BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Odg: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Post Postao/la Virtu4l » 03 jun 2014, 19:23

NoName je napisao/la:On ti radi kao žigolo, po klasifikaciji djelatnosti u BiH to ti je šifra 81.24 :)
:rol:

Jesi li online večeras?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NoName
Kontakt:

Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Post Postao/la NoName » 03 jun 2014, 19:24

Probam, evo ubijam se pivama da zaspim oko 9 do utakmice a poslije utakmice put pod noge, čeka me 1700 km do kuće :(
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 03 jun 2014, 19:25

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;

Otp sat prije utakmice bit ce postavljeni streamovi...

http://livetv.sx/en/eventinfo/235182_me ... rzegovina/" onclick="window.open(this.href);return false;

Isti slucaj...
- Ed Woodward for Prime Minister !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jun 2014, 19:26

NoName je napisao/la:Probam, evo ubijam se pivama da zaspim oko 9 do utakmice a poslije utakmice put pod noge, čeka me 1700 km do kuće :(
Ok, budi na FB.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 03 jun 2014, 19:26

Ok drug

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 03 jun 2014, 19:28

Vidim da dosta ljudi negoduje zbog termina u kojima igramo utakmice.
Nas fudbalski savez uopste nije briga za nas,za navijace i ljude u domovini,njima je najvazniji profit i vec otvoreno bacaju karte na dijasporu i njima ugadjaju.To nije slucajno,u zadnje vrijeme dolaze lagano do novca,bez organizacije utakmice,bez ikakvog truda.Jednostavno prepuste sve agencijama,ovi lupe basnoslovnu cijenu ulaznica,dio agenciji,dio nasem a dio protivnockom savezu.Bez trunke znoja a sve preko ledja nasih ljudi,koriste neizmjernu ljubav i fanaticnost prema reprezentaciji.
Njima da je stalo do nas,oni bi,ko i svaki normalan savez, organizovali bar jednu prijateljsku u BiH,da se reprezentacija isprati kako dolikuje.
Uzet cu primjer utakmice sa Egiptom,ulaznice 100 maraka,po trecina agenciji i savezima.Prostom racunicom je lako izracunati da bi iznos novca inkasiran od ulaznica a koji pripada nasem savezu bio isti da se utakmica igrala na BP a i veci da se igrala na Kosevu.
Ali ovdje treba nesto raditi,organizovat utakmicu a ovako ne treba nista,okupas nase ljude u dijaspori i eto love.
Definitivno sto se tog dijela tice ovaj savez radi gore nego prosla garnitura.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 03 jun 2014, 19:36

Goalgetter je napisao/la:
HariTz je napisao/la:
HariTz je napisao/la:Ima li ko link da pošalje za večerašnju (jutarnju) tekmu? :)
:?:
Samo lagano, u 3/pola 4 bice sigurno ovdje linkova. Ja gledam uvijek na www. gofirstrow. eu ;)
Zahvaljujem :D

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 03 jun 2014, 19:37

Izbubnja ga ti drummeru opasno

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 03 jun 2014, 19:38

Samo imaju jedan problem sad(kao i svaka nepravda i ovo nije dugog vijeka).Ljudi su skontali da potrose grdnu lovu da gledaju prijateljsku utakmicu,bilo negdje u Evropi,bilo u Americi a zauzvrat cesto dobiju indolenciju i opustenost nasih igraca i selektora koji su vecinu utakmica(osim ove zadnje)koristili da se malo odmore,popiju,zameze,druze sa navijacima itd.
Utakmica protiv Obale je poremetila plan ljudi iz saveza,posjeta,a samim tim i zarada,je bila potpuni fijasko.Skontala raja da ih se pravi budalama.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 03 jun 2014, 19:42

drummer je napisao/la:Samo imaju jedan problem sad(kao i svaka nepravda i ovo nije dugog vijeka).Ljudi su skontali da potrose grdnu lovu da gledaju prijateljsku utakmicu,bilo negdje u Evropi,bilo u Americi a zauzvrat cesto dobiju indolenciju i opustenost nasih igraca i selektora koji su vecinu utakmica(osim ove zadnje)koristili da se malo odmore,popiju,zameze,druze sa navijacima itd.
Utakmica protiv Obale je poremetila plan ljudi iz saveza,posjeta,a samim tim i zarada,je bila potpuni fijasko.Skontala raja da ih se pravi budalama.
Bliznja dijaspora ( austrija ,svica itd) sve ce manje pratiti takve utakmice jer stvarno nije normalno!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 03 jun 2014, 19:48

Evo ko hoce Face moze gledati ovdje
http://www.netraja.net/2013/06/face-tv.html?m=0

