Igrač br. 6

SGD53
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la SGD53 » 04 jun 2015, 01:26

I šta sad... i da jeste i da nije. To je stvarnost i realnost. Igra za BiH daje svoj maksimum.

I ako Anel Hadžić ima pravo da se slika sa beretkom sa grbom RBIH i da čestita dan ARBiH ima i ovaj momak pravo da se diči svojim, sviđalo se to nama ili ne, nek je on nama zdravi i živ i nek opet dadne svoj maksimum. I nemojte dvostruke aršine molim vas :)
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

Sabinho
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ Tetovaza

Post Postao/la Sabinho » 04 jun 2015, 01:27

Donnie Darko je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Cudi me da nije vec oglasio na Facebooku. :problem:

@Cartman, da da ona pateticna izjava, kako je odbio jer je Bosanac. :urnebes:
Otišao dodati i federaciju na brzinu, pa da sutra lagano optuži hejtere za photoshop :mrgreen:
Nema mjesta moze mu samo Sarajevo stati. Ogi priznaje samo RS i Kanton Sarajevo :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2015, 01:28

Sabinho je napisao/la:Ogi bi da je na forumu u potpisu drzao "49%" i mislio bi da ga virto provocira sa svojih "51%". :rol:
njegov statut potpisan u dejtonu :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 04 jun 2015, 01:29

Kako ti lijeva ruka, jesi li tek započeo tetovažu i hoćeš li naknadno dodati Federaciju BiH i Brčko distrik placem HAHAHAHAHAH najjaci komentar dosad što sam vidio :D
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 jun 2015, 01:30

Cartman je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
"Vidite, ja sam rođen u Banja Luci 1989. godine. Godinu dana prije, Jugoslavija se počela raspadati. Cijelo svoje djetinjstvo sam proveo u ovom gradu, tako da ja sebe mogu nazvati bosanskim Srbinom. Imam bosanski pasoš, igram za BiH, ali sam pravoslavac, iako su 40 odsto Bosanaca muslimani. U Srbiji imam mnogo prijatelja, ali ne igram za Srbiju". “Što se tiče fudbala, kada sam imao 18 godina dobio sam poziv u reprezentaciju Srbije, ali sam to odbio. Zašto? Pa rekao sam, ja se smatram Bosancem. Imam porodicu u Bosni, kuća u kojoj sam odrastao je u Bosni, druga opcija za mene ne postoji".
Ne zasluzujemo te Ognjene.
Zanimljivo, iz istog intervjua:
Zadnje pitanje za danas, koliko imate tetovaža na sebi? "Pet. Prvu sam napravio prije šest godina, a to je ime mog brata. Ja nisam nasilnik, a moje tetovaže su uglavnom povezane sa religijom. Evo, pogledajte ovaj krst, to sam napravio još dok sam igrao za Zvezdu. Tetoviranje na leđima i nogama sam nedavno napravio u Bosni". “Tetovažu koju imam na ruci sam napravio tačno na dan mog vjenčanja. Odlučio sam nešto uraditi po čemu ću taj dan pamtiti cijelog života i onda sam to uradio. U jutarnjim satima sam otišao u salon, a navečer je bilo vjenčanje".
:rol:

Iskreno nemam snage ni da se naljutim. Je li zato sto sam konacno zavrsio ovaj radi sto pisem tri dana, ili zato sto znam da je covjek glup ko tocak, ili zato sto od njih uvijek ocekujem samo najgore, ne znam. Neka pobjede Izrael, ovo ostalo sta hoce neka rade.
To je sada najbitnije, samo da se ne poljulja atmosfera u timu :pray:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 04 jun 2015, 01:30

SGD53 je napisao/la:I šta sad... i da jeste i da nije. To je stvarnost i realnost. Igra za BiH daje svoj maksimum.

I ako Anel Hadžić ima pravo da se slika sa beretkom sa grbom RBIH i da čestita dan ARBiH ima i ovaj momak pravo da se diči svojim, sviđalo se to nama ili ne, nek je on nama zdravi i živ i nek opet dadne svoj maksimum. I nemojte dvostruke aršine molim vas :)
Bas tako, a mene su ovdje etiketirali fasistom, nacionalistom samo zbog toga jer sam ostao pri svom da ovaj momak nije kvalitet za reprezentaciju. Ali naravno, to je samo moje misljenje
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 jun 2015, 01:31

SGD53 je napisao/la:I šta sad... i da jeste i da nije. To je stvarnost i realnost. Igra za BiH daje svoj maksimum.

