Nije bio kadar za Sarajevo ni dok je igrao svoj najbolji fudbal u PLBIH, a kamoli sad nakon 4 godine stagniranja. Od odlaska iz Premijer lige, za 4 godine sakupio 40-ak utakmica, većina u drugoj ligi Grčke.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bio je kadar itekako, nas je par puta u crno zavijo. Uz kvalitetno odrađene zimske pripreme, siguran sam da bi nam valjao. Bolje je gledati njega na lijevom krilu, nego Kyeremecha.
-
- Kontakt:
Gledaj onda njega u tom drugom klubu umjesto Kyeremecha koji je za njega space shuttle.Lucas je napisao/la: ↑19 dec 2024, 17:23Bio je kadar itekako, nas je par puta u crno zavijo. Uz kvalitetno odrađene zimske pripreme, siguran sam da bi nam valjao. Bolje je gledati njega na lijevom krilu, nego Kyeremecha.
-
- Kontakt:
Ovo kad prevedes sa engleskog znaci da Kevin dolazi na mjesto Hinestroze.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Hoce li klub vise poceti pucati zabrane pojedinim portalima ili ce nastaviti biti idioti klasicni?Koliko je realan Transfermarkt: Da li je Guliashvili zaista za klasu ispred Mulahusejnovića, Despotovića, Boljevića...
Pored toliko stvari sto se radilo ove 4 godine njima glavna tema jel najbolji strijelac i igrac lige za kojeg stizu visemilionske ponude zasluzuje da bude skuplji od yebenog Despotovica
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 19 dec 2024, 18:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma nek se jedu drug,no sikiriki ..NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 dec 2024, 18:44Hoce li klub vise poceti pucati zabrane pojedinim portalima ili ce nastaviti biti idioti klasicni?Koliko je realan Transfermarkt: Da li je Guliashvili zaista za klasu ispred Mulahusejnovića, Despotovića, Boljevića...
Pored toliko stvari sto se radilo ove 4 godine njima glavna tema jel najbolji strijelac i igrac lige za kojeg stizu visemilionske ponude zasluzuje da bude skuplji od yebenog Despotovica
Puno se sekirate oko kojekakvih portala i naslova. Sad će članske, tim se zabavite i gledajte da dođete na Koševo sad protiv ćetkovića jednih i drugih. Zbit redove, stati iza uprave, Zorana i ekipe, malo suzbit redovni pitarluk itd. Ako vam je nešto nejasno, pogledajte ove tabele što su nedavno momci dijelili. Nema ova sezona veze s fudbalom i fudbalskim kvalitetom.
-
- Kontakt:
Bravohazarder je napisao/la: ↑19 dec 2024, 19:05Puno se sekirate oko kojekakvih portala i naslova. Sad će članske, tim se zabavite i gledajte da dođete na Koševo sad protiv ćetkovića jednih i drugih. Zbit redove, stati iza uprave, Zorana i ekipe, malo suzbit redovni pitarluk itd. Ako vam je nešto nejasno, pogledajte ove tabele što su nedavno momci dijelili. Nema ova sezona veze s fudbalom i fudbalskim kvalitetom.

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Lahko uporedivo;
23 godine 29 godina da su istih kvaliteta 200k€
FK SARAJEVO dalo 40 golova zrinjski 34 gola Zrinjski igra sa 1 spicom (koji je pucao sve penale) koji je dao 1 go manje i gdje su sudije njega licno a i njegov klub dobro pogurale a da su sudije podbro unazadile gulija licno a i nas klub (3 penala nanjemu nisu dosudjena). STO klubovi koji kupuju itekako gledaju. TO JE U NOVCU MINIMUM dodatnih €200 k
Mogucnost FK SARAJEVA DA PRAVI IZLAZNE TRANSFERE 1+ m€ 100 k €
Velicina kluba poziv u A Gruzisku repku dodatnih 100 k€
23 godine 29 godina da su istih kvaliteta 200k€
FK SARAJEVO dalo 40 golova zrinjski 34 gola Zrinjski igra sa 1 spicom (koji je pucao sve penale) koji je dao 1 go manje i gdje su sudije njega licno a i njegov klub dobro pogurale a da su sudije podbro unazadile gulija licno a i nas klub (3 penala nanjemu nisu dosudjena). STO klubovi koji kupuju itekako gledaju. TO JE U NOVCU MINIMUM dodatnih €200 k
Mogucnost FK SARAJEVA DA PRAVI IZLAZNE TRANSFERE 1+ m€ 100 k €
Velicina kluba poziv u A Gruzisku repku dodatnih 100 k€
- MokraKifla
- Kontakt:
Kakvi su ret**di ovi iz Omonije nas bi docekali Monchengladbah, Atalanta, Celtic...
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Dobar ovaj Semedo, jes da ima 30 godina ali valjao bi nama, konstantno opasan ne staje.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Potpisujem svaku rijec ali i ja da naglasi: ZBITI REDOVE !!!!hazarder je napisao/la: ↑19 dec 2024, 19:05Puno se sekirate oko kojekakvih portala i naslova. Sad će članske, tim se zabavite i gledajte da dođete na Koševo sad protiv ćetkovića jednih i drugih. Zbit redove, stati iza uprave, Zorana i ekipe, malo suzbit redovni pitarluk itd. Ako vam je nešto nejasno, pogledajte ove tabele što su nedavno momci dijelili. Nema ova sezona veze s fudbalom i fudbalskim kvalitetom.
