Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

brile
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la brile » 14 maj 2015, 21:18

MortemHz je napisao/la:Jel' stvarno ne znate da nije Zeljeznicar osnovan u tadasnjem Sarajevu? na stranu sada sve lazi koje ste dosad izjavili,da li je moguce da neko ko se rodio i ko zivi ovdje (ne mislim na tebe virtu jer nisi odavde pa ti se i moze oprostiti) ne zna ovo?
Njima dvojica,nama 9 a opet saopstenja pisu :rol: i Virtual vec sam ti napisao da su jedini kup i liga validni (preko cega izlazis u europu) ostalo se igra za prestiz ali stvarno me zabrinjavas koliko si malo upucen u fudbal opcenito :?

P.S. Odovic nije bio u vojsci RS
Al samo pratite njegove postove, samo lupa nigdje ni jedne jedine cinjenice

Gdje je osnovan Zeljeznicar ?
Dokaz da je Odovic bio u VRS ?

Ocekujem nastavak lupanja gluposti
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 maj 2015, 21:19

Sta je ovo udarno sa mitomanskim clancima i teorijama. Nije da navikli nismo. Te Valjic, te kme kme za Memijom (nama pola tima fali, niko nista ne pise).

Sto se Odovica tice, kako je meni stari ispricao koliko on zna, bio je korektan u tom periodu. Al' se ovdje svega kuca Boze me sacuvaj...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 maj 2015, 21:21

Ja cu staviti dokaz za vojvodu kad oni stave dokaz da je Bilbija tnikce. Price Adilovica ne mogu biti dokaz nego rekla kazala...
1946

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 14 maj 2015, 21:22

Vidi vidi sto svi odjednom koriste rijec mitomanija, jedan napisao i sad svi ostali isto trabunjaju hahahahaha

Sa dabicem se ne moze niko porediti :kafa:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 14 maj 2015, 21:22

Željooooo je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:strumfovi, jeste to konacno prestali kukati za derbi zbog nedostatka vaseg jednog igraca?
Jeb.em ti učiteljicu matematike :mrgreen:
Ma da jos ce vam onaj talenat Beganovic faliti. Sigurno bi i on igrao utakmicu.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 14 maj 2015, 21:24

Sta se sve dopusta pojedincima. I kakve su ovo price, fuj... Narkomanska posla...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 maj 2015, 21:28

Head je napisao/la:Ja cu staviti dokaz za vojvodu kad oni stave dokaz da je Bilbija tnikce. Price Adilovica ne mogu biti dokaz nego rekla kazala...
Ne bi Bilbija ljubio grb BiH da je drugacije. Sta ima kome govoriti onaj dorat, satro se on nesto Allahom kune, prica o vjeri, seljacke finte baca
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 maj 2015, 21:29

Napisao sam da nije bio,ne znas da citas ili sta lazovcino? cinjenice sam davao svaki put,ne da mi se da ponavljam a nije moj problem sto vas je pruga dovela ovdje..vidjela bi grada koliko i onaj faraon sto ne zna gdje je trznica
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 maj 2015, 21:32

Head je napisao/la:Ja cu staviti dokaz za vojvodu kad oni stave dokaz da je Bilbija tnikce. Price Adilovica ne mogu biti dokaz nego rekla kazala...
Kad vec vuces za jezik Trivunovicev otac odlikovani oficir vojske rs i cetnicki vojvoda ucestvovao u ratu i odlikovan za to nikad niko nije pomenuo al kad se vec upires u nesto eto.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 maj 2015, 21:33

MortemHz je napisao/la:Napisao sam da nije bio,ne znas da citas ili sta lazovcino? cinjenice sam davao svaki put,ne da mi se da ponavljam a nije moj problem sto vas je pruga dovela ovdje..vidjela bi grada koliko i onaj faraon sto ne zna gdje je trznica
Ti mi objasni hotonjska lolo :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JoseeMourinho » 14 maj 2015, 21:34

MortemHz je napisao/la:Napisao sam da nije bio,ne znas da citas ili sta lazovcino? cinjenice sam davao svaki put,ne da mi se da ponavljam a nije moj problem sto vas je pruga dovela ovdje..vidjela bi grada koliko i onaj faraon sto ne zna gdje je trznica
Sta ti pricaa i se.res ne znaš sta riječ mahana znaci :facepalm: i ti našao nekom pametovat :facepalm:

