KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

lumani
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la lumani » 15 dec 2012, 23:33

sasagmp je napisao/la:I dalje ne mogu da poverujem u to jer su plate obicnih gradjanina u Nemackoj tolike.Mi pricamo o profi sportistima koji su dosli u razvijenu drzavu kakva je Nemacka,da igraju za jedan od 2,3 najveca kosarkaska kluba.

Pitam te na sta trose onda silni budzet?Trener im nije veliko ime/skup...
obicne plate gradjana se vrte od 1300 do 2500:)Doktori zarade oko 6,7 ;)

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 15 dec 2012, 23:36

lumani nemoj više bogati.... :lol:
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 dec 2012, 23:38

Dubravko je napisao/la:lumani nemoj više bogati.... :lol:

dobro,kako ti kazes.ja ne znam onda gdje zivim, ;)

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 15 dec 2012, 23:41

ne sporim ja da ti živiš i da si simpatičan,al drugar mi pričamo o profi sportistima,budžetu i platama,ako ćemo toliko daleko tetak mi radi u Salcburgu i to kao keramičar (fizikalac) i ima na ruke 5000 evra mjesečno..... :lol:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 dec 2012, 23:47

Dubravko je napisao/la:ne sporim ja da ti živiš i da si simpatičan,al drugar mi pričamo o profi sportistima,budžetu i platama,ako ćemo toliko daleko tetak mi radi u Salcburgu i to kao keramičar (fizikalac) i ima na ruke 5000 evra mjesečno..... :lol:
Da se vratimo na Basket,samo prenosim ono sto znam.Prave oni neke dvorane za trening...

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 15 dec 2012, 23:50

dobro ,ustanovili smo da cifra od 4000 mjesečno koju ti spominješ je mizerna! Dakle,realno ugovori igrača Bamberga su sigurno daleko veći.Partizan je svojevremeno za strance mogao sebi priuštiti daleko veći novac,ustvari bilo je vremena kada je samo jedan amer dovođen (kvalitetan) ali mu je plata bilo i preko 300 000 godišnje. Danas em se dovodi više od jednog,em je para manje,em i na domaćem tržištu itekako se mora izdvojit da bi igrač došao.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 dec 2012, 23:58

Dubravko je napisao/la:dobro ,ustanovili smo da cifra od 4000 mjesečno koju ti spominješ je mizerna! Dakle,realno ugovori igrača Bamberga su sigurno daleko veći.Partizan je svojevremeno za strance mogao sebi priuštiti daleko veći novac,ustvari bilo je vremena kada je samo jedan amer dovođen (kvalitetan) ali mu je plata bilo i preko 300 000 godišnje. Danas em se dovodi više od jednog,em je para manje,em i na domaćem tržištu itekako se mora izdvojit da bi igrač došao.

Plate su redovne ,zato igraci dolaze.Bamberg,Alba najvise plate.Sam Djedovic je rekao da je dosao za dosta manje pare u Berlin, nego sto je mogao negdje drugo da ima.

Nemoj nase timove porediti,jer svi duguju lovu igracima.

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 16 dec 2012, 00:01

i nisam rekao da će naši igrači dobiti sve do jedne pare,pričam o strancima,a tu se jasno neke stvari znaju,svaki amer koji je igrao u Partizanu je dobio do poslednjeg centa.

Što se Đedovića tiče ne znam za koje on pare igra. Volio bi da ima neki reprezentativan sajt na kome imaju zarade igrača,al opet ponavljam,zasigurno nijedan igrač Bamberga nema na mjesečnom nivou ispod 5000 evra!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 16 dec 2012, 00:04

Dubravko je napisao/la:i nisam rekao da će naši igrači dobiti sve do jedne pare,pričam o strancima,a tu se jasno neke stvari znaju,svaki amer koji je igrao u Partizanu je dobio do poslednjeg centa.

Što se Đedovića tiče ne znam za koje on pare igra. Volio bi da ima neki reprezentativan sajt na kome imaju zarade igrača,al opet ponavljam,zasigurno nijedan igrač Bamberga nema na mjesečnom nivou ispod 5000 evra!

Rekao sam igraci iz drugih timova.Igraci Bamberga malo vise,ali vecina ih primi oko 7,8 hiljda bez nekih premija.Ali dosta vise oko zarada ;) Hoce li biti promjena kod Partizana?

Multimillion-Dollar-contracts are unheard of, the very top inside players are rumored to have landed rare contracts for something around USD 500.000 but it’s way more likely that a Bundesliga allstar player is good for 200k or 300k € at the top. Usually German NT-Players are on the expensive side as there are few who are able to compete in the league and even less clubs willing to sign them for decent salaries.

Managers often refer to a lottery phenomenon in the league: Who’s the team that signs most surprises, i.e. overperforming rookies out of college. The rumored salary for those players is as low as 2000 USD net per month.

