Dylan Dog je napisao/la:Koliko je zapravo ova generacija Zvezde slabija od one koju sam gledao prije par godina u kvalifikacijama za ulazak u L.Prvaka protiv Milana? Mislim da je cak mozda te godine Milan i osvojio

A Zvezda u prvoj utakmici igrala odlicno,kod rezultata 0:0 Zigic i neki Bugarin ili sta li je vec imali 100%tne sanse,Milan na kraju pobjedio 1:0,u revansu dobio 1:2,Inzaghi dao gol iz ofsajda

Poster iz te utakmice mi stoji upravo iznad kompa.
Sastav:
Randjelovic,Guaye,Pantic,Basta,Bisevac,Kovacevic,Georgiev,Milovanovic,Jankovic,Djokic i Zigic.Na klupi Dusan Bajevic.
Ako bi gledali danas:
Na golu smo bolji Stamenkovic ili Bajkovic su bolji od Randjelovica.
Guaye je jedan od najboljih stopera i zasigurno najbolji stranac koji je zaigrao u Zvezdi do dolaska Evandra,tako da bi on i u danasnjem rosteru imao mesto pored Vilotica,dakle bolji je od danasnjih stopera.
Drugi stoper je bio Bisevac,ne treba trositi reci na njega,zasigurno bolji od danasnjih.
Levo je bio Pantic,mnogo limitiran igrac,nije bolji od Tosica,ali je od ostalih igraca poput Reljica,Ignjatijevica bolji za duplo ako ne i vise.
Desno Basta,ne znam mnogi kazu da su od njega Markovic,Dudic,Zivkovic i Ninkov bolji desni bekovi.Jbg igrao je u takvoj generaciji da je morao pruzati dobre partije i ja sam ga stavio u idealni tim pre nekoliko dana.
Kovacevic,tada igracina,fenomenalan zadnji vezni koji se izgubio odlaskom u Lens,ja se nadam da ce Zvezda nekada uspeti da vrati,u ovoj Zvezdi pored Isaha i Mijailovica svakako ima mesto.
Georgiev je u Zvezdi bio promasaj,kasnije je u Nemackoj poceo igrati ali nije on bio neki kvalitet u Zvezdi,da sada dodje mislim da ne bi imao mesto pored Vesovica i Lazovica.
Desno je igrao Jankovic,ne treba trositi ni na njega reci,koga je povreda mnogo unazadila u karijeri,nadam se da ce uspeti nekada da se vrati u pravu formu,i aBd da ga ponovo vidimo u nasem dresu.
U sredini je uz Kovacevica bio Milovanovic,kao i danas smesan igrac samo sto se tada trudio,trcao je mnogo vise,a kao i danas jedino je imao sut i to sto voli Zvezdu,zbog toga je kasnije i postao kapiten.
U napadu Djokic,odlican napadac,kako bi nam sada legao jedan takav,on je i postigao gol Milanu i imao bi apsolutno mesta u danasnjoj postavi.
I na kraju glavni igrac ove ekipe oko koga se sve stvaralo Nikola Zigic,pa to bi sada bilo smesno sa njim u ekipi.
Na klupi Bajevic koji je imao za mene los period u Zvezdi i mislim da bi onakvog Bajevica Robi pojeo svojom taktikom.
Dakle kada se sve sabere ona ekipa je bila za verovatno 50% jaca od ove generacije,i prava je steta da se nije ostalo na okupu bar jos 1-2 sezone,jer bili smo za dlaku ulasku u LP protiv Milana i protiv Rangersa kada nam Nacho daje gol u 90.minutu.
Ta utakmica,onaj dvomec protiv Lazia,te gostovanje Strasbourgu su mi tri najtuznije utakmice Zvezde.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))