Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- skyisthelimit
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Tako mislis jer nemaš iskustva sa idenjem na utakmice reprezentacije, bilo koji da je sport u pitanju.MakeTZ je napisao/la:Mene bi bilo sramota da reprezentacija igra u mom gradu a da ja kod kuce sjedim.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
Ide samo treba skinuti veetle, ima mozda 2, 3 megabajta. Slika je dosta dobra, ne trza.ahmic je napisao/la:Kod mene ne ide ovaj sprt-x,nema se gdje gledat ,ajd sta je tu je ...
ti kako napisa ovaj komentar, taj nenadic nas razvaljuje!Dylan Dog je napisao/la:Stalno se provlači da je Petar Nenadić neki kvalitetni rukometaš a ja još u njegovoj karijeri nisam vidio jedan jedini dobar potez od njega![]()
Eto,koštaše nas oni promašeni sedmerci,umjesto da imamo najmanje +5 ljudi nas stigoše.
Volim te Bosno!!!
- skyisthelimit
mogli bi mi ovdje izgubiti sa nekih 5 komada razlike
((

Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Ne zna se ko je gori...soba 39 je napisao/la:Ja seljačkih ekipa Tito te jbo
- skyisthelimit
Ovo cemo izgubiti..Oni imaju vecu klupu od nas..
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Smiješna nam je repka, početničke greške, jedan igrač miješa cijelu odbranu već 20 minuta, pa nismo ni zaslužili pobjedu.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Ma to ti je realnost,imaš jedno 4-5 jakih reprenzetacija u evropi da valja a ovo ostalo...BegAx je napisao/la:Ne zna se ko je gori...soba 39 je napisao/la:Ja seljačkih ekipa Tito te jbo

Da nije bilo EP u Srbiji nikad ti ga u polufinale ušli ne bi.
Ista ekipa koja je par mjeseci igrala na OI u Londonu sa loptom se nisu mogli sastati.
Al hajde,u nešta se udarati mora

"Indija,Pakistan..."
Svašta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Da je puna dvorana, bila bi druga pjesma..
- skyisthelimit
znaci nmg da vjerujem
jedno poluvrijeme extra u kojem mozemo dokrajciti protivnika i to ne ucinimo i odmah u drugom ocekivan pad svojstven nama 

15.10 - 15.06 ...
treba doci do totalnih smjena u nasem rukometu.. Kao u fudbalu i sl..Ja nisam ocekivao pobjedu veceras,nakon aust nema covjek se cemu nadat..
Da su babi muda, bila bi taksista.Razbojnik je napisao/la:Da je puna dvorana, bila bi druga pjesma..
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
E pa jbeu oca i budala, ovo treba sve postrljeljat

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- skyisthelimit
to je to. Jos ovaj Markovic ima obraza najavljivati pobjede prije svake utakmiceahmic je napisao/la:treba doci do totalnih smjena u nasem rukometu.. Kao u fudbalu i sl..Ja nisam ocekivao pobjedu veceras,nakon aust nema covjek se cemu nadat..
15.10 - 15.06 ...
- inacefindecko
- Kontakt:
koji smo mi invalidi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.