KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

lolo d pitar
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la lolo d pitar » 19 jan 2009, 00:52

cuj ovcina :o :o :o :o :o :o

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 19 jan 2009, 01:16

dobro pojačanje pogotovo jer je i domaći igrač

što se tiče utakmice u Zagrebu mislim da bi Bosna izgubila i sa boljom igrom,domaćin je tu jednostavno "morao" pobjediti

u srijedu će trebati dosta truda da bi se dobila utakmica jer Budućnost odlično igra ovu sezonu
Zadnja izmjena: blazz, dana/u 19 jan 2009, 08:47, ukupno mijenjano 1 put.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 19 jan 2009, 03:15

Ovcina u Bosni! Super,odlicna stvar! Jako dobar igrac,i konacno jedan dobar transfer sa provjerenim igracem!
Cestitke Bukvi i upravi! Mislim da ce on biti od velike koristi za nasu ekipu,ima ogromno iskustvo,znanje!..
Sigurno je najbolje moguce rjesenje za poziciju 5! svaka cast upravi!
Stvarno sam poslije one katastrofe u Zagrebu bio razocaran(iako je bilo domacinsko sudjenje,sto potvrdjuju i sami navijaci Zagreba na njihovom forumu,gdje doslovno svi priznaju da je Bosna ostecena i da su sudije nabacili pobjedu domacinu) jasno je bilo da nama treba centar,i konacno smo doveli igraca za prve petorke!
Eh sada da nam je dobar pley,ili igrac umjesto Burrella na 2,npr Gilbert..bilo bi extra..ali raduje me sto se uprava konacno trznula! Cestitke jos jednom! samo naprijed!!!!

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 19 jan 2009, 08:19

definitivno jako dobar potez.
Ovčina je sposoban pogoditi i sa distance i solidan je pod obručem.
sa Zimićem dobijamo par centara koji može dominirati ,pa čak i igrati u paru, kao što to rade Barca,Olipimjakos, PAO, Partizan, obzirom na pokretljivost centar i dobar šut sa distance Ovčine.

Nego danas pročitah da je i Prašović zabio Širokom 21poen, a po meni došao bi nam jako dobro na poz 3.
Valjda sada i oni sa foruma koji su ga blatili su sada shvatili da se radi o dobrom igraču, boljem od Kovačevića, Ćirića i sličnih koji su defilovali na tom mjestu godinama.

farek
Kontakt:

Post Postao/la farek » 19 jan 2009, 10:01

bosnas_ je napisao/la:Ovcina u Bosni! Super,odlicna stvar! Jako dobar igrac,i konacno jedan dobar transfer sa provjerenim igracem!
Cestitke Bukvi i upravi! Mislim da ce on biti od velike koristi za nasu ekipu,ima ogromno iskustvo,znanje!..
Sigurno je najbolje moguce rjesenje za poziciju 5! svaka cast upravi!
Stvarno sam poslije one katastrofe u Zagrebu bio razocaran(iako je bilo domacinsko sudjenje,sto potvrdjuju i sami navijaci Zagreba na njihovom forumu,gdje doslovno svi priznaju da je Bosna ostecena i da su sudije nabacili pobjedu domacinu) jasno je bilo da nama treba centar,i konacno smo doveli igraca za prve petorke!
Eh sada da nam je dobar pley,ili igrac umjesto Burrella na 2,npr Gilbert..bilo bi extra..ali raduje me sto se uprava konacno trznula! Cestitke jos jednom! samo naprijed!!!!

Slazem se, Tip igraca kakvog smo i mi ovdje komentarisali, Napokon bosna ima starog dobrog "TESKOG CENTRA".
...JA SAM SARAJEVO...

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 19 jan 2009, 10:33

Neka malo...da ne pregonimo...vidjecemo koliko je odlican potez.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 19 jan 2009, 11:07

Lijepo lijepo. Takodjer se slazem da je ovo odlican potez. Treba vidjeti u kakvoj je formi Ovcina, ali kakogod ja sam zadovoljan. Sad ce vjerujem i Zimicev rad ove sezone doci do izrazaja. Njemu ce biti lakse igrati, jer ce imati "pored sebe" jednog teskog centra. Takodjer Ovcina je veoma koristan i kod stvaranja blokova, a sut za tri poena mu je na nivou Ivanoviceg. Vidimo se u utorak. ;)

Sto se tice Prasovica, sjecam ga se kao jednog od najtalentovanijih juniora Bosne. To je bila najjaca juniorska postava Bosne u poslije rata. (Pezo , Batina , Prasovic, Delibasic su igrali beka, iako je Danko bio i na playu). Nikad mi nije jasno bilo zasto je otisao iz Bosne, a nikada se nije vratio. Tada je imao nevjerovatan odraz, sjecam se jednog njegovog zakucavanja skoro s linije za slobodna bacanja u Ledenoj dvorani. Sut mu nije bio jaca strana, mada je kasnije poradio i na tome. Bio je i povrijedjen jedno vrijeme i nakon toga je jednostavno nestao. Volio bih ga vidjeti u dresu Bosne sto prije.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 19 jan 2009, 11:20

