AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Brnjoo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Brnjoo » 07 sep 2010, 21:55

Jelda ovaj Huntelaar jos uvijek nema pojma :lol:

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 07 sep 2010, 21:56

Brnjoo je napisao/la:Jelda ovaj Huntelaar jos uvijek nema pojma :lol:
aha ko i Ibrahimovic :lol: ;)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 08 sep 2010, 20:54

huntelar je i dalje dobar igrač, to je bio u zadnjih dosta godina, a to će biti u narednih nekoliko sigurno, al nama ne treba dobar već vrhunski, a takav nije nikad bio, a male su šanse i da će postati

nakon ove pauze za reprezentacije na današnjem poslijepodnevnom treningu se pojavili i brazilci i ibra,
u utakmicama svojih reprezentacija strijelci bili ibra 2 puta, pato i pirlo(ujedno i kapiten ;) )

Još se zvanično ne zna hoće li se naredne utakmice u ceseni i u lp protiv auxera igrati u staroj 4-3-3 formaciji sa robinjom na klupi ili će alegri dati šansu da 4 asa krenu od prve minute.

inače za LP je prodano preko 43000 sezonskih karata(samo danas 5000), a za seriju a preko 26000(figc je sa ovim tessera del tifoso sranjem napravio sebi kontrauslugu jer mislim da će doći do osjetnog pada posjete na stadionima, neki navijači su čak najavili na će totalno bojkotovati utakmice svojih klubova)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 09 sep 2010, 11:46

Kakav bi show time bio da se sastanu Barca i Milan u zavrsnici lige prvaka, nadam se da ce do toga doci
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 09 sep 2010, 12:01

Svi su se igraci vratili i treniraju sa ostatkom ekipe. Ocekujem potop Cesene. Huntelaar je truba igrac i nikad nece biti vrhunski to je sigurno. Kad on nemoze igrat pored Boriella **** tog igraca.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 09 sep 2010, 14:06

zyrkov iz chelsea dobio kćerku i dao joj ime Milan, našalio se i rekao da će i sinu promjeniti ime u Milan da berlusconi shvati kako navija za taj tim i želi igrati u njemu, nebi bilo loše njega dovesti, dobar na lijevom beku, opasan i u napadu, baš gdje je milan najtanji, a chelsea tu ima a.cola koji je sigurno prvi izbor tako da bi ga čak možda i pustili, ali pošto je prelazni rok gotov ništa od toga barem zasad.

baloteli u italiji na nekoj operaciji i pitali ga novinari o milanu, kaže da voli taj klub i da mu se sviđa tim kojim raspolažu, ali da je sad član citya, ali kaže ne zna se gdje će igrati sutra :?: , berlusconi kaže da mu je simpatičan a plus i milanista, i od njegovog bi transfera u budućnosti moglo nešto biti jer i njemu je raiola agent, mada je sad napad prejak svakako.

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 09 sep 2010, 15:39

izvinite , dragi ste mi , za isti klub navijate , al pojma nemate sto se tice ovog s huntelaarom .. cuj truba igrac .. ado jarane sve se do sad slazem s tobom al da je on truba nikako , momak je vrhunski napadac , doveli smo robinha koji je 3 puta gori od pomenutog gore :( jbgg .. slobodno i vi meni ovako recite ako se ne slazete
..Siamo l'armata Rossonera..

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 09 sep 2010, 18:09

ma šta će se ko ljutiti ima svako pravo da iznese svoje mišljenje, huntelar ne može biti truba nikako, igrati u ajaxu, realu i milanu a biti truba je nemoguće, al ja se ne slažem s tobom da je robinjo 3 puta slabiji, po meni puno je bolji iako je skroz drugi tip igrača, robinjo ima brzinu što hunt nema, jak je u igri 1 na jedan što hunt nije, može igrati na više pozicija u timu što hunt ne može, a najvažnija stvar milan je kao zamjenu za huntelara doveo ibrahimovića a ne robinja, a ibra je od huntelara bolji u ama baš svakom segmentu, a sa robinjom smo dobili na širini i može se igrati različite formacije upravo zato što je svestran, plus vidjeli smo prošle sezone na šta je igra ličila kad nije bilo pata, robinjo ga može itekako zamjeniti, huntelar nije mogao ni pod razno

