New York Knicks

filip13

Re: New York Knicks

Post Postao/la filip13 » 28 okt 2012, 14:29

Carlo je napisao/la:
filip13 je napisao/la: prigioni je bio predobar play u europi,ovo je nešto drugo,a i u 36 godini je
Ok, tvoje mišljenje. Da si pogledao ijednu predsezonsku utakmicu Knicksa vjerujem mi da ne bi tako mislio. Čovjek se ponaša na terenu kao da mu je 25, a ne 35 godina.

otkud ti znaš koliko sam ja tekmi odgledao?

filip13

Post Postao/la filip13 » 28 okt 2012, 14:31

DejaNMG je napisao/la:Ma Prigi je zmaj, igra odbranu sjajno, djeli asistencije samo tako, zna i ubosti, minute koje ce dobijati ce i sjajno koristiti, mozak mu radi 300 na sat, jednostavno Prigi je kao vino! :D

sjajan igrač,to stoji

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 28 okt 2012, 14:33

filip13 je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
filip13 je napisao/la: prigioni je bio predobar play u europi,ovo je nešto drugo,a i u 36 godini je
Ok, tvoje mišljenje. Da si pogledao ijednu predsezonsku utakmicu Knicksa vjerujem mi da ne bi tako mislio. Čovjek se ponaša na terenu kao da mu je 25, a ne 35 godina.

Da si pogledao,onda bi znao kako je odigrao...Ja,iako nisam navijac NYK,sam vidio da je bio medju 5 najboljih igraca u predsezoni(ekipe NYK)... ;) Uostalom,niko od njega ne ocekuje da igra 20 + minuta,vec da udje,stisne malo odbranu,podijeli koju asistenciju i stabilizuje tim.

filip13

Post Postao/la filip13 » 28 okt 2012, 14:36

filip13 je napisao/la:
Carlo je napisao/la:

Da si pogledao,onda bi znao kako je odigrao...Ja,iako nisam navijac NYK,sam vidio da je bio medju 5 najboljih igraca u predsezoni... ;) Uostalom,niko od njega ne ocekuje da igra 20 + minuta,vec da udje,stisne malo odbranu,podijeli koju asistenciju i stabilizuje tim.[/quote]

gledao sam jednu tekmu,ali jbg,drugi bolje znaju šta sam i koliko gledao

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 28 okt 2012, 14:41

Ma nije stvar da drugi znaju,ali ti je jedna utakmica mali uzorak da bi mogao ocijeniti njegovu igru u NBA i ulogu u timu,a ulazis u raspravu sa momkom koji prati NYK od twitter racuna ljudi koji okruzuju taj tim,pa nadalje...

filip13

Post Postao/la filip13 » 28 okt 2012, 14:43

NEZALAGANJE je napisao/la:Ma nije stvar da drugi znaju,ali ti je jedna utakmica mali uzorak da bi mogao ocijeniti njegovu igru u NBA i ulogu u timu,a ulazis u raspravu sa momkom koji prati NYK od twitter racuna ljudi koji okruzuju taj tim,pa nadalje...

dovoljno sam gledao prigionija u evropi,ali hajd,nebitno

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 28 okt 2012, 14:46

filip13 je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Ma nije stvar da drugi znaju,ali ti je jedna utakmica mali uzorak da bi mogao ocijeniti njegovu igru u NBA i ulogu u timu,a ulazis u raspravu sa momkom koji prati NYK od twitter racuna ljudi koji okruzuju taj tim,pa nadalje...

Nije isto rotacija u Evropi i u NBA,znas to i sam.Ono sto je mnogo bitnije,nije mu u NYK vise ista uloga tj. nece mu biti.Velika je to promjena,ali ono sto ce mu biti namijenjeno itekako moze odraditi,jos uvijek! ;)

filip13

Post Postao/la filip13 » 28 okt 2012, 15:50

NEZALAGANJE je napisao/la:
filip13 je napisao/la:

Nije isto rotacija u Evropi i u NBA,znas to i sam.Ono sto je mnogo bitnije,nije mu u NYK vise ista uloga tj. nece mu biti.Velika je to promjena,ali ono sto ce mu biti namijenjeno itekako moze odraditi,jos uvijek! ;)

vidićemo

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 28 okt 2012, 16:47

Ja sam hvala Bogu odgledao sve i jednu nasu predsezonsku utakmicu, i mogu da kazem da me Prigi uz Copelanda najvise odusevio, a posebno njihova saradnja, kao da 10 godina igraju zajedno.
Prigi ce imati nekih 10ak minuta, nekad vise, nekad manje, i sigurno je dobro rjesenje za te minute. ;)
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 28 okt 2012, 17:08

DejaNMG je napisao/la:Ja sam hvala Bogu odgledao sve i jednu nasu predsezonsku utakmicu, i mogu da kazem da me Prigi uz Copelanda najvise odusevio, a posebno njihova saradnja, kao da 10 godina igraju zajedno.
Prigi ce imati nekih 10ak minuta, nekad vise, nekad manje, i sigurno je dobro rjesenje za te minute. ;)
on ce igrati onda kad se od njega ne ocekuje puno i tad ce dat najvise,jer nece imati neki teret na sebi i bice mu dozvoljena koja greska,jer pored kidd-a i feltona ne vjerujem da ce dobiti puno minuta jedino ako dodje do povreda ove dvojice...dosad sto sam upratio ekstra se pokazao,i on zna da mu sad u ovim godinama preostaje samo da igra jaku odbranu i razigrava igrace,tj. ne moze sa glupiti nekog igracinu i igrat za svoju statistiku,pogotovo ako igras sa melom u ekipi xD xD
P.S navrati ponekad na onaj forum,slabo sta pises :D
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 28 okt 2012, 19:20

