Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Donnie Darko
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Donnie Darko » 09 feb 2017, 23:58

rasavoje je napisao/la:Sta fali Nagibu, ba? Jos je dobar, kakvih ima. :lol:
Fali mu drugačijih slova u imenu, i eventualno drugačiji redoslijed istih, ba :tralala: :mrgreen:

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 10 feb 2017, 00:01

Kod nas u Zavidovićima, romska porodica dala sinovima sljedeća imena: Leonardo, Mikelanđelo i Cunami, i još jedan, kojem sam ime zaboravio.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 10 feb 2017, 00:10

Dex je napisao/la:Kod nas u Zavidovićima, romska porodica dala sinovima sljedeća imena: Leonardo, Mikelanđelo i Cunami, i još jedan, kojem sam ime zaboravio.
Ronalda nigdje? :thumbdown:
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 10 feb 2017, 00:11

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 10 feb 2017, 00:13

Legendo, hoces li djetetu dati takvo ime? :beba:

Is, ne fali Nagibu nista, ja kad ti kazem. :tralala:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 10 feb 2017, 00:14

:yawn:
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 10 feb 2017, 00:26

:stop:

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 10 feb 2017, 00:28

Sarmelino je napisao/la:
Dex je napisao/la:Kod nas u Zavidovićima, romska porodica dala sinovima sljedeća imena: Leonardo, Mikelanđelo i Cunami, i još jedan, kojem sam ime zaboravio.
Ima i Ronalda kod jednih, al ovi su bili na nacionalnoj televiziji :mrgreen: Eh da, četvrti je Tornado :rol:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 10 feb 2017, 00:29

Kawhi je napisao/la:...
und 55.000 Menschen kehrten 2016 freiwillig aus Deutschland in ihre Herkunftsländer zurück, 25.000 wurden abgeschoben. Zum Vergleich: Im vergangenen Jahr suchten 280.000 Menschen in Deutschland Schutz - nach 890.000 im Asyl-Rekordjahr 2015.

http://www.faz.net/aktuell/politik/inla ... 70494.html
jesi zadovoljan cifrom?
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 10 feb 2017, 00:38

Dex je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la:
Ima i Ronalda kod jednih, al ovi su bili na nacionalnoj televiziji :mrgreen: Eh da, četvrti je Tornado :rol:
Znam da ovdje u nas ima Rambo jedan,orginalna imena sto jest jest :mrgreen:
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 10 feb 2017, 00:56

Tornado, cunami, vulkan, pljusak, grom. :rol:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 10 feb 2017, 01:14

Skoro sam ispred Robota upoznao malog Armando se zove ,pitam ga koliko imaš godina , kaže 14 :rol: metar i žilet.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 10 feb 2017, 01:38

Dex je napisao/la:
rasavoje je napisao/la:Ne to, nego taj. :tralala:

Joj Dzenane, ubijas mi svaki eritrocit.
Čudno :mrgreen:

Ne kontam stvarno ljude, koji vlastito dijete unakaze već u prvih mjesec dana, kada im retardirano ime upišu u rodni list.Kao i one što u 2017toj pišu arhaična imena, jer eto dijete se mora zvati po djedu.
Sjeti se mojih pokusaja. Na kraju dobar ispadoh. :kralj:
Vijadukt je napisao/la:
und 55.000 Menschen kehrten 2016 freiwillig aus Deutschland in ihre Herkunftsländer zurück, 25.000 wurden abgeschoben. Zum Vergleich: Im vergangenen Jahr suchten 280.000 Menschen in Deutschland Schutz - nach 890.000 im Asyl-Rekordjahr 2015.

jesi zadovoljan cifrom?
Nauci vise da znam desetak rijeci njemackog. :D

Mada bih iz konteksta mogao izvuci da je rijec o smanjenju imigracije u njemacku. Ako je to u pitanju bolje je pitanje kako se ti osjecas povodom toga sto je Angie priznala da je pogrijesila? Nije da ti nisam to sve vrijeme govorio. :kafa:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 10 feb 2017, 07:31

Vijadukt je napisao/la:

jesi zadovoljan cifrom?
koji su to licemjeri :roll:
andzi zamazuje oci svojim biracima i tjera ljude kojima je pomoc stvarno potrebna, a prima one koji mogu ostati i raditi u svojim zemljama.
dakle, protjeruju se recimo avganistanci + dogovor sa turskom da ne pustaju sirijske izbjeglice, a sirom otvara vrata svima onima koji dolaze da rade.
dobrodoslica za kvalifikovanu radnu snagu, deportacije za ljude koji su ugrozeni u svojim zemljama.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 feb 2017, 09:15

rasavoje je napisao/la:Legendo, hoces li djetetu dati takvo ime? :beba:
:
Odluku cu prepustiti tebi :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 10 feb 2017, 10:59

