Sopcast:
sop://broker.sopcast.com:3912/140541" onclick="window.open(this.href);return false; Rom
sop://broker.sopcast.com:3912/140581" onclick="window.open(this.href);return false; Esp
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Igra Balotelli,vezni ti ni netrebameskalin je napisao/la:Zodiac je napisao/la:Cagliari-Milan, zvanični sastavi:
MILAN: Abbiati, Abate, Zapata, Mexes, De Sciglio, Flamini, Ambrosini, Muntari, Niang, Balotelli, El Shaarawy.
Cagliari: Agazzi, Pisano, Astori, Rossettini, Murro, Dessena, Conti, Ekdal, Thiago Ribeiro, Sau, Ibarbo.
Vezni red je dno dna, spor, statican i ni malo ofanzivan :/
Zodiac je napisao/la:Sve destruktivci...bolje da je Niang malo ostavljen na klupi a ubačen jedan ofanzivni veznjak da to malo poveže ali eto.
Sopcast:
sop://broker.sopcast.com:3912/140541" onclick="window.open(this.href);return false; Rom
sop://broker.sopcast.com:3912/140581" onclick="window.open(this.href);return false; Esp
Pa neko mora i Balotelli namjesti gol, ovde se moraju NIang i Seraf vracati i puno raditi na terenuCautinho je napisao/la:Igra Balotelli,vezni ti ni netrebameskalin je napisao/la:Zodiac je napisao/la:Cagliari-Milan, zvanični sastavi:
MILAN: Abbiati, Abate, Zapata, Mexes, De Sciglio, Flamini, Ambrosini, Muntari, Niang, Balotelli, El Shaarawy.
Cagliari: Agazzi, Pisano, Astori, Rossettini, Murro, Dessena, Conti, Ekdal, Thiago Ribeiro, Sau, Ibarbo.
Vezni red je dno dna, spor, statican i ni malo ofanzivan :/
francobaresi je napisao/la:Mogao je početi sa Boatengom umjesto Ambrosinia . Jer nije više kapiten za ozbiljan fudbal .
Ja mislim da vam je ovo 12-13 gol iz prekida,nisam siguran,ali bio je cist penal za Cagliari koji nije sviran.Shevchenko4ever je napisao/la:pa boze dragi, ima li neko podatak koji je ovo go iz prekida u ovoj sezoni, ne mogu se sjetiti nijednog gola sto smo primili da nije iz prekida ili autogol
igra ocajna, vezni red ocajan iako se to moglo znati da ce biti tako i prije utakmice, mislim realno kad su flamini i ambro dali jednu upotrebljivu loptu napadacu, a od muntaria i ne ocekujem neki ludi povratak tako da se mora nesto mijenjati
nadam se nekim promjenama za drugo poluvrijeme jer ovako ne ide definitivno
FORZA MILAN!!!
Penal a igrač se bacio , k'o da ga je pogodila granata . Uopšte loptu nije gledao . Ako nemaš šta korisno i pametno napisati nemoj ni dolaziti na ovu temu .sanjingr je napisao/la:Ja mislim da vam je ovo 12-13 gol iz prekida,nisam siguran,ali bio je cist penal za Cagliari koji nije sviran.Shevchenko4ever je napisao/la:pa boze dragi, ima li neko podatak koji je ovo go iz prekida u ovoj sezoni, ne mogu se sjetiti nijednog gola sto smo primili da nije iz prekida ili autogol
igra ocajna, vezni red ocajan iako se to moglo znati da ce biti tako i prije utakmice, mislim realno kad su flamini i ambro dali jednu upotrebljivu loptu napadacu, a od muntaria i ne ocekujem neki ludi povratak tako da se mora nesto mijenjati
FORZA MILAN!!!
Da i vama nije sviran penal ja bi to napisao,gledao sam 15x ponovljenu snimku i pogledaj gdje je ruka od igraca Milana.francobaresi je napisao/la:Penal a igrač se bacio , k'o da ga je pogodila granata . Uopšte loptu nije gledao . Ako nemaš šta korisno i pametno napisati nemoj ni dolaziti na ovu temu .sanjingr je napisao/la:Ja mislim da vam je ovo 12-13 gol iz prekida,nisam siguran,ali bio je cist penal za Cagliari koji nije sviran.Shevchenko4ever je napisao/la:pa boze dragi, ima li neko podatak koji je ovo go iz prekida u ovoj sezoni, ne mogu se sjetiti nijednog gola sto smo primili da nije iz prekida ili autogol
FORZA MILAN!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.