Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Ko igra ?djulba je napisao/la:Hocel ko u mejdan u nedelju ?
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Nema, niti ce biti dok je ova struktura na celu, to je bila suplja prica i prodavanje magle.BitiSrcemVezan je napisao/la:Ima li ovde naznaka da bi se mogle ispuniti one prijašnje najave ulaska u ABA ligu u bližoj budućnosti i skidanja ona 2 blago rečeno nakaradna kluba sa trona?
A jbga...Ethel je napisao/la:Nema, niti ce biti dok je ova struktura na celu, to je bila suplja prica i prodavanje magle.BitiSrcemVezan je napisao/la:Ima li ovde naznaka da bi se mogle ispuniti one prijašnje najave ulaska u ABA ligu u bližoj budućnosti i skidanja ona 2 blago rečeno nakaradna kluba sa trona?
Nije prvi put, igrali su protiv Širokog dok su bili A1 ja mislim.ChaosX je napisao/la:Jasko sinoć fino ispostava trenera, stavio crnju u džep, ubacio 5p. Extra za prvi nastup
Kemo je otišao u inostranstvo kako je i najavio
U srijedu se igra kup protiv Srebrenika, mislim da je ovo prvi put da ovaj tim igra "Kup Bih"
Pa da nisu objavili da se igra utakmica ne bi ni znali da se Kup igra uopste, Bog se sami pita kad i gdje je izvrseno izvlacenje i ko je to obavio.ChaosX je napisao/la:Hoce bit kakav prenos? Makar graficki prikaz?
Ma mislio sam Srebrenik, napredniji od nas pa ce bit neki steam.Ethel je napisao/la:Pa da nisu objavili da se igra utakmica ne bi ni znali da se Kup igra uopste, Bog se sami pita kad i gdje je izvrseno izvlacenje i ko je to obavio.ChaosX je napisao/la:Hoce bit kakav prenos? Makar graficki prikaz?
Tako da je suludo jos i ocekivati bilo kakav oblik prenosa
nema sta nema, poraz u bijeljini i izgubljene sanse za ligu 6 naravno to nema ni na jednom portalu osim tzlajvAgamemnon je napisao/la:Sta ima u berbicevoj prciji imal sta na belegiju
Edi i nas Borat su za klasu bolji igrači od većineSiouxLukavac je napisao/la:Dobar vam je onaj Edi, broj 24. Nije loš i onaj brko, Mihajlo čini mi se.
Uglavnom, imate solidnu ekipu.
Bila je fina atmosfera sinoć u dvorani u Lukavcu.
Na čemu je bio onaj momak što nije mogo hodat?Ko je bio, zna o čemu govorim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.