sasagmp je napisao/la:Ja nisam paranoican da se iskljucivo vodi igra protiv Partizana,ali se lome koplja na nacionalnom nivou i za sada Partizan dobrano ispasta.
Ne kažem da nema toga, a pogotovo da neće biti, ali ni jednu do sada niste izgubili zbog toga.
sasagmp je napisao/la:
Postavi sebe u situaciju trenera.Da te jebu iz kola u kolo,da silje patku na tvom imenu i dokazuju se tehnickim i namernim protiv tvoga kluba itd....jel bi posmatrao mirno?Ne bi sigurno.
Na to dodaj da je Dule seceras...Ne radi iz hira sigurno to.
Ne gledam baš redovno Partizan, ali tehničke i namjerne se sude i za vaš klub, ali tada je to nešto normalno. I mi smo bili poprilično oštećeni u Splitu, pa isključenje Raška u derbiju (isključenje je opravdano, ali tehnička prije njega nije), pa protiv Igokee, onda protiv Radničkog sve dok se nismo odlijepili te su sudije kao nešto kompenzovale pa ne pravimo opštebalkansku zavjeru protiv Zvezde.
Jednom je kažnjen zbog napada na sudiju, i sam si rekao opravdano. Sada to isto ponavlja i logično da će opet biti kažnjen, pa i za nešto blaži prekršaj. I nije baš da se ne može kontrolisati, u Evroligi i Rusiji je itekako mogao, mada je i tu bilo problema ("jesam vam rek'o da će gov.na da kradu").
Za bolji tretman se bori van terena a ne na njemu, jer se stvara kontra-efekat. A sigurno da je i sudijama više dosadio, da ne upotrijebim oštriji izraz.