Usrali ste ponovo temu ti i slični ti yebo vas Tito napaljeni pubertetski :thumbdown:

Head
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Head » 14 maj 2015, 21:36

pile87 je napisao/la:
Kad vec vuces za jezik Trivunovicev otac odlikovani oficir vojske rs i cetnicki vojvoda ucestvovao u ratu i odlikovan za to nikad niko nije pomenuo al kad se vec upires u nesto eto.
Kokot, beli orlic. :D

A Vule ljudina, slomi nogu onom supcicu Bog mu podario zdravlje.
1946

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 14 maj 2015, 21:37

Boze sacuvaj kakve oni (oba tabora) "argumente" povlace :facepalm: :facepalm:

Tacno ogadite covjeku derbi. A znas sta je najgore? Pola vas pojma nema, polovici derbi predstavlja skroz pogresne ideale, fuj bijedo.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 14 maj 2015, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 maj 2015, 21:38

Sam si se prosuo drug,ko ti je kriv sto ne znas gdje je trznica a lafo provociras nekoga...
Znam ja sta znaci ali takvi balavci kao ti sto su sljegli iz...aj da ne govorim sad,uglavnom reci to pravom sarajliji dijete? aj mu reci eto? kad ti fikne samarcinu brojat ces Duljevice po nebu negho nehsto the nhe razhumijem :thumbdown:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 maj 2015, 21:39

Koji qurac pisete o yebenim cetnicima i pichkama materinamaaa... oj gluposti Boze dragii

Trebamo i jedni i drugi da shvatimo da ce u nasim ekipa uvijek biti igraca svih nacionalnosti, nismo Siroki da budemo jednonacionalni...
Glupo skroz..
Ako nema prave teme za prcanja, onda bolje ne pisati nego cetnike spominjati.. Uvijek isto sranje pricamo..

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la pile87 » 14 maj 2015, 21:40

Head je napisao/la:A Vule ljudina, slomi nogu onom supcicu Bog mu podario zdravlje.
Nekadasnjem kapitenu sarajeva koji je bio zakletva i presao u Zelju ovo ti sve govori :D gdje je ko neki samo od zaludjenosti ne vide.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 14 maj 2015, 21:41

Zip je napisao/la:Koji qurac pisete o yebenim cetnicima i pichkama materinamaaa... oj gluposti Boze dragii

Trebamo i jedni i drugi da shvatimo da ce u nasim ekipa uvijek biti igraca svih nacionalnosti, nismo Siroki da budemo jednonacionalni...
Glupo skroz..
Ako nema prave teme za prcanja, onda bolje ne pisati nego cetnike spominjati.. Uvijek isto sranje pricamo..
Ma i jedni i drugi kad nemaju neke argumente da iznesu pocnu o tome pisati. :thumbdown: Bolje je nikako ne pisati nego glupost da napises.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 maj 2015, 21:42

MortemHz je napisao/la:Sam si se prosuo drug,ko ti je kriv sto ne znas gdje je trznica a lafo provociras nekoga...
Znam ja sta znaci ali takvi balavci kao ti sto su sljegli iz...aj da ne govorim sad,uglavnom reci to pravom sarajliji dijete? aj mu reci eto? kad ti fikne samarcinu brojat ces Duljevice po nebu negho nehsto the nhe razhumijem :thumbdown:
Nisi ti to nešto dobro vidio, nisam rekao da ne znam gdje je nego da ne znam koja je a i objasnio sam na prošloj stranici samo si ti previše plitak da to shvatiš :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 maj 2015, 21:42

Ko je prvi spomenuo na temi Karadzica i cetnike, vratite se pa pogledajte.
Ja ne znam sta vi ocekujete, da pisete o cetnicima u kontekstu Sarajeva a da vam mi sutimo?
1946

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 maj 2015, 21:44

MortemHz je napisao/la:Napisao sam da nije bio,ne znas da citas ili sta lazovcino? cinjenice sam davao svaki put
Pa daj mi činjenicu i ovaj put, reci mi gdje je osnovan Željezničar.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.