Olimpik Sarajevo
- Bazinga12345
- Kontakt:
Re: Olimpik Sarajevo
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Hvala, cestitke Behramu za najboljeg strijelca i vama na odlicnoj partiji

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Gledam snimak Zvijezda 5 - 0 Metalleghe da vidim kakav je Mojovic, ne poznajem ga, nisam ga pratio.
Lik hladno proseta 90% utakmice par kilometara, prvo poluvrijeme po centru, drugo poluvrijeme se povuce nazad i nema ga poslije toga. Par riskantnih pasova nazad vanjskom stranom noge, jedna duga lopta Mahmutovicu, takticki nije otvarao prostore..
Te utakmice mislim da je Hasukic bio najbolji, pa onda Mahmutovic, pa Jazvin i Facic, ali ni oni ipak nisu tog kvaliteta koji nama treba.
Metalleghe skroz lose, mislim da ima jedno 5-6 klubova maksimalno u ligi gdje mozes naci jednog ili dvojicu koji bi mogli biti nesto. Znam specificno koji.
Lik hladno proseta 90% utakmice par kilometara, prvo poluvrijeme po centru, drugo poluvrijeme se povuce nazad i nema ga poslije toga. Par riskantnih pasova nazad vanjskom stranom noge, jedna duga lopta Mahmutovicu, takticki nije otvarao prostore..
Te utakmice mislim da je Hasukic bio najbolji, pa onda Mahmutovic, pa Jazvin i Facic, ali ni oni ipak nisu tog kvaliteta koji nama treba.
Metalleghe skroz lose, mislim da ima jedno 5-6 klubova maksimalno u ligi gdje mozes naci jednog ili dvojicu koji bi mogli biti nesto. Znam specificno koji.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mojovic je igrač koji pravi višak prema naprijed a ne kod Ana na zadnjem veznom igrao čitavo vrijeme, daleko najbolji veznjajak iz Zvijezde ide jer ga nisu ispoštovali. Nemate vi igrača poput Mojovica tu. A kod Vojvodica nema zezanja on bi vam bio pojačanje posto će vam trebati teško da sa studijama budete smjeli raditi kao prvi dio.
Olimpik da nije "radio" sa sudijama vjerovatno ne bi nijednu utakmicu pobijedio.spiska je napisao/la: ↑03 jan 2020, 08:23Mojovic je igrač koji pravi višak prema naprijed a ne kod Ana na zadnjem veznom igrao čitavo vrijeme, daleko najbolji veznjajak iz Zvijezde ide jer ga nisu ispoštovali. Nemate vi igrača poput Mojovica tu. A kod Vojvodica nema zezanja on bi vam bio pojačanje posto će vam trebati teško da sa studijama budete smjeli raditi kao prvi dio.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Radovac u Veležu. A inače nije želio da igra u Premijer ligi BiH. 

Nema veze. Sretno Radovcu u Velezu, odlican igrac.
Zanima me koga ce dovesti za stopera.
Nadam se da ce se tako i pokazati. Sve je moguce.spiska je napisao/la: ↑03 jan 2020, 08:23Mojovic je igrač koji pravi višak prema naprijed a ne kod Ana na zadnjem veznom igrao čitavo vrijeme, daleko najbolji veznjajak iz Zvijezde ide jer ga nisu ispoštovali. Nemate vi igrača poput Mojovica tu. A kod Vojvodica nema zezanja on bi vam bio pojačanje posto će vam trebati teško da sa studijama budete smjeli raditi kao prvi dio.
Zanima me koga ce dovesti za stopera.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- legenda reala
- Kontakt:
koji su to igrači
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Golman Tarik Abdulahović postao član Olimpika.
Najbolje je kad si blizu kući.

Najbolje je kad si blizu kući.

Znaci stigli su Abdulahovic, Adzem, Mojovic i Osmanovic. Potrebne pozicije bi trebale biti popravljene ovim dovodjenjem.

Da vidim prvo hoce li ih nasi dovesti. Adzem je jedan od njih.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- legenda reala
- Kontakt:
jel Adzem zvanicno kod vas, znam da u Gz vjerovatno nece ostati al nije ni on znao gdje ce
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nije još zvanično. Piše na ovom portalu o Adžemu, Mojoviću i Osmanoviću.legenda reala je napisao/la: ↑09 jan 2020, 12:08jel Adzem zvanicno kod vas, znam da u Gz vjerovatno nece ostati al nije ni on znao gdje ce
Mojović i zvanično novi član Olimpika.
I Osmanović potpisao ugovor.
Stigao i Lekanić u klub. Prozivka igrača u srijedu 15.1.2020. godine.
Bice interesantan nastavak.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Obavljena prozivka nakon dva mjeseca manje jedan dan od zadnje odigrane utakmice u jesenjoj polusezoni. Kao što napisa kolega Mokroguz bit će interesantno. 

Uzbudjen sam
valja se jos strpiti do sljedece utakmice.
Sreca pa sam sad naglo zauzet dok je jos pauza, valjda se smire stvari do nastavka pa da rahat mogu pratiti desavnaja.
Dobrodoslica novajlijama

Sreca pa sam sad naglo zauzet dok je jos pauza, valjda se smire stvari do nastavka pa da rahat mogu pratiti desavnaja.
Dobrodoslica novajlijama

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Hvala Dadi na svom trudu i radu, sve najbolje i puno srece u nastavku u Njemackoj aBd 
Adzem stigao

Adzem stigao

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.