FK Slavija

Vamos
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Vamos » 21 jun 2012, 01:35

Devil je napisao/la:i da je ponovo problem oko stadiona nista vise ne mogu da cujem. :roll:
Sto je problem oko stadiona? Licenca za PL ili...?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 jun 2012, 01:44

Vamos je napisao/la:
Devil je napisao/la:i da je ponovo problem oko stadiona nista vise ne mogu da cujem. :roll:
Sto je problem oko stadiona? Licenca za PL ili...?
Ma da opet su prijavili Grbavicu kao rezervni jer navodno u Lukavici nema 3000 stolica,mada sam ja ubedjen da ima i vise. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jun 2012, 15:57

I Krmaru primarni cilj da se nametne u Radnickom ili u nemom drugom klubu iz JSL,ali kaze da ako to ne uspe da nema nista protiv da se vrati medju "Sokolove" jer su ambicije ove sezone visoke.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 23 jun 2012, 20:05

Ma logicno je da je decku primaran cilj Radnicki ili neki klub u Srbiji a licno mislim da ce se pojaviti u ponedeljak na prozivci kod nas.Svi su zakopcani do grla kad se spomenu pojacanja ama bas nista nemoses da cujes a pitao sam bas neke ljude koji imaju povjerljive informacije.Ako neko nesta zna nek pise!!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jun 2012, 00:26

Zeba na fb profilu u svoj posao naveo Viktoria Zizkov. :?
Neka zajebancija ili je potpisao za njih ? :roll:

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 25 jun 2012, 19:32

Obavljena prozivka danas od sutra pocinju treninzi na nasim terenima a 14 jula se sele u Austriju na finalizaciju priprema a do kraja sedmice ce se znati konpletan igracki pogon.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jun 2012, 12:50

Otisao je Zeba u Zizkov,ugovor je zvanicno raskinut sa Sadikovicem,sa Pavlovicem koji nije ni dobio sansu :roll: ,Vujanicu je istekla pozajmica a ni on nije dobio pravu priliku,a otisao je i golman Vukovic koji je dosao ove polusezone.Takodje jos se ceka status Aleksica,Krmara,Vidica,Benovica,Rasevica te da li ce Todorovic naci angazman u inostranstvu.

Na probu je dosao mali Cosic iz Zemuna,junior,pozivan za juniorsku reprezentaciju BIH ove zime.A tu je i Jovan Svitlica iz Orasja.

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 27 jun 2012, 14:22

Čapljić je rekao da mu igrači poput ovog malog što je ponikao u Romaniji ne trebaju.Samo iskusni igrači koji će biti vezani ugovorom.Feđa Dudić je došao u Slaviju kao pojačanje.Gledao sam ga par utakmica i po meni se čini da je u pravom smislu pojačanje našoj ekipi.Krmar je 90% završio u Smederevu.Aleksić se vratio u Slaviju.Vidić je tu za par dana .

P.S. ko je ovaj Banović novinar za ss.ba presmješan je kakve postove piše i vidi se da slabije zna o Slaviji
$ ? $ ? ? " " ".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jun 2012, 00:58

Sigurdsson je napisao/la:Čapljić je rekao da mu igrači poput ovog malog što je ponikao u Romaniji ne trebaju.Samo iskusni igrači koji će biti vezani ugovorom.Feđa Dudić je došao u Slaviju kao pojačanje.Gledao sam ga par utakmica i po meni se čini da je u pravom smislu pojačanje našoj ekipi.Krmar je 90% završio u Smederevu.Aleksić se vratio u Slaviju.Vidić je tu za par dana .

P.S. ko je ovaj Banović novinar za ss.ba presmješan je kakve postove piše i vidi se da slabije zna o Slaviji
A to je ?
Fedja Dudic u Slaviji,zanimljivo,veoma zanimljivo.Mediji pisu da je i Kokot veoma blizu povratka,istina on je tu u Lukavici,ali koliko sam ja imao informacije ponovo zavrsava neki transfer u Belgiju.Mada ako bi se on vratio uz Dudica i ponovo Vidica bio bi to strasan trio u vrhu.

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 28 jun 2012, 14:26

Ma ovaj Vuk Ćosić na njega sam mislio,nikako imena da mu se sjetim :) Što se tiče Kokija on neće doći u Slaviju na pola godine,jer mu je tako Vlada rekao.Samo u slučaju potpisa na godinu i više on može doći
$ ? $ ? ? " " ".

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 28 jun 2012, 16:10

Na sinocnjem treningu bio i Vucina Scepanovic,Mladen Lucic,Filip Osman,Aleksic,Kovacevic i Vidic samo nije dosao mali Krmar koji je izgleda zavrsio sa Smederevom kao sto je pisao Sigurdsson.A ako bi Koka potpisao imacemo extra ekipu koja moze da se bori za mjesta koja vode u evropu.

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 28 jun 2012, 17:06

Kovačević otišao,a što se tiče Vidića on nije bio na treningu jučerašnjem jer treba tek danas da dođe na poslijepodnevni . Vučina traži veliki ugovor što čisto sumnjam da će dobiti
$ ? $ ? ? " " ".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jun 2012, 17:08

Kako sad Kovacevic otis'o ?
Zar nije bilo receno da je on jedini siguran od Srbijanaca ? :?

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 28 jun 2012, 18:10

Sigurdsson je napisao/la:Kovačević otišao,a što se tiče Vidića on nije bio na treningu jučerašnjem jer treba tek danas da dođe na poslijepodnevni . Vučina traži veliki ugovor što čisto sumnjam da će dobiti
A znas li kralju ista o prici za Pericu Stanceskog jer se i on spominjao kao eventualno pojacanje!!!!znas li razlog odlaska Kovacevica?

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 28 jun 2012, 18:42

Što se tiče Perice on je meni veoma interesantan igrač sa veoma dobrim fudbalskim sposobnostima,a njegov dolazak vjerovatno koči njegov odlazak u inostranstvo.Kova otišao najvjerovatnije u Borac
$ ? $ ? ? " " ".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jun 2012, 18:52

Sigurdsson je napisao/la:Što se tiče Perice on je meni veoma interesantan igrač sa veoma dobrim fudbalskim sposobnostima,a njegov dolazak vjerovatno koči njegov odlazak u inostranstvo.Kova otišao najvjerovatnije u Borac
Ovo za Pericu cu da shvatim kao jedan pokusaj sale :mrgreen: .Doduse u kakvom je stanju centralni deo Slavijine igre ne bi me cudilo da Perica ako dodje bude pojacanje. :roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 jun 2012, 17:42

Potpis'o i Edin Dudo,bivsi igrac Sarajeva,Zelje...Dolazi iz Irana,kazu da je tamo bio jedan od najboljih veznjaka lige.Osim njega stigao je i Mijatovic na poziciju ofanzivnog veznog,mislim da se njega kao kroz maglu secam iz Mladosti ali moracu to da proverim.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 30 jun 2012, 19:30

@Devil Dudo dolazi iz Famosa a ne iz Irana a prije toga je bio polusezonu u Travniku.Iz Irana se vratio prije godinu dana.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 01 jul 2012, 11:23

Lazar se vratio u Slaviju
$ ? $ ? ? " " ".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jul 2012, 18:23

Gde to ode Papaz ?
Vidim pise da se javio Capljicu da odlazi na probu u Madjarsku. :?

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.