kako znas?gdje slusas gledasRobertoBaggio je napisao/la:Zeljković i Kosorić odlični večeras, pogotovo Kosorić.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- champions1921
" onclick="window.open(this.href);return false;adal je napisao/la:kako znas?gdje slusas gledasRobertoBaggio je napisao/la:Zeljković i Kosorić odlični večeras, pogotovo Kosorić.
BUDI ŽELJO !!!
- corleone87
- Kontakt:
Kakva ovo nova pravila uvodi ovaj sudija..

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Yebem ti sudija majku, imal kartona za njihovu ekipu?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
hvalachampions1921 je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;adal je napisao/la:kako znas?gdje slusas gledasRobertoBaggio je napisao/la:Zeljković i Kosorić odlični večeras, pogotovo Kosorić.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Kokot kapa dole majstore
Valjda ostane 0:0, ali mi nemamo snage za jacu utakmicu. Nadigrali su nas u sredini potpuno u drugom poluvremenu.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Naprijed nismo napravili ništa, ali smo zato u defanzivi bolji nego u prvom poluvremenu.corleone87 je napisao/la:Lose ovo drugo poluvrijeme skroz..nismo prisli golu Sirokog da valja..
Bravo, Antoloviću!
FK Željezničar 1921
- corleone87
- Kontakt:
Bravo Marijaneeeee

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Nemamo vise izmjena

Antolovicu

Antolovicu

- champions1921
Antalovic ce biti pozvan sutra u reprezentaciju 100%
Antolovic ovjerio bod.Svaka cast na prethodnoj reakciji.
u formi sigurno najbolji golman lige, kao što je wagner igrač.
- corleone87
- Kontakt:
Veliki bod idemo mlatnuti Slaviju sljedecu utakmicu..
Bravo za Antolovica, spasio na je.
Bod odlican s obzirom da je najteze gostovanje u ligi. Ova ekipa moze mnogo, Odovic je veliki strucnjak stvarno. Idemo u borbu za titulu, siguran sam da ova ekipa to moze.
Slavija bi mogla posteno stradati.
Bod odlican s obzirom da je najteze gostovanje u ligi. Ova ekipa moze mnogo, Odovic je veliki strucnjak stvarno. Idemo u borbu za titulu, siguran sam da ova ekipa to moze.
Slavija bi mogla posteno stradati.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Momcima skinuti kapu na zalaganju. Veliki bod za nas.
Utakmica katastrofalna. Mi pogotovo (sto se tice kvaliteta), gdje nismo u 90 minuta uspjeli da sklopimo 5 pasova kako treba. I prije utakmice je bod bio ko kuca, a posle utakmice i vise nego. Ipak ostati neporazeni na gostovanju kod najbolje domace ekipe u ligi koji su u 8 utakmica ostvarili isto toliko pobijeda nije uopste losa stvar. Pogotovo kad se pogleda nas kadar i da smo igrali bez najboljeg igraca tima.
Ako nista treba se momcima cestitati na borbenosti, jer stvarno su ostavili "srce na teren" sto bi se reklo!
Ako nista treba se momcima cestitati na borbenosti, jer stvarno su ostavili "srce na teren" sto bi se reklo!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 22 gosta.