupati milijardu i kusur miliona u 1 klub, a za to osvojiti 4 titule sul campo + LS + UEFACUP + CWC i napraviti 2 i 1/2 reprezentativaca za 17 godina nesto pozitivno.

Ovaj lik, ne znam ko je, @stomaklija, govori o sustini problema, a odmah (gle cuda) - neargumentovano ga se napada braneci lik i delo MMa od strane drugih forumasa. O tome se ovde radi. 8-)
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 27 feb 2013, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 27 feb 2013, 20:47

Inter utility man Yuto Nagatomo has been ruled out for the rest of the season with a knee injury.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.