FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
52
30%
Darko Milanič
31
18%
Miodrag Božović
2
1%
Fedja Dudić
26
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
15
9%
Samo stranac
46
27%

Ukupno glasova: 172

Pena
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pena » 20 dec 2024, 08:36

bordobijeli je napisao/la:
20 dec 2024, 08:00
Neza je napisao/la:
20 dec 2024, 00:16
Ako nista Zrinjski i Borac su pokazali da se moze igrati sa svima. Ne mislim tu naravno na Celtic ili M`Gladbach, ali protiv Spartaka je moralo biti bolje. Mi smo se usrali kad smo izvukli Aktobe..
I zrinjski kad je naletio na Portugalce 3 komada dobio . Borac je odigrao par dobrih utakmica al i oni su izgubili od Vikingura i Šamroka koji su razina Trnave . Dobar uspjeh borca al poklopilo se puno stvari ,sampionski put je dosta laganiji za ući u grupe a ni konferencija nije bauk , posebno u ovom formatu . Borac iskoristio sve znalački i eto ih na proljeće u Europi.
Portugalci zavrsise drugi na tabeli konferencijske, a spartak se nije ni kvalifikovao.. :D

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 20 dec 2024, 08:44

ado-hz je napisao/la:
20 dec 2024, 07:58
Nesto sinoc razmisljam da je neko nasim borcima dok su bili u rovu i u vodi do koljena 1994god rekao da ce za 30god sjediti srbin na celu Saveza u zgradi u Sarajevu koje su oni branili i koji mrzi ovu zemlju i yebati nas u mozak, pišati se po nama, praviti nas budalom, iživljavati se nad nama, mislim da bi svaki od njih pucao sam sebi u nogu od muke.
Jesi vidio "naših" kako im čestitaju? :puke:
Svaki Bošnjak treba da ima dvije glave... Nama je nažalost malo i pet glava.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 dec 2024, 08:46

Pena je napisao/la:
20 dec 2024, 08:36
bordobijeli je napisao/la:
20 dec 2024, 08:00
Neza je napisao/la:
Ako nista Zrinjski i Borac su pokazali da se moze igrati sa svima. Ne mislim tu naravno na Celtic ili M`Gladbach, ali protiv Spartaka je moralo biti bolje. Mi smo se usrali kad smo izvukli Aktobe..
I zrinjski kad je naletio na Portugalce 3 komada dobio . Borac je odigrao par dobrih utakmica al i oni su izgubili od Vikingura i Šamroka koji su razina Trnave . Dobar uspjeh borca al poklopilo se puno stvari ,sampionski put je dosta laganiji za ući u grupe a ni konferencija nije bauk , posebno u ovom formatu . Borac iskoristio sve znalački i eto ih na proljeće u Europi.
Portugalci zavrsise drugi na tabeli konferencijske, a spartak se nije ni kvalifikovao.. :D
Ni je se ni zrinjski kvalifikovao a bolji je od Vikingura i Šamroka . Puno faktora utice na uspjeh u europi . Pa.hajduk toliko ulaze imaju navijače,dolaze iz lige puno bolje od naše pa ne mogu izboriti europu godinama.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 20 dec 2024, 08:50

Borac i ako ne uzme titulu ove sezone, ne vjerujem da ce puno žaliti.Imaju toliki koeficijent, da im je kroz kvalifikacije KL, prohodnost do grupa maltene zagarantovana, u svakom pretkolu ce biti nositelji.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 20 dec 2024, 09:13

Jbg ukrades 2 sezone, ulozis 700 hiljada i poklopis svaku utakmicu u ligi, odes u evropu i zagarantujes dobar koeficijent za 5 sezona, a pare se samo gomilaju i to da ne racunas na mnogo siri market igraca i ostale pogodnosti. Tako se to radi.

Sta zna balijander. Hoce balija da je sve ravnopravno, da mu se ko ne uvrijedi u drzavi gdje je on vecinsko stanovnistvo

Ko da ce se za 15 godina pisati o ovim kriminalnim sezonama. Pisat ce se o uspjehu u evropi i prelijepoj fudbalskoj, evropskoj prici. Samo neka nas pisaju.

