Ove informacije za Dinamo nisam znao. Ja sam mislio da je Bandic platio tu rekontstrukciju stadiona. Znao sam da je bila prica da Dinamo treba dobiti novi stadion, ali nakon rekonstrukcije postojeceg Bandic je dao izjavu "da je ovo rjesenje za narednih 10 godina", pa sam iz toga zakljucio da je bio vecinski ulagac. Otom, potom, hvala tebi na provjerenim informacijama.
"@Elegant", znas i sam prijatelju da price oko ulagaca u Grbavicu stoje od kraja rata pa sve do danas. Neko moje videnje svega bi bilo da su to sve price mahalkse, jer da je zaista neko se nasao tko hoce uloziti pare u nas klub rekao bi JAVNO. Ja do danas nisam vidio takvog. Znas da je bilo prica da ce Radoncic, Kozaric, pa Lijanovic pa vise ti ne znam tko, ali od toga nista, pa tako mislim da su to samo izmisljennje price. Jbg, pogledaj, da je Radoncic vidio interes u Zelji, mogao je napraviti novi Camp Nou, ali nije. Ali opet sam misljenja, ako sada ne pokrenemo bilo kakav projekat sto se tice stadiona, onda necemo nikada. Vrijeme brzo leti, rezultati nece uvijek biti tu, zivot je nakad siv a nekad zut. Sada imamo ekipu, ali nemamo navijaca. Po meni ova ekipa i ovaj mentalitet igraca je pobjednicki i vidi se da momci zele, hoce i mogu. Treba dati podrsku njima, jer upravo oni sutra mogu biti videni od strane nekog bogatog ulagaca, pa mozda se konacno na nasa lica vrati osmijeh kada govorimo u stadionu.