NoName je napisao/la:On ti radi kao žigolo, po klasifikaciji djelatnosti u BiH to ti je šifra 81.24
Jesi li online večeras?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
NoName je napisao/la:On ti radi kao žigolo, po klasifikaciji djelatnosti u BiH to ti je šifra 81.24
Ok, budi na FB.NoName je napisao/la:Probam, evo ubijam se pivama da zaspim oko 9 do utakmice a poslije utakmice put pod noge, čeka me 1700 km do kuće
ZahvaljujemGoalgetter je napisao/la:Samo lagano, u 3/pola 4 bice sigurno ovdje linkova. Ja gledam uvijek na www. gofirstrow. euHariTz je napisao/la:HariTz je napisao/la:Ima li ko link da pošalje za večerašnju (jutarnju) tekmu?
Bliznja dijaspora ( austrija ,svica itd) sve ce manje pratiti takve utakmice jer stvarno nije normalno!drummer je napisao/la:Samo imaju jedan problem sad(kao i svaka nepravda i ovo nije dugog vijeka).Ljudi su skontali da potrose grdnu lovu da gledaju prijateljsku utakmicu,bilo negdje u Evropi,bilo u Americi a zauzvrat cesto dobiju indolenciju i opustenost nasih igraca i selektora koji su vecinu utakmica(osim ove zadnje)koristili da se malo odmore,popiju,zameze,druze sa navijacima itd.
Utakmica protiv Obale je poremetila plan ljudi iz saveza,posjeta,a samim tim i zarada,je bila potpuni fijasko.Skontala raja da ih se pravi budalama.
Sta je tu nenormalno !? Svi mi trcimo za lovom pa tako i nas savez i hvala bogu kad mogu!drummer je napisao/la:Samo imaju jedan problem sad(kao i svaka nepravda i ovo nije dugog vijeka).Ljudi su skontali da potrose grdnu lovu da gledaju prijateljsku utakmicu,bilo negdje u Evropi,bilo u Americi a zauzvrat cesto dobiju indolenciju i opustenost nasih igraca i selektora koji su vecinu utakmica(osim ove zadnje)koristili da se malo odmore,popiju,zameze,druze sa navijacima itd.
Utakmica protiv Obale je poremetila plan ljudi iz saveza,posjeta,a samim tim i zarada,je bila potpuni fijasko.Skontala raja da ih se pravi budalama.
Pa normalno.Dok dodjes recimo iz Beca u Insbruk,dok platis ulaznicu,dok se vrati kuci ode ti 200 eura,to je puno novca cak i za dijasporu.Jos kad dobijes setanje za te novce onda je bijes razumljiv.vrebac86 je napisao/la:Bliznja dijaspora ( austrija ,svica itd) sve ce manje pratiti takve utakmice jer stvarno nije normalno!drummer je napisao/la:Samo imaju jedan problem sad(kao i svaka nepravda i ovo nije dugog vijeka).Ljudi su skontali da potrose grdnu lovu da gledaju prijateljsku utakmicu,bilo negdje u Evropi,bilo u Americi a zauzvrat cesto dobiju indolenciju i opustenost nasih igraca i selektora koji su vecinu utakmica(osim ove zadnje)koristili da se malo odmore,popiju,zameze,druze sa navijacima itd.
Nisu ovo gluposti nego tvoji vapaji da se igra prijateljska utakmica u BiH. Ti buraz ko kengur skaces sa jednog segmenta na drugi.drummer je napisao/la:Pa normalno.Dok dodjes recimo iz Beca u Insbruk,dok platis ulaznicu,dok se vrati kuci ode ti 200 eura,to je puno novca cak i za dijasporu.Jos kad dobijes setanje za te novce onda je bijes razumljiv.vrebac86 je napisao/la:Bliznja dijaspora ( austrija ,svica itd) sve ce manje pratiti takve utakmice jer stvarno nije normalno!drummer je napisao/la:Samo imaju jedan problem sad(kao i svaka nepravda i ovo nije dugog vijeka).Ljudi su skontali da potrose grdnu lovu da gledaju prijateljsku utakmicu,bilo negdje u Evropi,bilo u Americi a zauzvrat cesto dobiju indolenciju i opustenost nasih igraca i selektora koji su vecinu utakmica(osim ove zadnje)koristili da se malo odmore,popiju,zameze,druze sa navijacima itd.
A vidis,opet mi ovi kazu da beljezgam gluposti.
Ima u Chicagu dosta i našeg naroda valjda ce izdvojiti koji dolar pa otići podržati svoju domovinu. Problem je sto se narod potrošio zbog ovih poplava pa smo imali samo 10000 navijača prošlu utakmicu. Mislim potrošio u jako smiješnom smislu jer je to zalosno a ovdje niko ne komentariše o tom slučaju jer je najbitnije reci Dzeko napolje i nikad ne doći više na utakmicu.Goalgetter je napisao/la:55.000 ulaznica vec prodano. Ko bi reko. Mada mislim da je minimum 30.000 Mexikanaca.
Ma jarane ide ko možedrummer je napisao/la:Pa normalno.Dok dodjes recimo iz Beca u Insbruk,dok platis ulaznicu,dok se vrati kuci ode ti 200 eura,to je puno novca cak i za dijasporu.Jos kad dobijes setanje za te novce onda je bijes razumljiv.vrebac86 je napisao/la:Bliznja dijaspora ( austrija ,svica itd) sve ce manje pratiti takve utakmice jer stvarno nije normalno!drummer je napisao/la:Samo imaju jedan problem sad(kao i svaka nepravda i ovo nije dugog vijeka).Ljudi su skontali da potrose grdnu lovu da gledaju prijateljsku utakmicu,bilo negdje u Evropi,bilo u Americi a zauzvrat cesto dobiju indolenciju i opustenost nasih igraca i selektora koji su vecinu utakmica(osim ove zadnje)koristili da se malo odmore,popiju,zameze,druze sa navijacima itd.
A vidis,opet mi ovi kazu da beljezgam gluposti.

Vama u dijaspori je uvijek najlakse bilo bit' patriota.Cartman je napisao/la:Slabo ste vi to isplanirali, meni fakultet zavrsio oko 20. maja i sad mogu gledat kad god pocelo.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.