Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

amho
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la amho » 28 mar 2011, 15:09

Cartman je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Ljudi ne grijesite dusu o nasem najvecem igracu (naravno uz Barbu,Bolu,Balju...) u poslijeratnoj BiH...
Pogledaj te samo na ovoj slici "cvoruge" i covjek igrao kao da je samo ogreban,zbog ovakve cvoruge Mravac je bio u bolnici...
slika
Najveci nasi igraci poslije rata.

1. Kodro Meho
2. Salihamidzic Hasan
3. Barbarez Sergej
3. Bolic Elvir
4. Baljic Elvir
5. Hibic Mirsad
6. Konjic Muhamed

svi su kompletniji igraci, bolji od Spahica.

Da je mozda borbenost u pitanju, to je vec druga stvar. Podmece glavu gdje neko ne bi nogu.
A gdje je tu Dzeko? Ne znam koji qurac dizete Kodru toliko. Samo zato sto je zalutao u Barcu. Hasan, Barbarez, Dzeko, Baljic, Bolic i Misimovic su svi ispred njega.
cuj zalutao u barcu... razumljivo je omalovazavanje kodre... rat je bio kad je on bio neko i nesto u evropi... tako da je tesko procjenjivat' njegovu vrijednost iz takve perspektive... dzeko se jos s njim ne moze poredit' (ovi ostali osim hasana pogotovo).. dzeko je na dobrom putu, ali jos nije dostigao kodru... kodro u barceloni nikad nije dobio pravu priliku... konkurencija strasna u prvoj sezoni, a pred drugu mu doveli ronalda, stoichkova i pizzija.. (izbor mu je bio ili da napusti klub ili preseli na tribinu)...
dzeko se jos nije snasao u klubu koji nije ni blizu barcelone iz onog vremena... tako da i nema bas argumenata da bi se dzeko stavio ni pored kodre, a pogotovo ne ispred njega...
Zadnja izmjena: amho, dana/u 28 mar 2011, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 28 mar 2011, 15:10

JuveSissoko je napisao/la:Bolic i Kodro su izmislili fudbal za Dzeku, Baljic da je uspio(da nije baksuzli bio), Dzeko bi mu samo "mogao kopacke " da cisti, Mujcin je majstor, svi ga zaboravljaju jer eto igrao je u Dinamu a ne u Man Cityu i slicno
Niko nije ništa ni rekao protiv tih asova, ti igrači će svima ostati zapamćeni u srcima...
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 28 mar 2011, 23:10

de nek neko postavi klip,da vidim kako je Spahic udari nekog protic Lensa,pa se ljute na njeg nesto...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 mar 2011, 23:12

Za_raju je napisao/la:Ljudi ne grijesite dusu o nasem najvecem igracu (naravno uz Barbu,Bolu,Balju...) u poslijeratnoj BiH...
Pogledaj te samo na ovoj slici "cvoruge" i covjek igrao kao da je samo ogreban,zbog ovakve cvoruge Mravac je bio u bolnici...
slika
Cuj, pa to mu je Ruska Mafija naredila da sebi napravi cvorugu .. :lol: :lol:
Spaha kralju

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 28 mar 2011, 23:15

Edvin_Mg je napisao/la:de nek neko postavi klip,da vidim kako je Spahic udari nekog protic Lensa,pa se ljute na njeg nesto...
Na 4:00.

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 28 mar 2011, 23:21

Mislim da on svjesno sve ovo radi jer zeli da napusti klub. Nema drugog objasnjenja znajuci da su vec 2x odbili ponude za njega a davno je izrazio zelju za odlaskom ;) A vi sto pricate protiv Spahe sram vas bilo!
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Plava krv
Kontakt:

Post Postao/la Plava krv » 28 mar 2011, 23:26

Cartman je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
slika
Najveci nasi igraci poslije rata.

1. Kodro Meho
2. Salihamidzic Hasan
3. Barbarez Sergej
3. Bolic Elvir
4. Baljic Elvir
5. Hibic Mirsad
6. Konjic Muhamed

svi su kompletniji igraci, bolji od Spahica.

Da je mozda borbenost u pitanju, to je vec druga stvar. Podmece glavu gdje neko ne bi nogu.
A gdje je tu Dzeko? Ne znam koji qurac dizete Kodru toliko. Samo zato sto je zalutao u Barcu. Hasan, Barbarez, Dzeko, Baljic, Bolic i Misimovic su svi ispred njega.
CCCCCCC.... kakv crni Dzeko jadan ti... dje ces njega s Kodrom pored dijete drago... cuj kodro zalutao u Barcu... hahahahahah... ljudi gasite ovaj forum ako Boga znate... pa sta je ovo majko moja...

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 mar 2011, 23:26

Čovjek imao ponudu od velikana kakav je Arsenal, a ovi klošari odbili i još ih nije bilo stid izvisit cijenu od 25 miliona eura. A Spaha im došao kao slobodan igrač, to je toliki bezobrazluk što su mu to napravili da bolje ponašanje sad i ne zaslužuju. Kao da se ponuda od Arsenala ili klubova sličnog rejtinga dobiva svaki dan, pogotovo kad zagaziš u tridesete. To mu je trebao bit vrhunac karijere, šlag na tortu, ali stoka mu nije dala iako bi na njemu imali čistu zaradu.