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 09 sep 2010, 18:51

Da se razumijemo odmah kod mene je podjela na 2 tipa igraca : Truba i Vrhunski. Nista nema izmedju. Robinho je boljiz a 2 klase od Hunta moje skromno misljenje jer Hunt je spor,neokretan,nikakav u igri 1 na 1 i moze igrati samo jednu od 3 moguce pozicije u nasem napadu. Netreba nam jos jedan igrac ko Inzaghi jer me takvi nerviraju kada cekaju lopte na tanjir,jer nemogu nikog predriblat,nikog izgurat,nikom asistirati. Covjek je imao sezonu da se dokaze i nikada nije uspio. Neki ce reci da nije dobijao sanse u utakmicama. Mozda nije ali za sto sluzi trening? Tu se dokazuje i bori za prvi tim. Ocigledno da on za to nije sposoban pa ga ni Leonardo a ni Allegri nisu uvrstili u prvi sastav. Isti slucaj je bio i u Realu. Tako da je vrhunski to okacite macku o rep. Vrhunski igraci igraju gdje god odu.

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 09 sep 2010, 18:53

IBRA: "NE ZANIMA ME INTER, ŽELIMO SCUDETTO !"

Nova pojačanja Milana Zlatan Ibrahimović i Robinho predstavljeni su danas novinarima na press konferenciji.
Robinho i Ibrahimović su u zadnjem danu prijelaznog roka stigli iz Manchester Cityja, odnosno Barcelone, te su svojim dolaskom Rossonerima dodatno podigli koeficijent u domaćem prvenstvu, ali i Ligi prvaka.

"Napokon sam ovdje i mislim da je ovo najljepši dres od svih u kojima sam igrao. Svake godine želite da osvojite sve. Kada ste u velikom klubu poput Milana, onda ste favoriti za osvajanje Lige prvaka i Scudetta. Sada kada sam se vratio u Italiju, 'gladniji' sam uspjeha kao nikad prije. Uz dolazak Robinha, Milan je pokazao da ga se druge ekipe trebaju bojati", kazao je Ibrahimović te nastavio:

"Možemo osvojiti sve. Sa motivacijom i teškim zalaganjem možemo sve pobijediti i ja sam siguran u to. Imamo najbolju odbranu i napad. Imamo pet najjačih napadača na svijetu. Pippo Inzaghi je fenomen."

"Berlusconi me uvjerio da dođem"

Ibrahimović je novinarima objasnio i svoje razloge zbog čega je došao upravo na San Siro.

"Silvio Berlusconi me uvjerio da dođem. Pričao sam dva puta s njim i kazao mi je puno važnih stvari. Uvjerio me. Bio sam već spreman i prije nego li su se klubovi dogovorili. Galliani je, potom, došao u Barcelonu i rekao mi: 'Neću se vratiti bez tebe'. Igrač ne može reći ne Milanu".

"Nikada nisam bio ovako motiviran u čitavoj karijeri. Ja i Robinho možemo zajedno igrati nogomet i želimo dati ljudima trofeje. Vidjet ćemo što će se dogoditi na kraju sezone. Ne mogu dočekati da igramo protiv Intera. Ovogodišnja Serija A će se voditi između dva kluba - Intera i Milana, ali mi ćemo završiti prvi, a Inter drugi", optimističan je švedski napadač.

Ibrahimović je još jednom jasno poručio: "Sada sam igrač Milana. Ne zanima me ono što govore u Interu. Milan je moja budućnost. Mi smo danas potpuni i imamo jak mentalitet. Favoriti smo za osvajanje Scudetta. Osvojio sam ga s Interom, ali sada to želim ponoviti sa Milanom. Nadam se da ću ovdje imati bolje odnose nego što je to bio slučaj u Juventusu i Interu. Siguran sam da ćemo omogućiti navijačima da uživaju kroz čitavu sezonu".

Milan u nedjelju igra protiv Cesene, te se očekuje debi Ibrahimovića i Robinha.
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 09 sep 2010, 19:05

Jedva čekam utakmice! Ima da DOMINIRAMO!
Osim - drugo ime za Želju !

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 10 sep 2010, 01:49

trebate se vim jos mnogo hljeba najest i znoja prolit pa da dominirate,mislis kupili dva polovna i istrosena napadaca da sad mozete paliti i zariti evropom i italijom,malo sutra,zna se kome cete u ledza gledat :roll: :lol: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 10 sep 2010, 07:07

Seedorf, Nesta i Flamini pod znakom pitanja za Cesenu
U subotnju utakmicu drugoga kola italijanskog fudbalskog prvenstva, koju će odigrati kod Cesene, Milan će ući znatno oslabljen...

