SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Konacna odluka ankete ide nova utakmica.Bit ce postavljena za sledeci vikend.
O mogucim narednim kaznama za Grizlije uskoro.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Znaci brisu mi se dva regularno postignuta gola?123456 je napisao/la:Konacna odluka ankete ide nova utakmica.Bit ce postavljena za sledeci vikend.
Kakvi debili igraju ovu ligu.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Vidi mozemo se mi sad ovdje natezati 100 godina al je odluka donesena.Za dalje moguce sankcije uskoro.Justin je napisao/la:Znaci brisu mi se dva regularno postignuta gola?123456 je napisao/la:Konacna odluka ankete ide nova utakmica.Bit ce postavljena za sledeci vikend.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Pa i ja kazem da debili igraju. Hajde nastavite sa glupim odlukama da napustim ligu.123456 je napisao/la:Vidi mozemo se mi sad ovdje natezati 100 godina al je odluka donesena.Za dalje moguce sankcije uskoro.Justin je napisao/la:Znaci brisu mi se dva regularno postignuta gola?123456 je napisao/la:Konacna odluka ankete ide nova utakmica.Bit ce postavljena za sledeci vikend.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Joj, lika, u cijeloj ovoj situaciji on se uzyebao zbog dva gola. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
.
Zadnja izmjena: Kulesza, dana/u 28 dec 2019, 06:53, ukupno mijenjano 1 put.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Problem je u tome sto ova odluka nema logike sto dovoljno govori o kapitenima koji su glasali. A ja sam svakako bio za vecu kaznu.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Joj, lika, u cijeloj ovoj situaciji on se uzyebao zbog dva gola.

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Evo prijedlog od mene onda: tebi upišu ta dva gola, a ekipu ugasit. Ako je gašenje previše, onda barem treća liga. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Pa da je sreće napustili bi sami odma Međede nakon ovog skandala 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Furaju se naOsim13 je napisao/la:Pa da je sreće napustili bi sami odma Međede nakon ovog skandala

U ovom slučaju Mečka

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pustit cemo im utakmicu s obzirom da je bezveze kazna, jel mozemo naci treceg ili igramo sa dvojicom do kraja?Justin je napisao/la: Problem je u tome sto ova odluka nema logike sto dovoljno govori o kapitenima koji su glasali. A ja sam svakako bio za vecu kaznu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- legenda reala
- Kontakt:
Pa upravu je Justin odluka jeste debilna, ako se vec kaznjavalo trebali su se obrisati Sarmelovi golovi pa registrovati utakmice bez njegovih golova ovako nista se nije dobilo ponavljanjem
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Cak smo i mi predlagali da igramo sa dvojicom do kraja, da se oduzmu neki bodovi il nesto. Ponavljanje utakmice nema smisla.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne znam sta napadate ovu dvojicu da su znali da vara jer ko lafo saigraci prate sta drugi tipuju. Meni da date milion da lazem sta su moji tipovali ne bi znao.
If you'd given me the choice of going out and beating four men and smashing a goal in from thirty yards against Liverpool or going to bed with Miss World, it would have been a difficult choice. Luckily, I had both.
Odluka je losa i po meni, jer nije se trebalo glasati o jednoj utakmici, nego o komplet situaciji. Brzopleto se reagovalo sa anketom. Ovdje je samo protivnicka ekipa dobila novu sansu, i samim tim i regularnost sezone moze doci u pitanje. (Zavisnosti od naredni odluka)
Najpravednije je da se varalici brisu golovi, a da se odlucuje da li kazniti cijelu ekipu i na koji nacin.
Najpravednije je da se varalici brisu golovi, a da se odlucuje da li kazniti cijelu ekipu i na koji nacin.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Da ti hoće poništiti i ovaj večerašnji.Justin je napisao/la:

® GONGASHI POWERHOUSE ®
sa igracem manje u gostima cemo vas dobitiDerdiyok je napisao/la:Da ti hoće poništiti i ovaj večerašnji.Justin je napisao/la:

Vadi nas Sarajevo sutraharden je napisao/la: sa igracem manje u gostima cemo vas dobiti

® GONGASHI POWERHOUSE ®
ma i ako izgubis samo vici namjesteno, varaliceDerdiyok je napisao/la:Vadi nas Sarajevo sutraharden je napisao/la: sa igracem manje u gostima cemo vas dobiti
ponovit ce se utakmica i dobijete nas u drugoj

Ma jbt remi, ovo je trebala biti ubjedljiva pobjeda.harden je napisao/la: ma i ako izgubis samo vici namjesteno, varalice
ponovit ce se utakmica i dobijete nas u drugoj
Ništa ne preostaje nego žalba savezu. Mišljenja sam da vi ne trebate uopšte da se takmičite u ovoj sezoni zbog skandala, ili barem dok se ne riješi cjelokupna situacija, tako da ova utakmica treba biti registrovana 3:0 u našu korist. Dakle, za sve postoji rješenje. Eto ga

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.