Viper je napisao/la:Pu Mancini mamu ti ***** Aguera stavljas na klupu**** ti Dzeko mater mrs u 3 ***** materine
Gledaj to ovako

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Viper je napisao/la:Pu Mancini mamu ti ***** Aguera stavljas na klupu**** ti Dzeko mater mrs u 3 ***** materine
Meni treba 2 i gol Aguera. Najbolje je da bude 0:1 i onda produzeci i tamo u produzecima Aguero da golFKKrajina je napisao/la:Viper je napisao/la:Pu Mancini mamu ti ***** Aguera stavljas na klupu**** ti Dzeko mater mrs u 3 ***** materine
Gledaj to ovakoako ih ne bude islo dok je Dzeko u igri, veca je sansa da ce proigrati kad udje Aguero, nego da to bude suprotno
Ja imam azijski hendikep 2. I zaboli me ko ce dati gol hehehViper je napisao/la:Meni treba 2 i gol Aguera. Najbolje je da bude 0:1 i onda produzeci i tamo u produzecima Aguero da golFKKrajina je napisao/la:Viper je napisao/la:Pu Mancini mamu ti ***** Aguera stavljas na klupu**** ti Dzeko mater mrs u 3 ***** materine
Gledaj to ovakoako ih ne bude islo dok je Dzeko u igri, veca je sansa da ce proigrati kad udje Aguero, nego da to bude suprotno
ljudi govorili moguce iznenadjenje ,pala kvotaHenry je napisao/la:E yebem ti Real.Pa barem prije nije bilo iznenadjenja u ovoj Euroligi.
duck je napisao/la:Ima li kakvih prijedloga za veceras? NBA?
ANTIFA ! je napisao/la:duck je napisao/la:Ima li kakvih prijedloga za veceras? NBA?
Houston Rockets - Milwaukee Bucks 1 ko plafon
Samo 4-to slovo lozinke i sigurnosno pitanje + onaj ID broj koji ces dobit kad pritisnes isplatu. Tako je bar meniMont0 je napisao/la:E ljudi..maksimalna isplata preko wwina je 510 eura, jel, a koliko je minimalna? Postoji li granica. Hvala svima.
P.S. Imam vise od tli eula na lacunu
Edit: I imam jos jedno pitanje. Kada sam se registrovao, stavio sam bezveze ime i prezime, i citam sad uslove isplate, pise nesto treba licna karta da se skenira bla bla..Nije valjda da necu moci isplatiti jer mi se ne podudara ime i prezime? Dovoljno je da znam svoju lozinku i sigurnosno pitanje? Hvala jos jednom.
Meni samo trazila 4. znak sifre, i dala mi da potpisem dva papira nekaMont0 je napisao/la:E ljudi..maksimalna isplata preko wwina je 510 eura, jel, a koliko je minimalna? Postoji li granica. Hvala svima.
P.S. Imam vise od tli eula na lacunu
Edit: I imam jos jedno pitanje. Kada sam se registrovao, stavio sam bezveze ime i prezime, i citam sad uslove isplate, pise nesto treba licna karta da se skenira bla bla..Nije valjda da necu moci isplatiti jer mi se ne podudara ime i prezime? Dovoljno je da znam svoju lozinku i sigurnosno pitanje? Hvala jos jednom.
ma neko ce zajebati ili oni ili obalalikusa je napisao/la:sta mislite o standard-mons ? vidim svi igraju na 1 ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.