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 20 dec 2024, 09:39

ErosViverosViv je napisao/la:
20 dec 2024, 09:13
Jbg ukrades 2 sezone, ulozis 700 hiljada i poklopis svaku utakmicu u ligi, odes u evropu i zagarantujes dobar koeficijent za 5 sezona, a pare se samo gomilaju i to da ne racunas na mnogo siri market igraca i ostale pogodnosti. Tako se to radi.

Sta zna balijander. Hoce balija da je sve ravnopravno, da mu se ko ne uvrijedi u drzavi gdje je on vecinsko stanovnistvo

Ko da ce se za 15 godina pisati o ovim kriminalnim sezonama. Pisat ce se o uspjehu u evropi i prelijepoj fudbalskoj, evropskoj prici. Samo neka nas pisaju.
nazalost sve istinito

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 20 dec 2024, 09:44

Najveći krivci za sve ovo smo mi one sezone kad smo prosuli 15 bodova prednosti na polusezoni. Istovremeno, odnosno uporedo smo digli ruke od saveza, ko biva to nas ne zanima, ostali smo bez i jednog jedinog svog covjeka u njemu. Tad si ovima dao krila i neka te sad jebu kad si glup ko ****.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 20 dec 2024, 10:13

trnci me prođu svaki put kad se toga sjetim! otresemo kone - borac remizirao s Veležom, u bod smo, a onda redom remiji s Tuzla City, Slobodom, Mladosti iz Kaknja...

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 20 dec 2024, 10:47

H8Z7 je napisao/la:
20 dec 2024, 08:44
ado-hz je napisao/la:
Nesto sinoc razmisljam da je neko nasim borcima dok su bili u rovu i u vodi do koljena 1994god rekao da ce za 30god sjediti srbin na celu Saveza u zgradi u Sarajevu koje su oni branili i koji mrzi ovu zemlju i yebati nas u mozak, pišati se po nama, praviti nas budalom, iživljavati se nad nama, mislim da bi svaki od njih pucao sam sebi u nogu od muke.
Koji su to naši čestitali cetaljima :oops: :puke:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 20 dec 2024, 10:48

H8Z7 je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:
Nažalost, historija je to pokazala više puta a mi nikad "pameti" da dođemo. :damn:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 20 dec 2024, 10:52

luckystrike je napisao/la:
20 dec 2024, 10:13
trnci me prođu svaki put kad se toga sjetim! otresemo kone - borac remizirao s Veležom, u bod smo, a onda redom remiji s Tuzla City, Slobodom, Mladosti iz Kaknja...
Sve što je trebalo je, ne izgubiti kuci od Borca dva razlike ili pobjediti bezbrižnu Tuzlu na Tušnju, nažalost još uvijek ispaštamo zbog tog proljeca 2021.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 20 dec 2024, 10:59

robertkosar je napisao/la:
20 dec 2024, 10:47
H8Z7 je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:
Koji su to naši čestitali cetaljima :oops: :puke:
Od PDF BH klubovi u Europi do FB stranica, uđi pa čitaj ne možeš nabrojati. Brzo se zaboravlja kako su došli to toga.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 dec 2024, 11:09

ErosViverosViv je napisao/la:
20 dec 2024, 09:13

Poklopilo im se sve . Prije par godina ovo nije bilo moguće sad je to sasvim realno da nas prvak kroz kvalifikacije dodje u grupnu fazu bar lige konferencija . Ovaj novi format konferencija lige je i napravljen za lošije lige da mogu igrati grupne faze i zaraditi određen novac, borac je to maksimalno iskoristio ove sezone .

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 20 dec 2024, 11:44

Slijedi li ponovno odgoda nase utakmice sa borcem ili ce doci do iznenađenja i igranja utakmice?
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 20 dec 2024, 12:19

relativizam je napisao/la:
20 dec 2024, 08:32
uglavnom vidim da se vecina slaze
a to je da su i zrinjski i borac pokazali da sa pravim pristupom moze se igrati protiv ekipa iz evrope koje mnogo vise ulazu i imaju mnogo vece uslove.

kako su do toga dosli o tome necu jasno je svima,ali nisu to mogli uraditi protiv alkmara,vile,panate,omonie juce i slicno.

