Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
bosnas_ je napisao/la:Ovcina u Bosni! Super,odlicna stvar! Jako dobar igrac,i konacno jedan dobar transfer sa provjerenim igracem!
Cestitke Bukvi i upravi! Mislim da ce on biti od velike koristi za nasu ekipu,ima ogromno iskustvo,znanje!..
Sigurno je najbolje moguce rjesenje za poziciju 5! svaka cast upravi!
Stvarno sam poslije one katastrofe u Zagrebu bio razocaran(iako je bilo domacinsko sudjenje,sto potvrdjuju i sami navijaci Zagreba na njihovom forumu,gdje doslovno svi priznaju da je Bosna ostecena i da su sudije nabacili pobjedu domacinu) jasno je bilo da nama treba centar,i konacno smo doveli igraca za prve petorke!
Eh sada da nam je dobar pley,ili igrac umjesto Burrella na 2,npr Gilbert..bilo bi extra..ali raduje me sto se uprava konacno trznula! Cestitke jos jednom! samo naprijed!!!!
sta li si ti pokusao reci?Rz88 je napisao/la:ovcina kada ga niko nece oda predje ffs
haha,pa ti si lud! vidi se da si do sada pratio balet,pa nemas pojma sta pricas!Rz88 je napisao/la:cuj sta zelim pricaju nemaju para i dovode nakve bezze igrace, njegovo vrijeme je odavno proslo
koja god..ionako cete izgubiti..Melo15 je napisao/la:nije mi jasno koja 4 igraca nece biti u ekipi protiv buducnosti
mi imamo 16
a trojica su juniori
ili pasalic ili djurasovic
ili su napokon odlucili da dadnu otkaz burrellu
u sta se kladimo da necemo?!Kevin je napisao/la:koja god..ionako cete izgubiti..Melo15 je napisao/la:nije mi jasno koja 4 igraca nece biti u ekipi protiv buducnosti
mi imamo 16
a trojica su juniori
Ja taman pomislio ti počeo navijati za nas da vratimo dva BH predstavnika u NLB kad ono ...Zašto ti je drago da Bosna izgubi?Shvatio si na vrijeme da Bosna iako vrati dva BH predstavnika u NLB da to sigurno neće biti Široki.Popravili ste formu,izgleda da ćete se nekako ugurati da igrate ligu za prvaka.To vam je plafonKevin je napisao/la:koja god..ionako cete izgubiti..Melo15 je napisao/la:nije mi jasno koja 4 igraca nece biti u ekipi protiv buducnosti
mi imamo 16
a trojica su juniori
ko je rekao da ne navijam...ovo je bila sala....bit će vam tesko jako...ali nadam se da ćete pobjediti isto ko sto sam se nadao i dosad..deniso je napisao/la:Ja taman pomislio ti počeo navijati za nas da vratimo dva BH predstavnika u NLB kad ono ...Zašto ti je drago da Bosna izgubi?Shvatio si na vrijeme da Bosna iako vrati dva BH predstavnika u NLB da to sigurno neće biti Široki.Popravili ste formu,izgleda da ćete se nekako ugurati da igrate ligu za prvaka.To vam je plafonKevin je napisao/la:koja god..ionako cete izgubiti..Melo15 je napisao/la:nije mi jasno koja 4 igraca nece biti u ekipi protiv buducnosti
mi imamo 16
a trojica su juniori
prd prd kenj kenj...Melo15 je napisao/la:boriti se za titulu
a izgubiti od mladosti
e to je sramota
a ne od zagreba![]()
![]()
![]()
ja bi najvise volio da drugi predstavnik (pored bosne) bude ili Sloboda ili Borac
Siroki svakako nema sansi....
njih ce leotar da "izgura"![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.