Protiv ovih kriminalaca i lopova mozemo samo zajedno uspjeti, svako nek uzme clanske za sebe i porodicu, to je nas dio. Mirvic ce sve ostalo, zna sta radi, samo stati iza njega!!!!
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Htio sam napisati nesto o tome.MokraKifla je napisao/la: ↑19 dec 2024, 21:44Kakvi su ret**di ovi iz Omonije nas bi docekali Monchengladbah, Atalanta, Celtic...
Borac je zivi dokaz da su sve ovi klubovi koje mi dobijamo u pretkolima konferencije u 5 deka. Evo i u grupama konferencije imas 20 do 25 klubova istog kvaliteta kao borac i omonija.
Stvar je samo prevelikog respekta i bezmudog ulaska u utakmicu sa nase strane godinama unazad, sto zbog trenera sto zbog igraca.
Zivi primjer trnava. Kuci ko real, otisli u goste nismo se sastavili s loptom.
Nama dodje BATE, Dynamo Brest i mi ispusimo cim se utakmica najavi. Hajd razumijem atalanta, borussia, celtic pa ne ocekujes nista, ali mi npr Lecha izvukli i predali se 7 dana prije, ko da su liverpool, nismo im zaprijetili u 2 susreta. Razumijem ja da su oni bili duplo skuplji bla bla, pa jel to znaci da ne smijes opaliti po golu?
Evo ove godine da smo u grupama konferencije mi ne bismo ni priblizno dobar rezultat imali kao borac, jednostavno ne smijemo nek prica ko sta hoce.
Nas uzpovci preslusaju na kosevu.
Veliki Dzeno Uscuplic.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Nasi klubovi se potcjenjuju dosta, mislim od nas samih. Kriminal unistava ligu, prvenstveno sudjenje, ali u sustini puno je sve to bolje nego je prije bilo i puno smo konkurentniji na euro sceni, ne samo jer je sistem takmicenja drugaciji.
Evo kako Borac sad igra u Europi, pa Zrinjski prosle godine okrene Alkmara, igra egal sa Aston Villom. Moze se sa svima. Ne sa samom kremom fudbala, naravno da bi svi sa Bayernom prosli kao Dinamo, ali sa poprilicno jakim europskim ekipama se nasi klubovi mogu nositi. Prosla su vremena kad su lijeve ekipe trpale nase predstavnike u Europi.
Samo covjeka tuga spopadne kad ovako vjestacki klubovi bez navijaca izadju u Europu. Borac niko ne yebe 2%. Mislio sam da ce bar na ovakve utakmice dolaziti ljudi na stadion, ali nista.
Evo kako Borac sad igra u Europi, pa Zrinjski prosle godine okrene Alkmara, igra egal sa Aston Villom. Moze se sa svima. Ne sa samom kremom fudbala, naravno da bi svi sa Bayernom prosli kao Dinamo, ali sa poprilicno jakim europskim ekipama se nasi klubovi mogu nositi. Prosla su vremena kad su lijeve ekipe trpale nase predstavnike u Europi.
Samo covjeka tuga spopadne kad ovako vjestacki klubovi bez navijaca izadju u Europu. Borac niko ne yebe 2%. Mislio sam da ce bar na ovakve utakmice dolaziti ljudi na stadion, ali nista.
-
- Kontakt:
Stimaju sebi raspored kako hoce,igraju kad hoce,odgadjaju tekme ili cijelo kolo,ne umore se ni 20 posto kao ekipe koje igraju grupe i ligu.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑19 dec 2024, 22:37Nasi klubovi se potcjenjuju dosta, mislim od nas samih. Kriminal unistava ligu, prvenstveno sudjenje, ali u sustini puno je sve to bolje nego je prije bilo i puno smo konkurentniji na euro sceni, ne samo jer je sistem takmicenja drugaciji.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Sve to stoji drug, ali eto na stranu Borac, kazem kad se Zrinjski moze nositi sa Aston Villom, zasto ne bi mogli i mi sa takvim i slicnim klubovima? Mi sebe vazda potcjenjujemo, slazem se sa @ErosViveros. Nadovezivao sam se na njegov post.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 22:45Stimaju sebi raspored kako hoce,igraju kad hoce,odgadjaju tekme ili cijelo kolo,ne umore se ni 20 posto kao ekipe koje igraju grupe i ligu.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑19 dec 2024, 22:37Nasi klubovi se potcjenjuju dosta, mislim od nas samih. Kriminal unistava ligu, prvenstveno sudjenje, ali u sustini puno je sve to bolje nego je prije bilo i puno smo konkurentniji na euro sceni, ne samo jer je sistem takmicenja drugaciji.
I sta kazes, frljoka. Pa ovi bolan dogovaraju i stimaju im kako ce se popisati.
U novi boj ...
Ne pristajati na odgadjanje protiv Borca ni za živu glavu!
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.