Melo15 je napisao/la:
DejaNMG je napisao/la:Ja sam hvala Bogu odgledao sve i jednu nasu predsezonsku utakmicu, i mogu da kazem da me Prigi uz Copelanda najvise odusevio, a posebno njihova saradnja, kao da 10 godina igraju zajedno.
on ce igrati onda kad se od njega ne ocekuje puno i tad ce dat najvise,jer nece imati neki teret na sebi i bice mu dozvoljena koja greska,jer pored kidd-a i feltona ne vjerujem da ce dobiti puno minuta jedino ako dodje do povreda ove dvojice...dosad sto sam upratio ekstra se pokazao,i on zna da mu sad u ovim godinama preostaje samo da igra jaku odbranu i razigrava igrace,tj. ne moze sa glupiti nekog igracinu i igrat za svoju statistiku,pogotovo ako igras sa melom u ekipi xD xD
Upravo, Prigi zna koja mu je uloga u timu i sta se od njega ocekuje, niti je on neki klinac koji ce se divljaciti na lopti.
Nema mi tamo Carla a i nije nesto aktivan, vidjecu kako je kad pocne sezona kakvo je stanje :P
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 28 okt 2012, 19:22

DejaNMG je napisao/la:
Melo15 je napisao/la:
Upravo, Prigi zna koja mu je uloga u timu i sta se od njega ocekuje, niti je on neki klinac koji ce se divljaciti na lopti.
Nema mi tamo Carla a i nije nesto aktivan, vidjecu kako je kad pocne sezona kakvo je stanje :P
pa zovi i carla... :D
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 28 okt 2012, 19:47

Ian Begley ‏@IanBegley
Marcus Camby still hopes to play in the opener but knows he won't play extended minutes, even if he plays. #Knicks
Mogao bi Camby zaigrati u srijedu što bi bilo fantastično.
NEZALAGANJE je napisao/la:
filip13 je napisao/la:
Tačno tako, Prigoni će imati sasvim drugačiju ulogu u odnosu na ulogu kakvu je imao u Evropi jer će imati Feltona i Kidda ispred sebe. Mene lično je Kidd do sada razočarao, slabo je šta ponudio u ofanzivi, a u defanzivi je solidan, ali hajde star je pa se i ne očekuje previše od njega. Važno je da su Felton i Prigioni u formi. :D

Kakav je to forum? :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 okt 2012, 09:59

Ocekuje li se solidna minutaža za Feltona ove sezone?
nema potpisa

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 okt 2012, 10:43

Admir_Sa je napisao/la:Ocekuje li se solidna minutaža za Feltona ove sezone?
Prvi play. Igrace oko 30 minuta po utakmici. Vjerovatno pitas zbog fantasyja?

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 okt 2012, 16:11

Marc Berman ‏@NYPost_Berman
Hurricane Sandy has knocked out #Knicks practice. It's been cancelled.
Dan bez treninga, moguće da i sutra bude odgođen, vidjećemo.

http://www.nypost.com/p/sports/knicks/c ... mnzZbMYEVJ" onclick="window.open(this.href);return false;

Camby kaže da želi igrati u četvrtak, ali sumnjam da će medicinski tim pustiti jer je sličnu povredu prošle sezone imao i Bargnani pa je odsustvovao više od trećinu sezone.
Tyson planira početi trenirati sutra.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 okt 2012, 10:00

Amare out 6-8 sedmica... Kako mi ga je zao. Niko nema ovoliko nesrece sa povredama kao mi, ali bice to dobro ako Bog da.

Mogli bi cak i otkazati utakmicu obzirom da ce mozda trebati i 7 dana da otvore subway. Vidjecemo.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 30 okt 2012, 12:19

šteta za amarea, baš me je zanimalo kako će ove godine na samom početku natjecanja izgledat suradnja na relaciji amare-carmelo, ali eto morat ćemo još malo pričekat da i to vidimo.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 okt 2012, 16:48

On i Melo su odlicno saradjivali protiv Toronta, ujedno i jedina STATova utakmica ove sezone.

Vrlo je moguce da se u cetvrtak utakmica nece igrati jer vozovi i podzemna nece raditi jos najmanje 3-4 dana prema rijecima gradonacelnika Blomberga.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 okt 2012, 23:24

Jonah Ballow ‏@jonahballow
.@tysonchandler is back on the floor w/ the #Knicks tonight. He's working on some movement drills as we speak.
Fantastična vijest, znači 99% igra protiv komšija :D

Jonah Kaner ‏@TheKnicksWall
According to TNT, Thursday night's #Knicks vs. Nets opener WILL be played.
Još jedna fantastična vijest :)

Odgovori

Natrag na “New York Knicks”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.