Pomocni stadion? Mislis na teren.
Moje neko misljenje je da treba prodati pomocni za sto vise para i te iste pare potrositi kako treba.
Dugovi
Kamp
Igraci
I da ostane jos za cevapa.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pomocni stadion? Mislis na teren.
BRAVO!!Upravo o ovom govorim stalno.Par menadžera,pravnika i vrlo moguće ovo POČETI i finalizirati.Brkooo je napisao/la: ↑11 dec 2020, 18:53Nije samo klub sa statutom ovakvim iz socijalizma ostao u tom dobu nego i mnogi navijaci.
Hipoteticki ako se proda pomocni teren za cca 12-15 miliona KM to bi znacilo da imamo novac za gradnju trening kampa, da mozemo sve dugove vratiti i da bi ostalo vjerovatno i par miliona za ulaganje u op i seniorsku ekipu. U tom sluacaju imali bi klub na zdravim nogama, klub bez dugova, klub sa modernim trening kampom, klub koji u takvoj situaciji moze brzo da napreduje itd.
Ne kontam navijace koji ne zele da klub proda jedan pomocni teren da bi dobio moderan trening kamp sa par jos boljih terena i drugih popratnih sadrzaja. Razumijem da neko ne zeli zbog sadasnjih ljudi u klubu kojima i ja isto ne vjerujem ali i da je npr. Vukotic u klubu i da on predlozi prodaju pomocnog opet bi ista reakcija vecine tih koji ne zele prodaju, krenuli bi sa pricom hoce da proda Zeljinu imovinu bla bla, a ne kontaju sta se uistinu zeli i sta bi to znacilo za klub.
Nece niko doci i dati milone, za npr. trening kamp, i reci nam, vi to napravite a ja ne zelim nikakvu korist od toga.
2020-ta je godina, surovi kapitalizam, kad to mnogi shvate bice dobro..
Kao navijačima kapa do poda, kao rukovodiocima ne bi dao 2 ovce na papiru nacrtaneSudoHusika je napisao/la: ↑11 dec 2020, 19:13@brko ja se slažem. Međutim, ovo što polutka piše također ima smisla. To mora poseban tim ljudi uraditi ako se klub za to odluči. Ne možeš ti tako kompleksan posao dati ovim ljudima koji su, istini za volju, pravi navijači Želje, ali nisu dorasli tim pozicijama u ovom momentu.
Prodaćete imovinu al u rcuku. Nema prodaje grunta i Željine imovine ni pod koju cijenu. Ima opcija i strategija i bez prodaje imovine, samo neki trebaju otići da bi oni koji mogu popraviti krvnu sliku došli u klub...
Ko su imenom i prezimenom ti ljudi, koji mogu "popravili krvnu sliku"?
Jel iste one pobjegulje koje nisu dosle na sjednicu? Oni sto likuju kako Zeljo duguje u vrijeme pandemije, a oni sami traze milost od nacelnika? Bjezi, ti su gori od trenutnih sto puta.
Jesi to ulozio pare i postao suvlasnik?
A ko je od ovih trenutno uložio pare i postao suvlasnik?PointBlank je napisao/la: ↑11 dec 2020, 20:05Jesi to ulozio pare i postao suvlasnik?
To isto ko onaj loši komšija što ti ne da disati, a osporava ti prodaju kad hoćeš da ga se riješiš.
Sve sto je on napisao je tacno i sve je to potrebno ne samo za to o cemu sad diskutujemo nego i za normalno funkcionisanje kluba. Sve se svodi na sposobne, jake i kvalitetne ljude, na uspostavljanje kvalitetnog sistema. Neki dan sam sa @Bracom diskutovao kad je bila ona prica o Husicu i njegovom eventualnom ulaganju u Zelju i @Braco je napisao par sjajnih recenica: "Znači i pored investitora da nam trebaju jake strukture unutar kluba u UO, NO i administraciji koji će imati višestruku ulogu. Ne samo da služe kao neki vid korektora već i u kreiranju budućih projekata, ideja i slično koje će skupa u realizaciji s potencijalnim investitorom (Ko god on bio) usmjeravat njegov novac u stvari na temelju kojih će klub rasti."SudoHusika je napisao/la: ↑11 dec 2020, 19:13@brko ja se slažem. Međutim, ovo što polutka piše također ima smisla. To mora poseban tim ljudi uraditi ako se klub za to odluči. Ne možeš ti tako kompleksan posao dati ovim ljudima koji su, istini za volju, pravi navijači Želje, ali nisu dorasli tim pozicijama u ovom momentu.
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, ExBlueone, Google Adsense [Bot], jurisicduska, MukiBek, Orvel i 78 gostiju.