jos ne mogu prezaliti celtic kad nismo suta uputili na gol a igralo se na jednu tekmu ili zorya,spartak i slicne ekipe,mi kad takve izvucemo pricamo o njima kao da su real madrid.

sad je moranje osvojiti titulu a za boljitak prvenstva mi ili zrinjski.
ako Borac osvoji sa ovim parama i ako bude igrao evropu i sledece godine oni ce uspostaviti dominaciju najmanje jos 4,5 godina,uspjeh ce nam biti i trece mjesto.

kako doci do titule ja ne znam nisam placen,imamo advokate,pravne timove,strucnjake,predsjednika i neka se oni sikiraju
Ono smo stvarno prepickasto odigrali da pickastije ne moze.Rijeka isti dan sa Rozmanom ode u Kopenhagen pobjedi i plasira se u grupe.Mi od prve minute park the bus branimo se sa 10 igraca kuci.Isao Vinko na 0 i da probamo preko penala,u prijevodu unaprijed nas otpisao.Umjesto da smo zapeli i na sve sile bar pokusali dobiti mi samo cekali da ga primimo i tako bi na kraju.Hrabre sreca prati a mi smo bili sve samo ne hrabri.Nazalost ona prilika nece nam se jos dugo dugo pruziti sto sam i tada rekao,moralo se iskoristiti.Steta sto Rahman dobi crveni protiv Buducnost,ubjedjen sam da bi ih on napap.Boga pitaj kad cemo sad bit prvaci i sa kakvim koefcijentom cemo uci.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 20 dec 2024, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 20 dec 2024, 12:22

Ovdje izgleda dan zalosti.

E,yebo vas ta prica.

Rauzumijem sve,i ja prvi ne bi osjetio tu draz zadovoljstva ako si nesto napravio na tako kriminalan nacin.
Ali,ljudi moji,zivimo u takvom drustvu gdje brat brata ne poznaje ako postoji sansa da se okoristi.

Ko nas yebe sto nismo htjeli ili znali zastititi klub.

Sad se valja izboriti za poziciju da zastitis klub kojeg nece niko moci odstraniti iz ravnopravne borbe za evropske zahvate gdje realno imas sve preduslove za tako nesto,ali nemas poziciju.

Cak sta vise sad ti marginaliziraju klub do te mjere da bi ga vrlo rado sveli na opstinski nivo i klub bez indentiteta.

Bice cupavo jos kako..
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 dec 2024, 12:32

Previse se cuti na sve ove lakrdije koje nisu vidjene. Da je sve normalno,Vico narkoman nebi pomislio da dodje u Zenicu ili Sarajevo medjutim on cak organizuje i ucjenjuje nasu vrlu ministricu. Sve treba raditi da ligu srozamo na nagori moguci nivo,slati svim medijima kompilaciju sudjenja sto domacim sto stranim i jos mnogo toga,nadati se da ce suspendovati ligu to bi ih zabolilo vise nego bilo sta. Nema nikakvog smisla ovo igrat,nikad neces biti spreman psihicki da igras svaki mec na noz.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 dec 2024, 12:35

Neza je napisao/la:
Jesil gledao njihove tekme i put do grupa? Neki mislim azerbejdzanci ih satrali i prodju na penale,onda Islandjane dobili mislim i to jedan mec samo, nama bi u tim kolima dosla Wisla ili Real Madrid.

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 20 dec 2024, 12:55

Ovo sada sto ce borac da igra ovu 1/16, to se moze porediti sa 3. pretkolom kojeg smo mi i Zeljo igrali. Tako da nemojte mi govoriti ni o kakvom iskoraku i glupostima, nemaju jacu ekipu od nas.

Pogotovo nemojte srat o glupostima kako se mi saseremo a oni satro dobro pripremljeni Zrinjski i oni, ma hajde molim vas. Stimaju kola odgadjaju igraju odmorni i sa pola snage pobjedjuju u ligi jer namjestaju i jedni i drugi.

Jos nasli spominjati Aston Villu kako Zrinjski moze igrati sa njima ljudi dosli sa 20% snage im dali 2 gola sa drugom postavom i stali.

Joooooj sto me nervirate gospodara mi
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 20 dec 2024, 12:57

Ma prvaci svemira ocam
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”