FK Mladost DK

Addict
Kontakt:

Re: FK Mladost Kakanj

Post Postao/la Addict » 04 maj 2016, 17:31

Punaaaac pomagaaaaj

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 maj 2016, 19:11

zbog cega je Rahimic odmarao neke igrace, hoce li to biti premije za Mladost od Slobode u narednom kolu, ili ..

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 04 maj 2016, 19:13

Hajde Mladost molim vas u subotu uzmite bod(ove) Svinjama :pray: gotivim vas vec 2 godine, nemojte me sad razocarat :mrgreen:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 04 maj 2016, 20:04

Rahimic je odmarao gotovo cijelu prvu ekipu, jedino su danas igrali Isakovic i Dilaver, Ibro zeli da u posljednjoj domacoj tekmi pokusa skinuti skalp Zrinjskom i na najbolji nacin se oprosti od domace publike za ovu sezonu.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 maj 2016, 20:05

jesu li Rahimic i Musija posteni ljudi
Rahimic izgleda da jeste, cim je bio nezadovoljan sudjenjem i zaprijetio napustanjem fudbala

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 04 maj 2016, 20:08

Posteni sigurno, i sigurno je da cemo ove dvije tekme odigrati posteno pa sta bude. Ove tri zadnje igramo za svoju dusu.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 maj 2016, 20:11

nadam se da ce vam Husic obecati premije da otkinete bodove Zrinjskom
to nam je posljednja sansa, kakva-takva, ali mora se probat'
ne morate "ginuti", onako fino odigrajte, moze to Mladost, nije Zrinjski toliko dobar

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 04 maj 2016, 20:16

Chinaglia je napisao/la:nadam se da ce vam Husic obecati premije da otkinete bodove Zrinjskom
ne morate "ginuti", onako fino odigrajte, moze to Mladost, nije Zrinjski toliko dobar
Ma nisu ludi pa da ih dotićni razvlaći po medijima i FACE-u,od šta im je to??? :roll: a vjeruj mi kad kažem da bi mogli uzet Zrinjevce,kako fino igraju..
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 04 maj 2016, 20:20

Budi siguran da nam ne trebaju premije i mi cemo odigrati na dobar rezultat protiv Zrinjskog, i dat cemo sve da im pokvarimo planove. A sad sta ce biti to cemo vidjeti u subotu. Imamo dobar teren ekipa je odmorns i motivisana i idemo se nadigravati, ako uspijemo suoer i jest jos ako Vama pomognemo ne bi nam bilo nimalo mrsko :)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 maj 2016, 20:24

sasistika je napisao/la:Ma nisu ludi pa da ih dotićni razvlaći po medijima i FACE-u,od šta im je to??? :roll: a vjeruj mi kad kažem da bi mogli uzet Zrinjevce,kako fino igraju..
ko ti drma kavez
eto ne znam da ih Mladost moze dobit', gledao sam obje ekipe i to sam i napisao

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 04 maj 2016, 20:43

Chinaglia je napisao/la:
sasistika je napisao/la:Ma nisu ludi pa da ih dotićni razvlaći po medijima i FACE-u,od šta im je to??? :roll: a vjeruj mi kad kažem da bi mogli uzet Zrinjevce,kako fino igraju..
ko ti drma kavez
eto ne znam da ih Mladost moze dobit', gledao sam obje ekipe i to sam i napisao
Oprosti, nisam baš htio da ti repliciram u pitanju je greška u nadi za titulu ;)
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 04 maj 2016, 20:56

ziher je napisao/la:Budi siguran da nam ne trebaju premije i mi cemo odigrati na dobar rezultat protiv Zrinjskog, i dat cemo sve da im pokvarimo planove. A sad sta ce biti to cemo vidjeti u subotu. Imamo dobar teren ekipa je odmorns i motivisana i idemo se nadigravati, ako uspijemo suoer i jest jos ako Vama pomognemo ne bi nam bilo nimalo mrsko :)
Bez obzira sto ste maksimalno motivisani volio bi da Husic obezbjedi premije u slucaju da ne izgubite od Zrinjskog, da se ipak oduzi za vasu postenu igru i to sto bi pomogli nama ukoliko bi odigrali remi ili pobjedili. Sretno u subotu :D
Nad tobom sunce najljepše sja

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 04 maj 2016, 21:33

Premiju neće odbiti niko sigurno, uostalom legalna je mada ružno zvuči. Danas je Ibro odmarao 6 igrača iz udarne postave radi Zrinjskog, oni su umorni a mi smo rasterečeni. Ne vidim razlog da ne možemo makar do remija, ko zna mozda i do pobjede. Bude li suđenje kao danas na Koševu nema šanse, ali ako bude 50-50 vjeruj da možemo. Napaljeni su maksimalno, a vi se pobrinite za fer suđenje.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 04 maj 2016, 21:40