Prasovic je extra igrac,bas ono sto nama treba,sjecam se da je znao zabiti i po 40 poena u vrijeme dok je trenirao u mom klubu(KK Ilidza).
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 jan 2009, 11:24

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 11:48, ukupno mijenjano 1 put.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 jan 2009, 16:36

Rz88 je napisao/la:ovcina kada ga niko nece oda predje ffs
sta li si ti pokusao reci?
Prašović je imao par solidnih partija u dresu bosne ja se sjecam da je protiv Cibone odigrao sjajnu odbanu na Wrightu ako se ne varam. Mogli bi ga i vratiti mislim da ne bi bilo tesko a treba nam jos jedna trica.
You are someone else I am still right here

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 jan 2009, 17:10

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 11:49, ukupno mijenjano 1 put.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 19 jan 2009, 17:24

Rz88 je napisao/la:cuj sta zelim pricaju nemaju para i dovode nakve bezze igrace, njegovo vrijeme je odavno proslo
haha,pa ti si lud! vidi se da si do sada pratio balet,pa nemas pojma sta pricas!
Ovcina je odlicno ,da ne kazem vrhunsko pojacanje za Bosnu! Igrac koji ima fantatsicnu karijeru! siguran sam da ce on vrlo brzo biti najbolji nas igrac,uz Ikonica naravno! sada ce svima biti lakse igrati,kad znaju da imaju vrhunsku peticu pod obrucem! Koliko ce tek sada Djordjevic imati asistencija po utakmici,bar jedno 15:)

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 19 jan 2009, 17:52

nije mi jasno koja 4 igraca nece biti u ekipi protiv buducnosti
mi imamo 16
a trojica su juniori
ili pasalic ili djurasovic
ili su napokon odlucili da dadnu otkaz burrellu :D
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 jan 2009, 19:07

Melo15 je napisao/la:nije mi jasno koja 4 igraca nece biti u ekipi protiv buducnosti
mi imamo 16
a trojica su juniori
koja god..ionako cete izgubiti.. ;)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 19 jan 2009, 19:27

Kevin je napisao/la:
Melo15 je napisao/la:nije mi jasno koja 4 igraca nece biti u ekipi protiv buducnosti
mi imamo 16
a trojica su juniori
u sta se kladimo da necemo?!
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 19 jan 2009, 20:23

Kevin je napisao/la:
mi imamo 16
a trojica su juniori
Ja taman pomislio ti počeo navijati za nas da vratimo dva BH predstavnika u NLB kad ono ...Zašto ti je drago da Bosna izgubi?Shvatio si na vrijeme da Bosna iako vrati dva BH predstavnika u NLB da to sigurno neće biti Široki.Popravili ste formu,izgleda da ćete se nekako ugurati da igrate ligu za prvaka.To vam je plafon :mrgreen:

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 19 jan 2009, 20:27

boriti se za titulu
a izgubiti od mladosti
e to je sramota
a ne od zagreba :D :D :D

ja bi najvise volio da drugi predstavnik (pored bosne) bude ili Sloboda ili Borac
Siroki svakako nema sansi....
njih ce leotar da "izgura" :D :D
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 jan 2009, 20:35

deniso je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
mi imamo 16
a trojica su juniori
Ja taman pomislio ti počeo navijati za nas da vratimo dva BH predstavnika u NLB kad ono ...Zašto ti je drago da Bosna izgubi?Shvatio si na vrijeme da Bosna iako vrati dva BH predstavnika u NLB da to sigurno neće biti Široki.Popravili ste formu,izgleda da ćete se nekako ugurati da igrate ligu za prvaka.To vam je plafon :mrgreen:
ko je rekao da ne navijam...ovo je bila sala....bit će vam tesko jako...ali nadam se da ćete pobjediti isto ko sto sam se nadao i dosad..

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 19 jan 2009, 20:36

celik gradi tu mladu ekipu
pa igra A1 ligu-....
ti stvarno mislis da bi celik "gradio mladu ekipu " da ima para...???

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 jan 2009, 20:36

Melo15 je napisao/la:boriti se za titulu
a izgubiti od mladosti
e to je sramota
a ne od zagreba :D :D :D

ja bi najvise volio da drugi predstavnik (pored bosne) bude ili Sloboda ili Borac
Siroki svakako nema sansi....
njih ce leotar da "izgura" :D :D
prd prd kenj kenj...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.