Plava krv
Kontakt:

Post Postao/la Plava krv » 28 mar 2011, 23:30

Hordas Doboj je napisao/la:Mislim da on svjesno sve ovo radi jer zeli da napusti klub. Nema drugog objasnjenja znajuci da su vec 2x odbili ponude za njega a davno je izrazio zelju za odlaskom ;) A vi sto pricate protiv Spahe sram vas bilo!
nazalost, ovdje ima ljudi kojima je normalno da igrac pravi sranja kako bi dobio papire... cccc... pa majko moja mislil ovdje iko svojom glavom... pa covjek mu je rekao da se pakuje cim zavrsi sezona, kakve bolan ponude, koji klub je poslao ponudu?????? haloooooo, rekao mu da se kupi, za DŽABE, samo da se kupi...

Plava krv
Kontakt:

Post Postao/la Plava krv » 28 mar 2011, 23:32

Bosco je napisao/la:Čovjek imao ponudu od velikana kakav je Arsenal, a ovi klošari odbili i još ih nije bilo stid izvisit cijenu od 25 miliona eura. A Spaha im došao kao slobodan igrač, to je toliki bezobrazluk što su mu to napravili da bolje ponašanje sad i ne zaslužuju. Kao da se ponuda od Arsenala ili klubova sličnog rejtinga dobiva svaki dan, pogotovo kad zagaziš u tridesete. To mu je trebao bit vrhunac karijere, šlag na tortu, ali stoka mu nije dala iako bi na njemu imali čistu zaradu.
Moj Bosco pa Arsen Venger ne zna ni ko je Spahic covjece... Kada je posljednji put Arsena kupio igraca koji je prisao blizu 30-te, kamo li pregazio 30-tu????? Arsenal nikada niti je htio Spahica, niti ga je ikada Venger komentarisao....

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 mar 2011, 23:36

Plava krv je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Čovjek imao ponudu od velikana kakav je Arsenal, a ovi klošari odbili i još ih nije bilo stid izvisit cijenu od 25 miliona eura. A Spaha im došao kao slobodan igrač, to je toliki bezobrazluk što su mu to napravili da bolje ponašanje sad i ne zaslužuju. Kao da se ponuda od Arsenala ili klubova sličnog rejtinga dobiva svaki dan, pogotovo kad zagaziš u tridesete. To mu je trebao bit vrhunac karijere, šlag na tortu, ali stoka mu nije dala iako bi na njemu imali čistu zaradu.
Moj Bosco pa Arsen Venger ne zna ni ko je Spahic covjece... Kada je posljednji put Arsena kupio igraca koji je prisao blizu 30-te, kamo li pregazio 30-tu????? Arsenal nikada niti je htio Spahica, niti ga je ikada Venger komentarisao....
Zadnji put ovo ljeto su kupili igrača preko 30 god, i to štopera i to nakon što je posao sa Spahom propao. Na oficijelnoj stranici Arsenala (koja nije neka žnjdkgfd stranica´) je izašao intervju u kojem Sagna hvali Spahu i nada se da će ovaj preći.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 28 mar 2011, 23:36

Plava krv je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:Mislim da on svjesno sve ovo radi jer zeli da napusti klub. Nema drugog objasnjenja znajuci da su vec 2x odbili ponude za njega a davno je izrazio zelju za odlaskom ;) A vi sto pricate protiv Spahe sram vas bilo!
nazalost, ovdje ima ljudi kojima je normalno da igrac pravi sranja kako bi dobio papire... cccc... pa majko moja mislil ovdje iko svojom glavom... pa covjek mu je rekao da se pakuje cim zavrsi sezona, kakve bolan ponude, koji klub je poslao ponudu?????? haloooooo, rekao mu da se kupi, za DŽABE, samo da se kupi...
Sta je tu cudno jarane to sto pravi sranja, nit' ce biti prvi sto ce tako otici nit' zadnji. A to za ponude ja ne znam gdje zivis i da nisi citao negdje ili slusao (gledao) bar jedan njegov intervju kad covjek lijepo kaze da ga je trazio Arsenal, da su pricali i s njim i s klubom al da su ovi stavili odstetu 15 mil evrica... Haloooooo!
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

4ever alone?
Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 29 mar 2011, 00:20

Mislim da je o Emiru sve receno, citam postove i vidimo da 95% forumasa pise samo najbolje o nasem Dragulju. Tako i treba. Ta cvorugica je nista za njega, zaboravljate da je covjek povrijedjen igrao u najvaznijim utakmicama reprezentacije u proslim kvalifikacijama. Nas kapiten je jedna istinska legenda, nadam se da ce do kraja zaigrati i za jedan od najvecih klubova na svijetu, zasluzio je.

