Ma pusti sad igrače, ti uvjereno reče da prolaze BostonMogli je napisao/la: ↑09 apr 2025, 16:43Dalo bi se raspravljati o tome da bi dva najbolja igraca u toj seriji bila kod Knicksa.![]()

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ma pusti sad igrače, ti uvjereno reče da prolaze BostonMogli je napisao/la: ↑09 apr 2025, 16:43Dalo bi se raspravljati o tome da bi dva najbolja igraca u toj seriji bila kod Knicksa.![]()
I dalje to mislim. A ja ti bas rijetko grijesim. Eto jucer sam najavio da ce Arsenal lako dobiti Real i normalno tako i bi.TripleThreat je napisao/la: ↑09 apr 2025, 17:01Ma pusti sad igrače, ti uvjereno reče da prolaze Boston![]()
Niko sretniji na ovom forumu od mene kad bi ih prošli, ali sam realan, Knicksi su dva nivoa ispod Celticsa.Mogli je napisao/la: ↑09 apr 2025, 17:03I dalje to mislim. A ja ti bas rijetko grijesim. Eto jucer sam najavio da ce Arsenal lako dobiti Real i normalno tako i bi.TripleThreat je napisao/la: ↑09 apr 2025, 17:01Ma pusti sad igrače, ti uvjereno reče da prolaze Boston![]()
![]()
Ma moraju ovi iz Hollywooda biti relevantni nakon sto se dedo oprosti, prevelik je market (+ grad kosarke) da prolaze ono nakon Kobija, nema od tog nista. Politika
Vidim ja da ti prizeljkujes taj duel da bi tvoje rakete izbjegle i jedne i druge. Ali opet mozes biti miran vjeruj, koga god da dobijete ispadate u najvise 5 utakmica.
To ih ufatili u mentalnoj blokadi kad smo ih mi satrali i unistili im sanse za 70 pobjeda. I da je igrao Doncic do kraja bilo bi neizvjesno tako da je ishod mogao biti isti L
Ma kakvi,oklahomasi su svjesni da im nema ni ove sezone izaci sa zapada.Kad je Luka na parketu kao da igras 6 na 5 kosarku
Vidjet cemo, prosle godine nisu imali iskustvo nikako, sad imaju. Veci pretenders su Lakersi, nemaju odbrane ni klupe, trener im maskota, zavise od 2 igraca - jedan dedo, drugi ako ima losu sutersku noc, u odbrani je konstantan- prima 30 poena.
Zaboravio si Austina,taj ima vise poena u rukama od prve petorke Houstona
A gdje je tu AR? On je već sada Harden iz Oklahome. Da ga uvalis u neki tim gdje bi bio prva napadacka opcija, imao bi 30 p. u prosjeku.
Živi bili pa vidjeli,kompletnija im je sad ekipa,ako ostanu svi zdravi,nego zadnje sezone kada su došli do finala zapada u jednoj.alemsa je napisao/la: ↑09 apr 2025, 16:55Lakersi samo na krilima sudija, drugacije nikakoMoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑09 apr 2025, 16:20I Clipersi i Lakersi kao i Gsw,prije OKC i Houstona u finalu zapada !
Nemaju odbrane, slaba klupa, zavise od 2 igraca, od kojeg je jednom 67 godina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.