Sine poistovjecujes one koji su sw borili za BIH i one koji su sw borili za njen nestanak a to ti nije fino nikako. Mozda nisi ni shvatio bit tetovaze.

pijanBabo
Kontakt:

Post Postao/la pijanBabo » 04 jun 2015, 01:31

BREAKING NEWS

Nakon tetoviranja, FK Sarajevo iskazalo veliki interes za Ognjena Vranjesa. Kako navode iz kluba "Dobro ce se uklopiti" :lol:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 04 jun 2015, 01:32

Otjerat g.o.v.n.o iz svetinje, drazi su mi oni koji vole drzavu u kojoj su rodjeni pa makar bili losiji igraci od Avdije od ovih poremecenih koji svoju domovinu ne vole pa makar bili kalibar za zlatnu loptu. Jedva cekam da mu citavo Bilino majku majcinu j.e.b.e

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 jun 2015, 01:34

pijanBabo je napisao/la:BREAKING NEWS

Nakon tetoviranja, FK Sarajevo iskazalo veliki interes za Ognjena Vranjesa. Kako navode iz kluba "Dobro ce se uklopiti" :lol:
I Ogi je iskazao interes ali samo pod uslovom da tenkista iz Ilijasa bude imenovan za novog trenera.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2015, 01:36

Sabinho je napisao/la:I Ogi je iskazao interes ali samo pod uslovom da tenkista iz Ilijasa bude imenovan za novog trenera.
Puzigaća, Bilbija i Vranješ :bow: dream team :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 04 jun 2015, 01:36

Sabinho je napisao/la:

Sine poistovjecujes one koji su sw borili za BIH i one koji su sw borili za njen nestanak a to ti nije fino nikako. Mozda nisi ni shvatio bit tetovaze.
Nisam shvatio niti želim da shvatim, u njegovoj glavi može biti šta hoće ja znam šta je u mojoj. I znam da je ova naša zemlja mogla 95-e da završi kao Kipar ali hvala Bogu pa nije, I ja mogu da trpim tu njegovu tetovažu isto kao što i on može "trpiti" da mu Hadžić na uho pjeva jedna si jedina.

Pandži nikad neću oprostiti njegovu izjavu, i konj jeste ali je za reprezentaciju dao mnogo. Kao i Vranješ između ostalog što je dao i što daje.

pijanBabo
Kontakt:

Post Postao/la pijanBabo » 04 jun 2015, 01:36

Sabinho je napisao/la:

I Ogi je iskazao interes ali samo pod uslovom da tenkista iz Ilijasa bude imenovan za novog trenera.
Mislis pod uslovom da mu Dragan Dabic bude psiholog u klubu ? :lol:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 jun 2015, 01:38

pijanBabo je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

Mislis pod uslovom da mu Dragan Dabic bude psiholog u klubu ? :lol:
I Seselj najvjerniji navijac.

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 04 jun 2015, 01:38

Breaking news:

"Nema mjesta za dva Vranješa u reprezentaciji BiH"

hehe

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 04 jun 2015, 01:39

Ma moze kod nas sve evo i Bilbija je jos gori od njega pa se kunu i njega sad,nevezano sad za koga igra,ne podjebajem,tsko je svugdje jer mi smo naivan narod,ovakvi su nas i gleve kostali. Gledaj Misketa,pravi gospodin,ljuduna uzor svims treba da bude.
Zeljeznicar! 1921 !

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 04 jun 2015, 01:39

p*cka jedna nosio je Srpse zastave na svadbi pa se istolerisalo iako ga je Samaras otreso ko slinu i u Grckoj i u Zenici i sad mi RS tetovira

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 04 jun 2015, 01:40

Ma jeste ona pogresna, iz moralnog i svakog drugog historijskog razloga. Ali to je tako, moramo se pomiriti sa tim za sada
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 04 jun 2015, 01:40

Zanimljivo...vranjes sa tetovazom genocidne tvorevine igra za repku ciju okosnicu cine igraci koji su zrtve genocida sprovedenog od strane te iste tvorevine...kad martic zavrsi papire onda mu fino nogu dati I cao...

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 04 jun 2015, 01:41

A mozda ima federaciju na tricepsu
Zeljeznicar! 1921 !

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.