Kawhi je napisao/la:
Vijadukt je napisao/la:

jesi zadovoljan cifrom?
Nauci vise da znam desetak rijeci njemackog. :D

Mada bih iz konteksta mogao izvuci da je rijec o smanjenju imigracije u njemacku. Ako je to u pitanju bolje je pitanje kako se ti osjecas povodom toga sto je Angie priznala da je pogrijesila? Nije da ti nisam to sve vrijeme govorio. :kafa:
Jbg. zaboravim.

Jah, smanjenje i broj deportacija (dobrovoljnih i prisilnih).
Samo naivni, eto ti ispade takav, su vjerovali da se to radi zbog pomoci i da ce svako od njih ostati. Ublehasi tipa Orbana, kojem se ti divis, su spali na nivo Bakira I., a gdje ces veceg ponizenje. Zasto? Pa evo...
Angi nadoknadila radnu snagu, popuni deficitarna zanimanja, smanjila prosjek godina populaciji a Orban i Orbancici neka kenjaju i dalje. Uvijek je dug jezik i povisen ton pomagao, al malo sutra.
Zato ce uvijek i ostati fukara.
Dakle, zalim al na kraju Svabo pobijedi. Pobijedi u svakom smislu, a cuvari nacije i vjere neka cekaju da im Angi nesto posalje pa da i oni osjete malo zivota.

Jah, jesu ti javili da je AfD pala iza stranke Zelenih?

Da se slozim sa drugom secerom. Vidi covjek svojim ocima.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 10 feb 2017, 11:40

Vijadukt je napisao/la:[

Jbg. zaboravim.

Jah, smanjenje i broj deportacija (dobrovoljnih i prisilnih).
Samo naivni, eto ti ispade takav, su vjerovali da se to radi zbog pomoci i da ce svako od njih ostati. Ublehasi tipa Orbana, kojem se ti divis, su spali na nivo Bakira I., a gdje ces veceg ponizenje. Zasto? Pa evo...
Angi nadoknadila radnu snagu, popuni deficitarna zanimanja, smanjila prosjek godina populaciji a Orban i Orbancici neka kenjaju i dalje. Uvijek je dug jezik i povisen ton pomagao, al malo sutra.
Zato ce uvijek i ostati fukara.
Dakle, zalim al na kraju Svabo pobijedi. Pobijedi u svakom smislu, a cuvari nacije i vjere neka cekaju da im Angi nesto posalje pa da i oni osjete malo zivota.

Jah, jesu ti javili da je AfD pala iza stranke Zelenih?

Da se slozim sa drugom secerom. Vidi covjek svojim ocima.
Pa meni je i smetalo sto se ne radi o pomoci. Pustali se ljudi koji nisu u ratnim zonama samo da popune broj zaposlenih u VWu, BMWu i drugim. Izgovor za sve to briga za Sirijce. Naivne Svabe vjerovale Angeli jer imaju potrebu da spase cijeli svijet.
Uz to i htjeli stvoriti haos u drugim drzavama EU sto su pametni poput Orbana odbili.

Ti i dalje vjerujes da ce Njemacke biti bez Njemaca. Pritom ne mislim na rasu ili vjeru da me se pogresno ne shvati nego na kulturu. Dosadasnja politika integracije je uzasna gdje se doseljenicima uglavnom dopustalo da zadrze obicaje koji su ih i doveli do toga da moraju ici u Njemacku. Ponajvise zbog toga sto vecina Evropljana ne smatra nebijelce i nekrscane dovoljno sposobnim da prihvate zapadnjacku kulturu. Onda taj rasizam uviju u toleranciju, ljepota je u razlicitosti, bla, bla i stvaraju se geta iz kojih samo rijetki uspiju izaci.

AfDu zamjeras da su fasisti jer brinu samo za Njemce dok ti podrzavas Angelu koja ne brine ni za koga.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 10 feb 2017, 12:54

sekerbay je napisao/la:.
https://www.moroccoworldnews.com/2017/0 ... be-killed/
Mišljenje?

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 feb 2017, 13:10

Captain4 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Nema boljeg nego zaraditi "svoj dinar", tada svima lakše možeš yebat mater, ako razumijete smisao.
Djeci čije su majke prostituke? :rol:
Ma svima :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 10 feb 2017, 13:57

:ljepota:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.