Addict je napisao/la:Premiju neće odbiti niko sigurno, uostalom legalna je mada ružno zvuči. Danas je Ibro odmarao 6 igrača iz udarne postave radi Zrinjskog, oni su umorni a mi smo rasterečeni. Ne vidim razlog da ne možemo makar do remija, ko zna mozda i do pobjede. Bude li suđenje kao danas na Koševu nema šanse, ali ako bude 50-50 vjeruj da možemo. Napaljeni su maksimalno, a vi se pobrinite za fer suđenje.
Ma na sudjenje ne mozemo nikako utjecati, nisu nas sudije mazile ali stvarno nismo ni osteceni nesto puno tokom sezone, osim Sarajeva na Kosevu u ligi i Sarajevo na Tusnju u kupu, a za 2 utakmice tokom ove sezone se nema smisla zaliti. Ostalo je sve plod sudijskog neznanja.

Kako god vecina nas se pomirila da od prvenstva nema nista, mi moramo dobiti Sarajevo i radi Europe, a pozorno cemo osluskivati vas rezultat. I da 0-3 izgubite svaka vam cast na fair playu, sretno u subotu i u ligi 12 :thumbup:
Nad tobom sunce najljepše sja

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 04 maj 2016, 23:00

pinoglavi je napisao/la:
Addict je napisao/la:Premiju neće odbiti niko sigurno, uostalom legalna je mada ružno zvuči. Danas je Ibro odmarao 6 igrača iz udarne postave radi Zrinjskog, oni su umorni a mi smo rasterečeni. Ne vidim razlog da ne možemo makar do remija, ko zna mozda i do pobjede. Bude li suđenje kao danas na Koševu nema šanse, ali ako bude 50-50 vjeruj da možemo. Napaljeni su maksimalno, a vi se pobrinite za fer suđenje.
Ma na sudjenje ne mozemo nikako utjecati, nisu nas sudije mazile ali stvarno nismo ni osteceni nesto puno tokom sezone, osim Sarajeva na Kosevu u ligi i Sarajevo na Tusnju u kupu, a za 2 utakmice tokom ove sezone se nema smisla zaliti. Ostalo je sve plod sudijskog neznanja.

Kako god vecina nas se pomirila da od prvenstva nema nista, mi moramo dobiti Sarajevo i radi Europe, a pozorno cemo osluskivati vas rezultat. I da 0-3 izgubite svaka vam cast na fair playu, sretno u subotu i u ligi 12 :thumbup:
Što se Mladosti tiče, nemate razloga za brigu.
Zrinjski, iako je trenutno najbolja ekipa (bodovno), bodove iz Kaknja teško da može odnijeti. Potvrda ovoga vam je i današnja utakmica koju smo odigrali sa drugim/rezervnim timom. Neumanjujem pobjedu Sarajeva, pobjeda je pobjeda (njima je itekako bila potrebna, a nama nije značila ništa), ali bi bilo nefer nespomenuti koji su momci igrali danas. Nama je potrebna pobjeda nad Zrinjskim radi nas, ne radi vas, ali ako će vam pomoći u osvajanju titule, što da ne. Ići će se na pobjedu, jer mi smo ekipa koja je željna dobre igre i dokazivanja.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 04 maj 2016, 23:03

Pohvale za najpostenije navijace ove napacene lige, cestitam na opstanku i sretno sljedece u ligi 12.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 05 maj 2016, 00:03

Nadam se da ce se Mladost nadigravati sa Zrinjskim i da ce utakmica biti kao protiv Travnika,dolazi navijaca puno da gore aBd proslavimo titulu a Tuzlaci nek se nadaju Kup-u jer prvenstvo im je nedostizno,ako pobjede Sarajevo pa Zrinjski treba im dodjeliti titulu i za narednu godinu!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 maj 2016, 02:35

Addict je napisao/la:Punaaaac pomagaaaaj
Zovi punca svom Zelji, mi smo ok.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 05 maj 2016, 03:53

Chinaglia je napisao/la:nadam se da ce vam Husic obecati premije da otkinete bodove Zrinjskom
Pa chini, zatvarali ste krug sa Drinim i Olimpicom, tako da je Husic davno digao ruke od lige!
Max Allegri

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 05 maj 2016, 03:55

Mig_Mig je napisao/la:
Pa chini, zatvarali ste krug sa Drinim i Olimpicom, tako da je Husic davno digao ruke od lige!
Da ali ako se ukaze šansa zašto je ne bi pokušali iskoristiti !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.