Otvorio si mi oči prijatelju,definitivno kad dobijem dijete vodim ga u Sarajevo bar svako pola godine da ga zavolisamozeljo1987 je napisao/la:Ta njihova ista djeca su učena od rođenja da mrze BiH sto je više moguće, da mrze Sarajevo i sve sto ima veze s njim..previše ste navini..zbog te navinosti smo popušili u ratu a ako tako nastavite popušit ćemo opet.. ,,samo jako u kost.Schwarz je napisao/la:Ta djeca nisu kriva nista.Zamisli da neko nase sutra napadne palijama nakon tekme, kako bi tebi bilo?samozeljo1987 je napisao/la:šta je bolan bruka i sramota? treba im jbt majku kad god dođu u Sa, mrze svaku riječ u kojoj se spominje naša BiH, ne mogu je očima gledat...majku im jbm ustašku...samo udri
Nadam se da će i ovih 5 ozlijeđenih momaka isto to raditi(..." vidi kako je lijep ovo grad ,evo ovo ti je Grbavica ,to ti je Željin stadion ,a vidiš li ovaj grafit 1921,e tu ti je stari popio šipku po nogama kad mi je bilo 17...)
Nadam se da si shvatio poruku kroz ovaj sarkazam,ako nisi javi se u PP
Ja pozivam sve navijače Želje da slobodno dodju na južnu tribinu(ulaznica vam je 7 KM ) ,bez provokacija mogu komotno pogledat svog Želju,pozdrav