Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Odg: Grand Slam
Thiem ima još dosta toga za pokazati. Možda su neki previše očekivali od ovako mladog igrača, trebao je razvalit Novaka u prvom polufinalu na GS?
Sa druge strane, Murray je u formi i očekujem dobro finale.
Sa druge strane, Murray je u formi i očekujem dobro finale.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Re: Grand Slam
Ispoštovao si me, svaka čast, grb FK Željezničar, naravnobodi123 je napisao/la:Fino je s tobom diskutovati, s toga nisam htio neke gluposti da ti dajem, dosta je i to, sta bi ti meni dao ako smijem znati?shminka je napisao/la:Hvala bodiju na jako lijepom avataru, očekivao sam dosta gore
i da, odlicno ti stoji, ti si naš samo ti to nisi znao..

Ocekivao sam to, zato sam se malo i pribojavao prije pocetka meca, ko bi nosio FK Skretnicu 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
E jbg ljudi, zakasnio sam, imate pozdrave od @formance uz poruku da Stan uzima, to mi je sinoć rekao ali ja zaboravio napisat. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Re: RE: Re: Grand Slam
Ma pokušao da udari glavom reketa od zemlju i da ga ponovo uhvati, što radi često kad se iznervira, ali ovaj put je teren bio klizav a on je loše bacio reket i umalo nije pogodio linijskog sudiju iza sebe.Effenberg je napisao/la:Nisam gledao sta se to bilo dogodilo? I sta se desi u tom slucaju diskvalifikacije? Jel gubi game ili mec?
Tu su pravila jasna, da je pogodio sudiju bio bi diskvalifikovan zbog nesportskog ponašanja i izgubio bi meč.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ali vodiš 2-0 u setovima u finalu i serviraš za titulu i tako uradiš i pogodiš sudiju u glavu i diskvalifikujute. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
2/6 1/6 4/6 against Novak Djokovic. Although I was pretty sure that my journey will come to an end today, I have to admit that I am very disappointed about the match. I started dreaming and thinking that it's still possible to gain the win. The victory was already so close, you could almost reach out to the trophy. But Novak is too good, he taught me a lesson and showed me once more how far away I am from a victory here at Roland Garros. Nevertheless I got to spend amazing two weeks in Paris, with a lot of great victories and especially a lot of ATP points. I am really looking forward to Monday, when I can check the new rankings. Merci beaucoup Paris!
#bamos #Novakshowedoncemorewhyheisthenumberone #hellograssseason

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Momak ima ogroman karakter, pravi onaj svapski mentalitet i nikad se ne predaje i veliki radnik. On ce u top 3 da bude kad se sveta trojka povuce i to ko kap bez dilemi. To je vec sad ocigledno.Virtu4l je napisao/la:2/6 1/6 4/6 against Novak Djokovic. Although I was pretty sure that my journey will come to an end today, I have to admit that I am very disappointed about the match. I started dreaming and thinking that it's still possible to gain the win. The victory was already so close, you could almost reach out to the trophy. But Novak is too good, he taught me a lesson and showed me once more how far away I am from a victory here at Roland Garros. Nevertheless I got to spend amazing two weeks in Paris, with a lot of great victories and especially a lot of ATP points. I am really looking forward to Monday, when I can check the new rankings. Merci beaucoup Paris!
#bamos #Novakshowedoncemorewhyheisthenumberone #hellograssseason
Sutra aBd Nole konacno ce postati

Idemo Nole, Bosna je uz tebe!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Ja nisam Noletov fan i više sam protiv njega nego za ali navijam da osvoji više taj RG jer ga igrač poput njega jednostavno mora bar 1 osvojiti, ne bi bilo fer da bude bez tog trofeja.
Dobra Muguruza , samo da ovako nastavi. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Muguruza 
Konacno da neka teniserka je sposobna da nadjaca Serenu sa osnovne linije i da joj ne dozvoli da radi od nje sta hoce, pa i po cijenu vise gresaka ovakva igra ce jedino proci, a Garbina je fkt sposobna da na veoma visokom nivou citav mec hlupa ove ravne i duboke udarce.

Konacno da neka teniserka je sposobna da nadjaca Serenu sa osnovne linije i da joj ne dozvoli da radi od nje sta hoce, pa i po cijenu vise gresaka ovakva igra ce jedino proci, a Garbina je fkt sposobna da na veoma visokom nivou citav mec hlupa ove ravne i duboke udarce.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Garbina je meni najomiljenija na WTA touru, pratim je jos odkad je skinula Serenu ono prije na RG. Sad servira za mec, hajmo nemoj chokati ko ostale!
Hvala Bogu!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Potpuno zasluzeno 

Rece da joj je san da budu ona i Rafa zajedno sampioni ovdje u Parizu. Garbine 

da, pobijedio je power tenis, a pobjednica se ne zove serena williams. jako dobro za ženski tenis!bodi123 je napisao/la:Muguruza
Malo pomalo Serena postaje tanjirdzija ko i Andy! 

Nadjačala je sa osnovne linije , passing shotovi su danas isto bili na njenoj strani. Taktički dobro odigrala . Serena nije na svom nivou bila , tu su uveliko smetale i godine , ne može se tako lahko igrati sa skoro 35 godina. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.