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 16 dec 2012, 22:16

Poraz od Solnoka :roll:
Evidentno je ono što se događalo u Bambergu itekako odrazilo na igrače i na psihu... Gordon i Dragan jedini vrijedni pomena,Davis povremeno. Ostali dosta tanko..... Ukoliko se želi osvojiti jedno od prva dva mjesta,ovakvi i slični porazi se ne smiju događati....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 16 dec 2012, 23:44

Dubravko je napisao/la:Poraz od Solnoka :roll:
Evidentno je ono što se događalo u Bambergu itekako odrazilo na igrače i na psihu... Gordon i Dragan jedini vrijedni pomena,Davis povremeno. Ostali dosta tanko..... Ukoliko se želi osvojiti jedno od prva dva mjesta,ovakvi i slični porazi se ne smiju događati....
gordic je odigrao solidno
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 16 dec 2012, 23:49

složio bi se,manje je lopti bacao u aut,imao par finih šuteva za dva... Al jednostavno tim kao tim je podbacio. Ovaj poraz se može slobodno nazvati prvim pravim kiksom... Kiksom koji bi ekipu itekako mogao koštati plasmana kad se crta podvuče,nadat se da neće...

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 17 dec 2012, 00:41

Podbacio je Vujosevic koji daje kredite Miskovom Leu kao da je Kobe licno.

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 17 dec 2012, 15:57

Dule ponovo kažnjen... :evil: :evil:
Evidentno kompaniji iz ABA ne odgovara Partizan na prve dvije pozicije,ne odgovara da Partizan izbori Evroligu... :roll:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 17 dec 2012, 16:41

Naravno, ne daj Bože da je Dule zaista napao sudiju, ne bi on nikada.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 17 dec 2012, 18:05

Polako braoolyo kaznice cika Duleta,nemoj da places,mani se ironije...evo javio mi deda mraz da ce biti sve u redu :D

Videcemo sta ce doneti istraga i sta je stvarno bilo oko te price.Mozda je i bolje da u narednih par Gasic vodi ekipu,jer mislim da ce to doneti manji pritisak na igrace.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 17 dec 2012, 18:21

sasagmp je napisao/la:Polako braoolyo kaznice cika Duleta,nemoj da places,mani se ironije...evo javio mi deda mraz da ce biti sve u redu :D

Videcemo sta ce doneti istraga i sta je stvarno bilo oko te price.Mozda je i bolje da u narednih par Gasic vodi ekipu,jer mislim da ce to doneti manji pritisak na igrace.
Iskreno, zaboli me da li će ga kazniti, vrlo moguće da će se i pozitivno odraziti na ekipu, ali smorište više sa tim pričama "svi protiv Partizana".

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 17 dec 2012, 18:32

Ja nisam paranoican da se iskljucivo vodi igra protiv Partizana,ali se lome koplja na nacionalnom nivou i za sada Partizan dobrano ispasta.
Nisam hteo sinocne sudjenje da komentarisem da ne bi u tome trazio alibi.Sa ne znam kakvim sudjenjem jednostavno smo morali dobiti.

Postavi sebe u situaciju trenera.Da te jebu iz kola u kolo,da silje patku na tvom imenu i dokazuju se tehnickim i namernim protiv tvoga kluba itd....jel bi posmatrao mirno?Ne bi sigurno.
Na to dodaj da je Dule seceras...Ne radi iz hira sigurno to.

Tek ce frke biti u to budite sigurni.Mislite da ce Hrvati i Slovenci mirno gledati 3 Srpska kluba na celu tabele?

Ovakva podela mesta za EL je strahovito losa odluka po meni,jer to bez incidenata nece proci.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 17 dec 2012, 18:51

Ako se Partizan namjerno kaznjava, onda je to zbog Vujosevica. Ne zbog nacionalnog kljuca.. Dule ide iz sukoba u sukob, pada sve nize.. Mozda su pojedini odlucili umjesto njega kaznjavati Partizan jer covjek postaje vec smijesan nadaleko i svojim ponasanjem kvari tekme kakve god su ..To vec godinama traje pa se zapitajte ..

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 17 dec 2012, 18:55

sasagmp je napisao/la:Ja nisam paranoican da se iskljucivo vodi igra protiv Partizana,ali se lome koplja na nacionalnom nivou i za sada Partizan dobrano ispasta.
Ne kažem da nema toga, a pogotovo da neće biti, ali ni jednu do sada niste izgubili zbog toga.
sasagmp je napisao/la: Postavi sebe u situaciju trenera.Da te jebu iz kola u kolo,da silje patku na tvom imenu i dokazuju se tehnickim i namernim protiv tvoga kluba itd....jel bi posmatrao mirno?Ne bi sigurno.
Na to dodaj da je Dule seceras...Ne radi iz hira sigurno to.
Ne gledam baš redovno Partizan, ali tehničke i namjerne se sude i za vaš klub, ali tada je to nešto normalno. I mi smo bili poprilično oštećeni u Splitu, pa isključenje Raška u derbiju (isključenje je opravdano, ali tehnička prije njega nije), pa protiv Igokee, onda protiv Radničkog sve dok se nismo odlijepili te su sudije kao nešto kompenzovale pa ne pravimo opštebalkansku zavjeru protiv Zvezde.
Jednom je kažnjen zbog napada na sudiju, i sam si rekao opravdano. Sada to isto ponavlja i logično da će opet biti kažnjen, pa i za nešto blaži prekršaj. I nije baš da se ne može kontrolisati, u Evroligi i Rusiji je itekako mogao, mada je i tu bilo problema ("jesam vam rek'o da će gov.na da kradu"). :)
Za bolji tretman se bori van terena a ne na njemu, jer se stvara kontra-efekat. A sigurno da je i sudijama više dosadio, da ne upotrijebim oštriji izraz.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.