Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Chat
Traži se @dantes živ ili mrtav.
Poručite mu da nije tipov'o u ssba liZi.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Yebo mater, kakve se stoke nakupilo, mislim okej, pij, pjevaj, veseli se, al jel yebeno moraš konstantno 2 sata mi skakat nad glavom i to bukvalno nad glavom
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- alan_kardec
- Kontakt:
Da nisi na nekoj utakmiciDex je napisao/la:Yebo mater, kakve se stoke nakupilo, mislim okej, pij, pjevaj, veseli se, al jel yebeno moraš konstantno 2 sata mi skakat nad glavom i to bukvalno nad glavom

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Da sam bogdo, učim teoriju za usmenialan_kardec je napisao/la:Da nisi na nekoj utakmiciDex je napisao/la:Yebo mater, kakve se stoke nakupilo, mislim okej, pij, pjevaj, veseli se, al jel yebeno moraš konstantno 2 sata mi skakat nad glavom i to bukvalno nad glavom![]()
![]()

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bujrum u Bakus
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jel svaki sandžaklija ima pištolj za osobnu upotrebu?Bosniacum Lilium je napisao/la:Bujrum u Bakus

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Osobnu, licnu i personalnu.Besic je napisao/la:Jel svaki sandžaklija ima pištolj za osobnu upotrebu?Bosniacum Lilium je napisao/la:Bujrum u Bakus
Najvise hajemo tetejac

Semic ili Semko?Vijadukt je napisao/la:

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
E ybgalan_kardec je napisao/la:Traži se @dantes živ ili mrtav.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Stone Island je napisao/la:Od Zenice me ništa ne čudi.filip13 je napisao/la:Dex je napisao/la:Kod nas u Zavidovićima, romska porodica dala sinovima sljedeća imena: Leonardo, Mikelanđelo i Cunami, i još jedan, kojem sam ime zaboravio.
u zenici postoje braca hakinen i sumaher musić
i unkas i kociz arnaut
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Cash me ousside howbow dah
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Edukacija mladog kawhiaVijadukt je napisao/la:Navedi mi taj strasni primjer haosa koji je "htjela" prouzrokovati pa je politicar iz Madjarske sprijecioKawhi je napisao/la: Pa meni je i smetalo sto se ne radi o pomoci. Pustali se ljudi koji nisu u ratnim zonama samo da popune broj zaposlenih u VWu, BMWu i drugim. Izgovor za sve to briga za Sirijce. Naivne Svabe vjerovale Angeli jer imaju potrebu da spase cijeli svijet.
Uz to i htjeli stvoriti haos u drugim drzavama EU sto su pametni poput Orbana odbili.
Ti i dalje vjerujes da ce Njemacke biti bez Njemaca. Pritom ne mislim na rasu ili vjeru da me se pogresno ne shvati nego na kulturu. Dosadasnja politika integracije je uzasna gdje se doseljenicima uglavnom dopustalo da zadrze obicaje koji su ih i doveli do toga da moraju ici u Njemacku. Ponajvise zbog toga sto vecina Evropljana ne smatra nebijelce i nekrscane dovoljno sposobnim da prihvate zapadnjacku kulturu. Onda taj rasizam uviju u toleranciju, ljepota je u razlicitosti, bla, bla i stvaraju se geta iz kojih samo rijetki uspiju izaci.
AfDu zamjeras da su fasisti jer brinu samo za Njemce dok ti podrzavas Angelu koja ne brine ni za koga.
Prvo mi reci o kojoj cemo kulturi pricati?
Pocni od regije, posto svaki dio Njemacke nema veze sa onim drugim dijelom.
Onda mi reci jel pricamo o izvornoj kulturi Nijemaca il o novijoj nakon Svetog Rimskog carstva.
Hajmo dalje. Molio bih da mi navedes primjer lose integracije. Grad, dio grada, kvart, bilo sta.
AfD ne zna sta je. To je neki mix bivsih NPD-ovaca i nekih fol izvornih Nijemaca koji se toboze brinu o svojim sunarodnjacima. Pazi sad, pricaju pricu o oduzimanju radnih mjesta od strane imigranata u vremenu kad je nezaposlenost na najnizem nivou.![]()
Naravno na drugoj strani imamo Angelu koja nista ne radi. Laze hudom narodu.
https://www.google.ba/publicdata/explor ... &ind=false
Pad od 2005. nema veze sa dolaskom Angela na vlast. Ona se ne brine ni za koga.Cekamo mi AfD da nam objasni kako se to radi.
Treba se vratiti u vremena kad je Francuz i Britanac dirigovao u Njemackoj po svakom osnovu. Naravno, skidaj Angelu so prije.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sta god nama idu pare.rasavoje je napisao/la:Semic ili Semko?Vijadukt je napisao/la:

Semic bolji 100%.

"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Ne yebe lijep nego Sheeran.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.