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 03 jun 2014, 19:48

drummer je napisao/la:Samo imaju jedan problem sad(kao i svaka nepravda i ovo nije dugog vijeka).Ljudi su skontali da potrose grdnu lovu da gledaju prijateljsku utakmicu,bilo negdje u Evropi,bilo u Americi a zauzvrat cesto dobiju indolenciju i opustenost nasih igraca i selektora koji su vecinu utakmica(osim ove zadnje)koristili da se malo odmore,popiju,zameze,druze sa navijacima itd.
Sta je tu nenormalno !? Svi mi trcimo za lovom pa tako i nas savez i hvala bogu kad mogu!
Sve ozbiljnije reprezentacije funkcionisu na taj nacin jer se dokazalo da nema pomoci od nas koji zivimo u Bosni ,NAZALOST osim da poderemo svoje glasne zice i da damo za ulaznicu na Bilinom Polju!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 03 jun 2014, 19:48

vrebac86 je napisao/la:
Bliznja dijaspora ( austrija ,svica itd) sve ce manje pratiti takve utakmice jer stvarno nije normalno!
Pa normalno.Dok dodjes recimo iz Beca u Insbruk,dok platis ulaznicu,dok se vrati kuci ode ti 200 eura,to je puno novca cak i za dijasporu.Jos kad dobijes setanje za te novce onda je bijes razumljiv.
A vidis,opet mi ovi kazu da beljezgam gluposti.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 jun 2014, 19:52

55.000 ulaznica vec prodano. Ko bi reko. Mada mislim da je minimum 30.000 Mexikanaca. :rol:

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 03 jun 2014, 20:00

drummer je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:
Pa normalno.Dok dodjes recimo iz Beca u Insbruk,dok platis ulaznicu,dok se vrati kuci ode ti 200 eura,to je puno novca cak i za dijasporu.Jos kad dobijes setanje za te novce onda je bijes razumljiv.
Nisu ovo gluposti nego tvoji vapaji da se igra prijateljska utakmica u BiH. Ti buraz ko kengur skaces sa jednog segmenta na drugi.
U prvom postu kriv ti savez zato sto ne paze na termin odigravanja utakmice, dok odmah u drugom, kriv savez sto ne organizuje prijateljsku utakmicu u BiH.
De odluci se zasta ces ih krivit?
Najsmijesnije u svemu tome je sto ustvari u tim postovima na sve to sam sebi dajes odgovor koji ne vidis svojim ocima. NOVAC!
Tacka, amen.

I ako ti je tesko ustati u pola 4 pa gledati onda sacekaj fino reprizu i mirna Bosna, a i Hercegovina. Bolje nego dramit tu bezveze i pravit se kabadahija po forumu.

Na kraju krajeva niko vama kojim ne odgovara nista vezano za ovaj savez nije zabranio da ih tuzite na sudu. Bujrum kabadahije forumske, stisnite muda, pronadjite advokata i puknite tuzbu za sve i jednu tacku sto vam ne odgovara.
Kad se sudski spor zavrsi nadam se da necete pisati iz celije i da vam komsija nece biti Munja.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 03 jun 2014, 20:03

Goalgetter je napisao/la:55.000 ulaznica vec prodano. Ko bi reko. Mada mislim da je minimum 30.000 Mexikanaca. :rol:
Ima u Chicagu dosta i našeg naroda valjda ce izdvojiti koji dolar pa otići podržati svoju domovinu. Problem je sto se narod potrošio zbog ovih poplava pa smo imali samo 10000 navijača prošlu utakmicu. Mislim potrošio u jako smiješnom smislu jer je to zalosno a ovdje niko ne komentariše o tom slučaju jer je najbitnije reci Dzeko napolje i nikad ne doći više na utakmicu.
Nažalost razlog tome je što dijaspora polako počinje zaboravljati svoje porijeklo a najviše su krivi njihovi roditelji za to!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 03 jun 2014, 20:03

drummer je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:
Ma jarane ide ko može :D
al što da mene to nervira :D Meni je krivo što nikad neće u Beču da igraju... Al kad malo bolje skontam,što da se nerviram,Dunav je tu,brodići jeftini,lagano čekat tekmu :D Ovako Beč izgleda kao Amerika,pa se tješim :D
slika
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 03 jun 2014, 20:04

Cartman je napisao/la:Slabo ste vi to isplanirali, meni fakultet zavrsio oko 20. maja i sad mogu gledat kad god pocelo. :D :bih:
Vama u dijaspori je uvijek najlakse bilo bit' patriota.

Veceras ukljucit' alarm,pa ako se ustane,ustane.Valja sutra u 7 ustat' da se ide na matematiku :(
Najvise me zanima kakvi ce Besic i Visca biti veceras.
U utakmici protiv slonova su me obojica bas pozitivno iznenadila :D
#miasanmia

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 03 jun 2014, 20:05

*ebat cemo im majkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

S'a ce Meksiko kad Sunjic igra ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.