Sky Sport Italia piše da su Alessandro Nesta, Clarence Seedorf i Mathieu Flamini svi redovim propustili trening ekipe u četvrtak, i da su njihovi nastupi za subotnji susret pod znakom pitanja.

Baš kao i Seedorf, Nesta je trening odradio u teretani, a ionako kasni u pripremi zbog povrede ruke, dok je Flamini još uvek u rehabilitacijskom procesu.

Očekuje se da će Seedorf i Nesta konkurisati za nastup u otvarajućem kolu Lige Šampiona. U pitanju je susret u sredu na San Siru stiže Auxerre.

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 10 sep 2010, 07:10

Balotelli: "Forza Milan"
slika
Šou Maria Balotellija na prozoru klinike u Paviji gde je operisan. Pevao himnu Milana i još jednom pokazao gde je njegovo srce...

Super Mario je na kliniciu Paviji, operiše koleno, trebalo bi da ga vidimo na terenu u oktobru.
Upitan da prokomentariše izjavu Gallianija da se nada da će ga videti u dresu Rossonera, nasmejao se.

"Milan je izuzetno jak sa Ibrom i Robinhom", primetio je talentovani napadač, a onda sa prozora klinike priredio šou novinarima.

Uzvikivao je "Forza Milan" i pevao himnu Rossonera.

slika
Na konferenciji za novinare Galliani je blistao kad su mu novinari to preneli.

"Neću da sada govorim o Balotelliju jer će to odmah iskoristiti da me napadnu. Kao velikom navijaču Milana želim mu brz oporavak", poručio je transfer guru Rossonera.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 10 sep 2010, 13:02

Balloteli zeli paznju sto vecu, a nikad je nece dobiti zah.fudbalu koji ce prikazati , jednom ce mu se obiti o glavu :evil: novac ocigledno puno utice na momka :mrgreen: ni malo ga necijenim..njegovo ponasanje nije prof..mozak je uvijek u africi ostao :lol: :lol:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 11 sep 2010, 13:10

Veceras u 20:45 se igra protiv Cesene. Rasprodate su sve ulaznice bice tesko gostovanje pogotovo zato jer su novajlije u Seriji A. Igrace bunker garant. Dobro bi bilo odmah postici pogodak kao protiv Leccea i onda utakmicu privesti kraju. Najavljuje se "magicna cetvorka" od pocetka sto bi moglo biti kobno. Uzmemo li ta 4 igraca gore (Pato,Robinho,Ibra i Ronaldinho) ti igraci uopste nisu trkaci i + jos pirlo koji je manji trkac od svakog ovog prije navedenog mogli bi imati velikih problema. Neznam jesu li ovo medijske spekulacije ili nisu al svakako ovo ne bih volio. Al Allegri na konferenciji izjavio da Ibra sigurno igra dok Robinha nije spominjao.

POZVANI IGRACI: Abbiati, Amelia, Roma, Antonini, Bonera, Jankulovski, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Abate, Ambrosini, Boateng, Gattuso, Pirlo, Strasser, Ibrahimiovic, Inzaghi, Oduamadi, Pato, Robinho and Ronaldinho.

2 moguca sastava:
-----------------Abbiati---------------

Zambrotta-----Silva---Grk---Antonini

----------Pirlo--------Ambrossini

Pato-------------Madzionicar-----Robinho

-----------Ibrahimovic---------------

ili:

-----------------Abbiati---------------

Zambrotta-----Silva---Grk---Antonini

----------Ambrossini------Pirlo
---------------------Boateng----

Pato------------------------------Ronaldinho

-----------------Ibra--------------------------

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 11 sep 2010, 20:06

za malo više od pola sata prva utakmica milana u gostima i debi ibre, kreće se bez robinja ali vjerovatno će i on dobiti šansu, sastav milana: Abbiati; Bonera, Sokratis, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Pato, Ibrahimovic, Ronaldinho.
neste, flaminija i sedorfa nema zbog ozljeda, očekujem totalno povučenu cesenu i vrebanje kontri, jer milanovi bekovi i nisu nešto, al od milana očekujem atraktivnu i napadačku igru i nekoliko golova, FORZA MILAN

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 11 sep 2010, 20:58

daj te ba kakav link ako ko ima da se gleda tekma :D :D :D :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 11 sep 2010, 21:00

Silva je imao dobru priliku nakon kornera, ali je pucao preko gola. Zeznuta je Cesena u napadu, neće biti lak.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 11 sep 2010, 21:03

johnnyHZ je napisao/la:daj te ba kakav link ako ko ima da se gleda tekma :D :D :D :D
http://livesport1.info/tv3.html
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.