Spominje se Arsenal? Zasto da ne? Mislim da bi se odlicno uklopio, bez sumnje bi bio standardan a liga je kao stvorena za njega.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 29 mar 2011, 04:08

Spahić ne snosi ni djelić krivice za gol Marice. Čuvao je Rumuna na drugoj stativi dok se centrirana lopta nije odbila od Mujdžu i promijenila smijer. Strašno je odigrao!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 29 mar 2011, 08:53

NICOLLIN: BIJESAN SAM NA SPAHIĆA

Trener Montpelliera Louis Nicollin osudio je ponašanje svog stopera Emira Spahića, te je nagovijestio kako bi on mogao promijeniti klub.

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine trenutno je suspendovan i čeka odluku Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Francuske.

Spahić je pod istragom da je laktom udario protivničkog igrača tokom poraza svoje ekipe od Lensa (1:4) 19. marta.

Disciplinska komisija utvrdila je da je kriv za namjerno udaranje, te se sada suočava sa dugotrajnom suspenzijom.

Stoper Montpelliera već je ove sezone i prošle sezone propustio deset utakmica zbog neprimjerenog ponašanja na terenu.

"Bijesan sam na Spahića", kaže Nicollin za Midi Libre.

"Veoma sam ljut na ovog momka zbog njegovih postupaka. Vidio sam šta je uradio i najbolje je da ne pričam o tome jer bi mu to moglo naškoditi", dodao je trener Montpelliera.
Cuva Bog Zelju svog!

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 29 mar 2011, 09:01

Prosto je sramota kakvi sve maloumnici komentarisu i daju sebi za pravo da komentarisu na ovom i slicnim portalima...
Znaci ljudi bez licnih ambicija i uspjeha koji sjede za racunarom 24 sata dnevno,prepadnuti od svega sto se desava u realnosti, ili su pak jos uvijek suvise "balavi" da krenu u stvarni svijet, i koji svoje licne frustracije zbog pretilosti, ili neuspjeha sa djevojkama, ili ko zna kog vec razloga,ali ocito debelih neuspjeha u svome zivotu, nalaze utjehu u tome sto kritikuju "LAVA" ali doslovno lava u svakom pogledu...

Covjek koji je jedan od najboljih odbrambenih igraca BiH svih vremena, kapiten nogometne repke, cijenjen igrac u Evropskim okvirima, biva kritikovan od "svojih" sunarodnjaka....

FUJ kakav smo mi narod
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

4ever alone?
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 29 mar 2011, 10:40

Spahic ce najvjerovatnije biti suspendovan 2 utakmice od saveza Francuske, a onda treba sacekati i vidjeti sta je odlucio trener Louis. Svakako, mislim da ce Spahic na ljeto promijeniti sredinu. Malo to novine ( izvori ) pusu, ne vjerujem da se tolika halabuka dize oko toga sto je (ne)namjerno udario laktom protivnickog igraca. Vise treba da ih brine sto se istrazuje da li je utakmica nastimana ili ne.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 31 mar 2011, 10:24

SPAHIĆ SUSPENDOVAN NAJMANJE DO 14. APRILA

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Francuske suspendovala je kapitena naše reprezentacije i stopera Montpelliera, Emira Spahića.

U 28. kolu fudbalskog prvenstva Francuske naš reprezentativac laktom je udario igrača Lensa Issama Jemaau.

Glavni sudija susreta nije primjetio taj incident, no zabilježile su ga kamere, pa je Spahić od strane Disciplinske komisije automatski suspendovan do 14. aprila kada će ga Disciplinska komisija saslušati, te odrediti dužinu kazne.

Podsjetimo, Spahić je zbog udaranja igrača Bresta, Nolana Rouxa, već bio suspendovan pet utakmice, a francuski mediji uvjereni su da će i sada s terena odsustvovati najmanje četiri utakmice.

Tako će naš reprezentativac propustiti duele Montpelliera sa Toulouseom i Niceom, a ukoliko se predviđanja francuskih kolega pokažu tačnim, Spahić će propustiti i dvije utakmice sa Marseilleom (prvenstvo i finale Liga Kupa).
Cuva Bog Zelju svog!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 31 mar 2011, 13:06

Emir Spahic u Lyonu!?

Evo citam mozda Lyon dovede na ljeto Spahica kao zamjenu za Crisa koji ce imati uskoro 34 godine a navodno ima i problema za trenerom Lyona.

Spahic izgleda sigurno prelazi u novi klub na ljeto, a ja licno bi ga volio vidjeti u Arsenalu ako ga Wenger zaista hoce, ali i u Lyonu bi Spahicu vrlo dobro bilo sa Pjanicem. :D
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

4ever alone?
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 31 mar 2011, 22:40

Pauk je napisao/la:Emir Spahic u Lyonu!?

Evo citam mozda Lyon dovede na ljeto Spahica kao zamjenu za Crisa koji ce imati uskoro 34 godine a navodno ima i problema za trenerom Lyona.

Spahic izgleda sigurno prelazi u novi klub na ljeto, a ja licno bi ga volio vidjeti u Arsenalu ako ga Wenger zaista hoce, ali i u Lyonu bi Spahicu vrlo dobro bilo sa Pjanicem. :D
Kao sto sam i predpostavljao, na ljeto mijenja sredinu. Eh sada, da li Lyon ili neko drugi vidjecemo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.